vi koje kupujete u dm-u zdravu hranu - sad sam vidjela na tv da daju popust od 15% na svu zdravu hranu za DM-ov 15-ti rođendan.
neki dan sam kupila eko griz u dm-u od severa i bio je pun crva i mušica, strašno, otvorila sam vrečicu i crvi su samo počeli gmizat
ja više ništa ne kupujem u dm-u
Tina55, to je uvijek problem s eko proizvodima, naročito brašnom, grizom i sl. Nema kemije i nametnici imaju lak posao.
Usput, jel rok trajanja bio uredu?
Ja bi još samo napomenula da postoji i knjižica od 50 bodova, u kojoj imate 25% popusta na proizvod po izboru i 25% na određene proizvode, i onda taj popust možete iskoristiti na bilo šta, pa i na stvari koje su već snižene na kojekakvim akcijama. Za Božić sam tako dobila Armani code za nekih 180-tak kuna, bio je snižen 30%, još 25% (to sam dobila na poklon uz knjižicu od 150 bodova) i 15% na cijeli račun. Kada tome dodamo još neke bonove koje sam iskoristila, ostvarila sam preko 300 kn popusta, a platila sam sve skupa mrvu manje od 600 kn. I dobila skoro 60 bodova.
joj, i ja volim DM
kupim tamo svašta, i ono što mi treba i ono što mi baš i nije nužno...
volim kaj su dućani uvijek čisti, uredni i nenatrpani i kaj ne koriste dućan kao skladište...
i volim naročito ući u DM po ljeti, imaju odlično klimatiziran prostor...![]()
15%?
na one cijene - možda da daju 50%... koma&katastrofa...
Posljednje uređivanje od sorciere : 09.02.2011. at 23:18
DM je skup al ima dobar koncept trgovine. Mene recimo beskrajnio živciraju oni likovi koji prate da se nešto ne ukrade. Meni to nije palo na pamet al kad krenu uhoditi dođe mi da im kažem: "hej, ja ne planiram ništa ukrasti pa molim da ne virkate što radim. Znam da se krade i da radite svoj posao al na krivu ste se namjerili."
Hm, znate li vi neke konkretne primjere te DM-ove skupoće? Ja nisam primijetila da je DM posebno skup.
u dm kupujem severove proizvode, npr. leća, zob, riža, proso i nikada nisam naišla na crve, sad me malo zgadilo. a ništa, ja bi otišla nazad i tražila da mi vrate novce!
i ne vidim neku veliku skupoću, a nisam od onih koji ne paze na te stvari.
Posljednje uređivanje od flopica : 10.02.2011. at 09:19
ja kupujem dosta stvari, prvenstveno njihove marke. hranu, kozmetiku (mlijeko za tijelo recimo uvijek tamo kupim, alverde ili balea), neka sredstva za ciscenje. stvarno volim otic u taj ducan, nekako imam povjerenja u njihove proizvode. Kad je D bio beba iskljucivo sam sve potrepstine za bebe tamo kupovala, a neke jos uvijek koristimo, sampon, sapun, vlazne maramice. uvijek su ljubazni, cesto daju D neki poklon, on obozava ona njihova mala kolica, onda ih on vozi i stavlja stvari na blagajnu, njemu je DM dozivljaj sam po sebi
ovo za skupocu me malo iznenadilo, valjda zato sto ja kupujem njihove marke koje su jeftinije od drugih proizvoda na trzistu. ostale marke koje drze ne kupujem ni u drugim ducanima, al recimo kupujem keune sampon za sebe, i nisam primjetila da je cijena veca nego drugdje. jedino wc papir njihov ne volim, a i u mom ducanu u zgradi je obicni bijeli jeftiniji tako da to nikad ne teglim iz dm-a
Mene isto čudi to za cijene, nisam primijetila da je DM skup!? Baš ću probati usporediti one stvari koje kupujem a nisu njihove marke kakve su cijene po drugim dućanima (premda, idem još samo u Konzum, moguće da je i on skup).
Znam da sam jednom htjela kupiti Ariel tekući deterdžent u Mercatoru i da je bio značajno skuplji nego u DM-u.
Ja sam prije neki dan kupila u jednom trg.centru sič za močo i platila ga oko 100 kn, a u DM sam isti vidila nakon par dana za 65 kn.
Ja, recimo, ne mogu dati konkretne primjere sto je tocno skuplje nego drugdje.
Medjutim, buduci da nisam u HR i da u hrvatski DM idem rijetko, primjecujem da je skuplji nego sto je bio prije, odnosno: racun iznosi vise nego sto je iznosio ranije - a obicno kupujem manje-vise iste stvari (bas zato sto mi ovdje DM nije blizu, pa se opskrbim). Slijedom toga, zakljucila bih da su im cijene ipak isle gore - mozda pomalo i gotovo neprimjetno...
Posljednje uređivanje od Elly : 10.02.2011. at 11:18 Razlog: dodala u tekst
Baš to ja ne primijetim, mjesečno trošim uvijek gotovo identičnu cifru u DM-u i tako je već godinama, tj. otkad imaju taj sistem sakupljanja bodova a prije naljepnica počela sam baš svu 'higijenu' kupovati u DM-u i to je mjesečno uvijek isti iznos.
Mislim da su komentirale skupoću hrane na koju se daje poseban popust ovih dana.
Nisam baš shvatila taj popust na hranu, tj. na što se odnosi (a niti da li to još uvijek vrijedi).
Naime dobila sam poštom neku knjižicu sa hranom od DM-a, no to nisu Alnatura proizvodi nego raznorazne stvari tipa onih zdravih kruhića i tome sličnog (stvari koje baš ne kupujem)
Što se tiče Alnatura hrane, ona je fakat skupa, ali je i sa bio oznakom, pa je u usporedbi sa sličnim proizvodima u dućanima tiopa Bio&Bio neusporedivo povoljnija.
Ako zelis kupiti hranu s popustom zamijeniš 15 bodova za 15% popusta.
Baš dobro što mi danas nitko od trgovkinja nije rekao da bi možda mogla dobiti popust na silnu hranu koju sam kupila u DM-u. A za karticu me pitala, i dala sam ju na provlačenje. Bodova imam preko 250, mogla sam komotno tih 15 odvojiti i dobiti 15% popusta. Mislim, pa jel ne bi oni mogli koji puta pripomenuti kad vide da imaš hrpu proizvoda za koji je neki popust trenutno? Ili rade kao na traci. Ili ja previše očekujem.![]()
kupila danas 2 kom sunčanih naočala po 29 kn. imaju baš lijepe modele.
Da li bi bilo zainteresiranih za dm kupone od 2ookn, dala bih ih za 180kn?
Meni isto nisu rekli za taj popust a nedavno sam obavljala veliku kupovinu i kupila brdo hrane.
I nikad mi ne kažu, sjećam se da sam i za one frizerske popuste slučajno saznala.
Za mame koje planiraju nabavku nosiljke: dm u onoj knjižici koja se dobije kad se dijete rodi/sa 6 mj. daje popust u pixiekidu
pa ako je popust na 'hranu' na one keksice, sokice i slicne stvari naravno da to i nije neki popust. ja kupujem alnatura zitarice, pastetu, paradajz sos, mlijeko, cokoladu, a to je jeftinije nego slicne stvaru u bio&bio ili gardenu.
Na sve od Alnature je popust, na svu 'zdravu' hranu - uz kupon koji dobiješ za 15 bodova.
Ivancice, javorov sirup ti je je u Mulleru 36kn, ista bocica ko u DM-u. Nigdje nisam vidjela jeftiniji. Brašna su isto jeftinija u Mulleru, pirovo košta 12 ili 13kn kg.
pa americke palacinkesocno ih zalijes, lol
ja u Dm-u kupujem Persil sensitive, Ariel color, cocolino omeksivac, maramice za brisanje poda, Clin za ciscenje stakla, bioshout..uglavnom ta sredstva za pranje/ ciscenje, sampone i dove gel za tusiranje, nivea dezic i to je to..od hrane fakat nista ali privukla me bezglutenska palenta o kojoj pricate..iskreno ne gledam cijene :/ u dm-u pa nemam pojma da li bi me ove stvari dosle jeftinije negdje drugdje, ne trosim puno tamo- odem jednom mjesecno..svakako bi uvijek isla po te maramice za pod denk mit..
Ja sam odlučila napraviti listu od pet stvari pa usporediti cijene u DM-u i drugim dućanima, ali kako slabo idem po dućanima to će trajati vjerojatno do ljeta
Za sad sam ustanovila da je Čokolino 1 kunu jeftiniji u Kozmu ali je zato Palmolive tekući sapun 1 kunu skuplji. Svaki puta kad pokušam uspoređivati cijene dođem do takvih rezultata.