te bonove koje si dobila normalno iskoristiš s popustom od 25% koji je naznačen. To je jedna akcija, druga akcija je zamjena 15 bodova za 15% popusta na "zdravu hranu" do kraja mjeseca
Printable View
Baš dobro što mi danas nitko od trgovkinja nije rekao da bi možda mogla dobiti popust na silnu hranu koju sam kupila u DM-u. A za karticu me pitala, i dala sam ju na provlačenje. Bodova imam preko 250, mogla sam komotno tih 15 odvojiti i dobiti 15% popusta. Mislim, pa jel ne bi oni mogli koji puta pripomenuti kad vide da imaš hrpu proizvoda za koji je neki popust trenutno? Ili rade kao na traci. Ili ja previše očekujem. :roll:
kupila danas 2 kom sunčanih naočala po 29 kn. imaju baš lijepe modele.
Da li bi bilo zainteresiranih za dm kupone od 2ookn, dala bih ih za 180kn?
To mi je baš neobično. Prodavačice mi uvijek u DMu napomenu ako ima tako nešto. Npr, zadnji put su poklanjali kišobran za račun iznad 150 kn (ili 200 kn?), falilo mi je nekih 10ak kuna do tog iznosa i lijepo mi je prodavačica rekla da si uzmem još nešto ako želim kišobran.:klap:
Meni isto nisu rekli za taj popust a nedavno sam obavljala veliku kupovinu i kupila brdo hrane.
I nikad mi ne kažu, sjećam se da sam i za one frizerske popuste slučajno saznala.
Za mame koje planiraju nabavku nosiljke: dm u onoj knjižici koja se dobije kad se dijete rodi/sa 6 mj. daje popust u pixiekidu
pa ako je popust na 'hranu' na one keksice, sokice i slicne stvari naravno da to i nije neki popust. ja kupujem alnatura zitarice, pastetu, paradajz sos, mlijeko, cokoladu, a to je jeftinije nego slicne stvaru u bio&bio ili gardenu.
Na sve od Alnature je popust, na svu 'zdravu' hranu - uz kupon koji dobiješ za 15 bodova.
Ivancice, javorov sirup ti je je u Mulleru 36kn, ista bocica ko u DM-u. Nigdje nisam vidjela jeftiniji. Brašna su isto jeftinija u Mulleru, pirovo košta 12 ili 13kn kg.
što radite s tim javorovim sirupom?
Zaslađujemo.
pa americke palacinke :) socno ih zalijes, lol
ja u Dm-u kupujem Persil sensitive, Ariel color, cocolino omeksivac, maramice za brisanje poda, Clin za ciscenje stakla, bioshout..uglavnom ta sredstva za pranje/ ciscenje, sampone i dove gel za tusiranje, nivea dezic i to je to..od hrane fakat nista ali privukla me bezglutenska palenta o kojoj pricate..iskreno ne gledam cijene :/ u dm-u pa nemam pojma da li bi me ove stvari dosle jeftinije negdje drugdje, ne trosim puno tamo- odem jednom mjesecno..svakako bi uvijek isla po te maramice za pod denk mit..
Ja sam odlučila napraviti listu od pet stvari pa usporediti cijene u DM-u i drugim dućanima, ali kako slabo idem po dućanima to će trajati vjerojatno do ljeta :mrgreen:
Za sad sam ustanovila da je Čokolino 1 kunu jeftiniji u Kozmu ali je zato Palmolive tekući sapun 1 kunu skuplji. Svaki puta kad pokušam uspoređivati cijene dođem do takvih rezultata.
Evo par razlika u cijenama i poskupljenja sa forum.hr:
Citiraj:
Nivea Body ulje za tijelo
u DM-u 32kn
u Getrou 27kn
Citiraj:
rosal clear face linija u novoj ambalaži (gel, tonik, krema, korektor) u Kozmu u pola cijene - po 14,99-16,99 (ovisno o artiklu), za razliku od DM-a (29-32kn)
Citiraj:
christina aguilera royal desire edp 30ml
kozmo: 139,99 kn
muller: 166,90 kn
dm: 190,00 kn
Citiraj:
npr. ovi emco musli keksići 60 g u dm-u 5,90 kn, a s njihovim kuponom (komada jedan) 4,42
dok je recimo redovna cijena tih keksića u konzumu 4,49 kn, komada koliko želiš
Citiraj:
Jucer odem po lan sjemenke od pola kile Alnatura i opet su poskupile,
15,50 kn nova cijena, prosli mjesec bilo 14,50. (pred par mjeseci 12,90..)
I ja sam jednom pokušala i došla do zaključka da je to gubitak vremena. Imam listu proizvoda koju kupujem redovno i one koje kupujem ako se zateknem u blizini ducana koji ih drzi. Npr. u Sibeniku nema Interspara pa neke stvari kupim kad odem u Zadar. Ista stvar s Mullerom.
Hoce netko javorov sirup za 5-10 kuna po bocici? :mrgreen:
npr...
ja stalno kupujem rižine krekere. 1 pakiranje je bilo prije 14 mjeseci 6,50kn, pa prije 12 mjeseci 7,50, pa prije nekih 8 mjeseci 7,90, pa sad 8,90... (u mileru je i tada i sada 6,50kn)
litra i pol omekšivača je bila 9,90 (njihova marka) - sad je pakiran po litru, i mislim da je oko 8kn...
papirnate maramice, toaletni papir i slične stvari - sve je otišlo gore.
tekući sapun u dm-u oko 10 kuna u mulleru 5
rižino mlijeko je polako poskupljivalo zadnjih par godina sa 11 na 15 kuna. sve polako, kao neprimjetno poskupljuje dok u drugim sličnim dućanima pojeftinjuje
jel onda varaju kad ispod cijene napišu 'nije poskupilo od...'? jeste to pratile?
Koji tekući sapun? To nisu isti sapuni u pitanju, zar ne? Ne znam može li se supoređivati cijena različitih proizvoda.
Postoje i u DM-u i u Muelleru i sapuni po 20 kuna.
Hrana u DM-u jest poskupila od vremena kad su se otvorili, to je istina, sjećam se da je i slanutak i kukuruz i pašteta bila jeftinija, ali još uvijek je DM znatno jeftiniji od drugih dućana koji prodaju hranu sa bio znakom.
Ivy, javi u kojim sličnim dućanima pojeftinjuje, pliz!
Pogotovo sojino, rižino, zobeno mlijeko i namirnice tog tipa...
Hvala :) !
ja sam prekjucer bila u DMu i nisam mogla vjerovat koliko su poskupili...dosla sam na blagajnu i nisam imala dosta novaca! ajme, sramote. npr. alverde sampon za kosu - 17kn?!?! nikad nije bio tako skup....
Off...
Ivana B-G, odmah potpisujem da doživotno plaćam šampon 17 kn - imam seborejično
vlasište i "moji" šamponi koštaju 5,6 x toliko...
Ali, svi mi imamo neku Ahilovu petu koja nas onda i košta...
kako sada nema kozjeg mlijeka i mi smo prisiljeni kupovati jedno od navedenih, ali baš mi nije jasno da je litra kozjeg (Vindija) 10 kn, a rižinog, zobenog ... u DM-u 14,50. ne kužim zašto je ovo manje kvalitetno skuplje. negdje sam pročitala da je u Mulleru rižino 12 kn, ići ću to ovih dana provijeriti
dosta toga kupujem u DM-u, ali isto sam počela malo uspoređivati cijene pa ćemo vidjeti ... ali svakako ću ići po neke stvari koje kupujem njihove robne marke
evo jedan primjer cijena, ovdje Dm-u u korist: Somat gel za perilicu 700 ml, DM 54,90; Mercator 64,89; Konzum 64,99
ima u dm- u jedno super sredstvo za drvene površine- zove se Čisto- i fakat je super, košta nekih 18 kn-a, a pronto se može sakriti, jer je ovo mrak- pa mi nije teško čistiti dok god imam to, a nekad odšerafim pa jedan čep toga hitim u vodu za podove, jer mi fino miriši i nekak mi je sve... čisto!
ja u dm-u kupujem alverde sapun za ruke, tekući sapun za ruke, i alnatura neke namirnice koje su mi povoljnije od nekih iz bio& bio i mullera, a da nisu iz kine (ako se sjetim provjeriti).
tipa amarant, quinoja, zobene pahuljice, griz i kukuruzna krupica od severa (ako već nisam kod severa kupila), kvasac bez emulgatora, prašak za pecivo, sirup agave, smeđi šećer kad ne kupujem u bio&bio, smeđe špagete, hladno prešano suncokretovo ulje (jeftinije nego drugdje), bučine sjemenke (neko domaće gospodarstvo je u pitanju), sušene marelice i grožđice i sl. neki sam dan iskoristila 15% kupon za zdravu hranu i 15% ukupan, iako ja i inače tamo kupujem te stvari redovito.
kako sam opet prestala koristiti mlijeko jer mi smeta za sebe ću opet tamo kupovati zobeno mlijeko za kavu. ali to mi dugo traje jer samo ja to koristim i samo za kavu, ne mogu ju crnu piti
Ima zobeno u DM-u?
Ja ga već dugo ne nalazim na policama.
Tamo kupim samo rižino i sojino.
Cure, da li ima u dm-u heljde (za kasu) i lanenog ulja?
Ako ima, znate li cijene?
17 kuna zaista nije neka cijena, ali meni uz placu od 680kn svako malo poskupljenje itekako remeti ionako vec slabi budzet. nije problem u cijeni, koliko u poskupljenju...
elly, naci ces i jedno i drugo u DMu, ali za cijenu ne znam....mislim da je laneno jako skupo, ako se dobro sjecam nekih 60 i nesto kuna za malu bocicu.
Jel kupuje netko onu mirisnu destiliranu vodu za peglanje? Jel to smije u svaku peglu?