Ja sam s gudnjakom spavala u prvim mjesecima dojenja samo....
Printable View
Ja sam s gudnjakom spavala u prvim mjesecima dojenja samo....
Fenomenalan mi je taj osječaj slobode koji prakticiram uglavnom samo kod kuće.
Mislim da je grudnjak bitan ne samo zbog onog ljepog oblika koji daje našem dekolteu nego i zbog toga da nam sike što dulje odoljevaju gravitaciji
obožavam lijepe grudnjake, i uvijek ih nosim osim na spavanju i na plaži. ne osjećam se neugodno bez njega, imam neku dvojkicu, jednostavno volim lijepi donji veš.
Prije poroda sam često vani išla bez grudnjaka jer sam imala krasne grudi koje su fantastično odolijevale gravitaciji. Sada to ne mogu jer su se povećale za dva broja (košarica E :roll:) i nadam se da će se s prestankom dojenja smanjiti jer ovo je puno previše za moju visinu. Ali po doma sam stalno bez grudnjaka što moja kćer svako malo iskoristi :-)
Ne nosim grudnjak samo kod tuširanja i u dubokom moru, kad mislim da me nitko ne vidi :mrgreen:
I nikad u životu nisam primjetila da je netko vani bez grudnjaka, valjda ne gledam dobro... a volim pogledati.
ja imam no bra and no slips nights 8-) i iskreno zavidim onim ženama čije grudi izgledaju prekrasno ispod majice ( sjeća li netko one reklame za pipi i prekrasne ane saso ?) :
http://www.youtube.com/watch?v=oZzwRi7jXsg
Otkad dojim, češće sam bez njega, nego s njim, tako mi je praktičnije ( za doma). Za posao i općenito za van ga nosim i nije mi primjereno ne nositi ga van, ma kako lijepe grudi bile...jednostavno mi je nelagodno, bilo da se radi o meni ili o drugome. ALI, još se uvik rado sjetim jednog izleta na brački Bol i Zlatni rat, gdje sam se kupala u toplesu ( jer me nitko ne zna :lol:) i savršen je bio taj osjećaj slobode..........e, da, onda su još "stajale" kako triba :nostalgija:
Doma nikada, oblačim ga kad se netko najavi da stiže ili kad izlazim van iz kuće. Inaće no bra :)
ja se užasno osjećam bez grudnjaka i često mi se dogodi da i noću ga ne skinem naravno onda tu stupa MM koji me savjesno upozori ha ha:lol:
Evo dobre vijesti za sve nas ljubiteljice grudnjaka :mrgreen:
Citiraj:
Taj poseban grudnjak, za razliku od standardnog sportskog grudnjaka, učvršćuje svaku dojku posebno i smanjuje njihovo gibanje u svim smjerovima, prenosi Daily Mail.
Njegovi kreatori tvrde da proizvodi efekt sličan kao da dojke drže dvije ruke, dok tradicionalni sportski grudnjak dojke samo pritišće na prsni koš sportašica. Grudnjak je proizveo Panache, poznati brand u svijetu donjeg rublja. Razvoj i proizvodnja njihovog čudesnog grudnjaka trajala je tri godine.
Testiran je na Loughborough Sports Technology Institutu u Leicestershireu. Cijena jednog grudnjaka je 35 funti i proizvodi se u svim veličinama. Rezultati testiranja pokazali su kako smanjuje kretanje grudi za 83 posto, dok najbolji grudnjak konkurencije smanjuje kretnje grudi za 65 posto.
'To je vjerojatno jedan od najtežih dizajna grudnjaka koje sam dosad morala osmisliti, jer je bilo toliko elemenata koje sam morala uzeti u obzir', istaknula je Clare Fallon, dizajnerica za Panache.
a slika?
a, vidim na linku.
pa nije baš da bih ga nosila svaki dan; nije mi dovoljno lijep.
moža za sport i po kući.
Pa ja sam mislila doslovce za sport :lol: trčanje u PMS-u, ajme boli me na pomisao :-o ovaj mi fakat izgleda idealno za to :)
Evo ga i tu.. fakat super izgleda za sport
Evo upravo sam iz dućana bez grudnjaka :-). Jedino gdje ga obavezno nosim je na posao, čim uđem u kuću ga skidam. Sve ostale situacije su kako mi se da, ali više sam bez nego sa. Smeta mi oduvijek, a posebno sad u trudnoći. Probala sam sve moguće vrste i nikad mi niti jedna nije postala udobna, ono da ga ni ne osjetim.
Ja trebam ali i volim grudnjake. Imam veelike cice (idu do F košarice) pa nikako ne volim da mi mlate na sve strane. Ok, nije baš da su nešto jako obješene ali sama njihova težina me smeta. Nosim grudnjake non stop, dakle, i noću, samo su to onda meki, udobni, bez košarica, koji ne stežu, tek podržavaju da mi se ne cure razliju. :)
Puno si truda dam da pronađem idealni model, za sada vode Anitini (sa košaricama) i Triumphovi (sportski bez košarica je izvanredan) modeli.
Uopće me ne smetaju, niti ih ne osjetim pa ih nemam potrebu skidati. Evo i sad, pokušavam osjetiti gdje mi je grudnjak, i ne - ne osjetim ga uopće, a kamoli da me smeta!
Ja nosim na posao i u grad/goste (ono kad trebam izgledati pristojno). Doma ga u principu skidam, na moru sam isto bez grudnjaka (badic imam na one trokutice - znaci, tek forme radi, ne pridrzava nimalo grudi).
Isto tako, cim sam otisla na komplikacije prestala sam ga nositi i nisam nosila prakticno dok se nisam vratila na posao. Sad to opet planiram i bas se veselim da ga ne moram nositi, nije da mi smeta ali mi je nekako ugodnije bez grudnjaka.
Spavati s grudnjakom... jedino ako slucajno zaspim a nisam ga prethodno skinula, sto se skoro nikad ne desava (jer mi je skidanje grudnjaka kad dodjem doma u rangu skidanja cipela).
Da, moje ne stoje, pa nosim grudnjak uvijek, osim kad spavam, a nekad ga poželim i za spavanje, jer mi se pleklope ili zavuku, ma užas...preogromne su mi.
Otkako dojim prestala sam nositi. Nekako ne brinem ni kada idem u trgovinu. Postala sam bezveznjakuša. :mrgreen:
Zapravo, stvar je takva da mi se ne da kupovati novi grudnjak, a u stare mi ne stanu.
Bas prigodno ozivljena tema. Jutros trazim grudnjak ne mogu ga naci i sjetim se da sam jucer otisla nakon posla na fitnes i kasnije samo navukla majicu. Grudnjak je negdje u torbi, zaboravljen i nepotreban :)
Ja ako nemam grudnjak nemam ni sise, pa ga uglavnom preko dana ne skidam. A spavati mogu i bez sisa :lol:
Da mi je znat koje su to dvi još slobodnije od mene :lol:
Ja ga ipak moram stavit u iznimnim situacijama.
Otkad sam kupila potkošulje za dojenje, uopće ga ne nosim. Šteta što sam to skužila tek sa trećim djetetom :roll:
Ja sam tek u 32god pogodila pravi broj grudnjaka. Nosim ga samo vani. Vise volim topice i grudnjake bez spuzvica ali onda su bradavice problem :mrgreen:
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
KrisZG, i ja sam u tvom klubu i otkrila sam da je ovo odlično :)
http://www.sminkerica.com/ostalo/twi...-za-bradavice/
a može poslužiti i obična tanka blazinica
http://www.lolaribar.hr/upload/tbl_a...sss_103826.jpg
ja mrzim grudnjake nosim ga samo kad idem negdje i to onsaj kao sportski
Mrzim ga, prije nego skinem tenesice skinem grudnjak, vec na vratima.
Imam ga vani jer moram, doma ni pod razno
ja po doma ne nosim. nije da ga mrzim, al ne treba mi za po doma. kad sam dojila znala sam samo rastezljive potkosulje i po vani nosit, imala sam par nekih jadnih grudnjaka za dojenje pa mi bolje bilo bez toga, i jeftinije i prakticnije.
Vide mi se bradavice, a s obzirom da imam mamu kojoj su sise uvijek stajale a grudnjaka nigdje i vidjele su se bradavice , cesto sam zapazila cudne poglede stranaca i sad nemam zelju tako hodati :mrgreen:
Ne vidim kaj si stavila. Valjda je do moba. Blaznice sam znala staviti dok sam dojila. Mogla bih opet probati. Nije meni problem stajanje, za to mi ne bi niti trebao nego bas to kaj se tak vide pa svi blenu. Onda meni neugodno zbog necega kaj ne mogu kontrolirati haha
Ja se jos uvijek divim sama sebi kako mi je trebalo do 32 godine da odaberem dobar grudnjak. Sta ces, seljanka hahaha
Budući da mi je dobar, nemam ga potrebu odmah sa vrata skidati.
E pa to je moj problem, ne mogu pronac nista sto mi ne smeta i ne zulja