kome treba, nek se javi ima ih podosta, čekam i Laumi da napokon kupi mužu poklon
Printable View
kome treba, nek se javi ima ih podosta, čekam i Laumi da napokon kupi mužu poklon
mercator daje duple bodove za valentinovo, pa bi bilo dobro tada iskoristiti kupone za dormeo. ako netko treba, imam i ja viska : )
Evo ja žicam račun, ako netko ima viška!? :-)
imam i ja viška, pa ko hoće rado ću posuditi i karticu
i treba li tko, skoro pa gotovo ( bar s kupovinom)
ja imam tri viska.
kupili smo jastuke na valentinovo i dobri su. za moj ukus, ja bi malo punije, vise, ali kazu da se treba naviknuti.
ima li tko informaciju, za sto ce se skupljati nakon dormea? treba mi putna torba :-)
Nisam skužila, imate račun viška ili naljepnice? Ja bih jedan račun.
ne zna se za sad, inače znaju imati malo pauze pa krenu s novom igrom
ja nemam racun viska nego tri popunjena kupona s po 10 naljepnica.
kupila sam dva jastuka pa cu poslati za slikovnicu za seku : )
Imam 25 WMF naljepnica ako nekome treba ..i tražim ako netko ima Farmacijine naljepnice
je kupio tko nadmadrace?
mi smo uzeli nadmadrac i dva jastuka :-)
(nadmadracom sam odusevljena, jastuk mi je premalo napunjen)
a što se radi u farmaciji ( ne kupujem baš tam često)
imam ja 65 interspar naljepnica, javite na pm kome treba ali asap.
Meni bi isto trebale naljepnice za nadmadrac Dormeo pa ako neko ima viška dobro bi mi došlo, ako nekom trebaju iz interspara za VMF nek mi se javi :)
taisha javi se imaš pp za mercator, akcija do sutra, imam negdje i nešto wmf ako nije ošlo ali mislim da je to prošlo pred 10 dana.
taisha imaš pp, u zagrebačkoj( onaj crveni kod mene) mercator nema više nadmadraca
Još uvijek tražim naljepnice ako ima netko slučajno viška a da mu ne trebaju ili nije bacio da mi pokloni, danas su me nazvali da mogu doći sutra podići nadmadrac sa naljepnicama iako je akcija završila bila sam u čudu, pa bi molila da mi se javi netko iz ZG kako bi mogla sutra podići, please :)
mislim da ja imam hrpu
pogledam ujutro, sad mi nije pri ruci
poslala sam ti i sms i pp
Hvala curke, posebno Aleksandra70vanja, divne ste, uživam u svojem nadmadracu :)
Trazim naljepnice Interspar, za Kappa torbe, ako netko ima viska, lijepo molim!
imam ja 14 kom ako ti je dosta
i ja bi isto ak koja ima kaj viška
jel netko pregledao one kofere u kompletu za 900 kn
koliko vam se cine cvrsti, kvalitetni?
poslužilo bi ali tražim još koju
Možda se još prikupi idućih dana. Ako treba, i nije hitno, javi.:-)
nije mi nimalo hitno
Imam ja 15 kom.
aj mi samo reci do kad su
Evo, piše da se skuplja do 13.8., a kupiti se može do 27.8. Inače ne znam ništa o tome.