Dalm@ ako Lotti ne treba možeš meni poslati?
Meni ne treba, ja ću sa ovih Jeleninih 10, imati točno 15, koliko mi treba. Hvala!
oka to ti bu dosta? kad nekaj kupi šbuš još dobila naljepnica, tak da nekak u krug.
Ninik ja onda skupljam za tebe, kolko ti treba da znam=
Ne znam ja koliko mi treba, trebam kupiti dvije one deke, a na letku ne vidim koliko naljepnica za to ide.
A Merkator nije trgovina u kojoj kupujem svakodnevno već samo ponekad pa zato nemam naljepnice.
Dalmo šaljem podatke.
cure, ja trebam jedan racun, ako tko ima viska.
kupila sam nadmadrac, pa imam jedan, a poslala bih curki da dobije slikovnicu.
zauzvrat nudim jednu popunjenu karticu s 10 naljepnica i razne testere (mustela, loeral, nivea, afrodita...)
imam cca 30 komada, treba kome?????????'''
mi smo kupili nadmadrac i super je, a gledamo i te jastuke.
samo, kako nista od ovoga nemaju na dormeo web stranici?
Jastuk je super (kaže mm)!!
Rado bi uzeli i nadmadrac, ali nemaju našu dimenziju (180x200), šteta, mislim da se stvarno isplati.
Centar, treba li ti još račun? Nemam pojma gdje sam ga zametnila, ali ako ti treba potražit ću malo detaljnije.
Posljednje uređivanje od Lotta : 25.12.2012. at 21:31
lotta možeš uzet pojedinačne pa slagati skupa
možeš i poprečke složiti, možda bi ti to pasalo.
imam intersparovih naljepnica za wmf tave, ako tko treba
dobili smo racun, pa mi vise ne treba! svejedno, hvala puno : )
( inace moja praznovjerna mama kaze da muz i zena ne smiju spavati na dva madraca : p )
Ok!
Nisam praznovjerna, ali ne volim te prepreke (fobija još iz podstanarskih stanova, a mi mladi, pa vječno stiskanje samo na jednoj strani, jer u sredini žulja rupa..). A sad još i cura spava s nama, a uskoro i drugi bebač (
), tako da mislim da bi nam to smetalo. Ma, ionako smo planirali kupiti nadmadrac, pa će ipak biti jedan veliki.
Da se vratim na temu, sad i ja imam 4 naljepnice, pa ako nekom treba, nek se javi.
a zakaj ?moji su oduvjek spavali na takvim , a i moji deda i baka. Mi isto oduvjek jedino kad nismo bili na rastezaljnom krevetu. U davno vreme nije bilo madraca za veliki krevet ( većeg od 100 širine), moj deda je bil tapetar i gdi bi on to vozil u ono doba pred 40 godina kad je još radio. Inače na sredini spava bebač poprečki, muž većinom odkrmi u dnevnom
Posljednje uređivanje od jelena.O : 29.12.2012. at 10:21
eto i ja nudim, kome treba imam ih 50-60
kome treba, nek se javi ima ih podosta, čekam i Laumi da napokon kupi mužu poklon
mercator daje duple bodove za valentinovo, pa bi bilo dobro tada iskoristiti kupone za dormeo. ako netko treba, imam i ja viska : )
imam i ja viška, pa ko hoće rado ću posuditi i karticu
i treba li tko, skoro pa gotovo ( bar s kupovinom)
ja imam tri viska.
kupili smo jastuke na valentinovo i dobri su. za moj ukus, ja bi malo punije, vise, ali kazu da se treba naviknuti.
ima li tko informaciju, za sto ce se skupljati nakon dormea? treba mi putna torba![]()
Nisam skužila, imate račun viška ili naljepnice? Ja bih jedan račun.
ne zna se za sad, inače znaju imati malo pauze pa krenu s novom igrom
ja nemam racun viska nego tri popunjena kupona s po 10 naljepnica.
kupila sam dva jastuka pa cu poslati za slikovnicu za seku : )
Imam 25 WMF naljepnica ako nekome treba ..i tražim ako netko ima Farmacijine naljepnice
mi smo uzeli nadmadrac i dva jastuka![]()
(nadmadracom sam odusevljena, jastuk mi je premalo napunjen)
a što se radi u farmaciji ( ne kupujem baš tam često)
imam ja 65 interspar naljepnica, javite na pm kome treba ali asap.
Meni bi isto trebale naljepnice za nadmadrac Dormeo pa ako neko ima viška dobro bi mi došlo, ako nekom trebaju iz interspara za VMF nek mi se javi![]()