Mravice, meni sada stvarno više nije smiješno. Sramno je ovakvo što napisati.

Doduše, ni prvi tvoj post nije me oduševio, jer nije pokazao nimalo razumijevanja za roditelje kao što je zseso6, dakle, nezaposlene koji traže posao, a to im je u opisanoj situaciji, kad dijete nije zbrinuto, bitno otežano. No, pomislih, ima i ljudi koji tako misle.
No, kasnije se pokazuje da, poput nekih naših političara, jedno proklamiraš, a drugo radiš:

Citiraj Mravica prvotno napisa Vidi poruku
Normalno je. Prednost imaju zaposleni roditelji. Oni nezaposleni mogu sami čuvati dijete. Žalosno bi bilo da mjesto u vrtiću dobije dijete čiji je roditelj nezaposlen, a dijete zaposlenog roditelja ostane bez mjesta.
Imaš pravo, žalosno je. A još je žalosnije što ti pomažeš nezaposlenoj majci, da podastre potvrdu da je zaposlena, i to na minimalnu plaću, da bi taj vrtić još i minimalno plaćala.
Ljudi kao što si ti, tvoja prijateljica i njen poštovani suprug i jesu ti koji su doveli do stanja kao što je danas. To su ljudi koji nemaju principa, ili ih deklarativno imaju, pa ih gaze za šaku suhih šljiva.
Zbog takvih ljudi sve se češće, nažalost, može čuti da bi neki drugi ljudi, zbog sebe i svoje djece, najradije odselili iz Lijepe naše.

Ne znam niti zašto si za svoju ispovijed izabrala upravo forum Udruge Roda, koja želi djelovati kao svojevrsni korektiv političarima u njihovoj samovolji.

Na forumu, inače, nije dozvoljeno promovirati svoje ili tuđe ilegalne aktivnosti:

http://forum.roda.hr/threads/54572-Pravila-ovog-foruma

Osim toga, postoji i aspekt sigurnosti na internetu: svi naši podaci u slučaju potrebe mogu postati javni, pa nije baš previše mudro iznositi svoje prljavo rublje.
Toliko od mene.

P.S. Onaj primjer sa stanom, što si ga navela, nema s ovim nikakve veze: nije isto biti poduzetan i "poduzetan". U slučaju nedostataka na stanu, legitimno je tražiti njihovo otklanjanje, a jasno da tada treba pisati dopise, nazivati itd.

U slučaju s falsificiranjem dokumenata i potvrda,
Citiraj Mravica prvotno napisa
da nisam ja bi netko drugi
... tako sad vjerojatno razmišlja i voljeni bivši premijer.
Možda bi, a možda i ne bi. Ali to tada ne bi više imalo veze s tobom i tvojom savjesti.