Bas prigodno ozivljena tema. Jutros trazim grudnjak ne mogu ga naci i sjetim se da sam jucer otisla nakon posla na fitnes i kasnije samo navukla majicu. Grudnjak je negdje u torbi, zaboravljen i nepotreban![]()
grudnjak nosim i danju i nocu, 24 sata na dan
grudnjak skidam samo kad spavam
nosim ga manje od 12 sati dnevno
rijetko ga nosim, u iznimnim situacijama
nikad, ali nikad ne nosim grudnjak
Bas prigodno ozivljena tema. Jutros trazim grudnjak ne mogu ga naci i sjetim se da sam jucer otisla nakon posla na fitnes i kasnije samo navukla majicu. Grudnjak je negdje u torbi, zaboravljen i nepotreban![]()
Ja ako nemam grudnjak nemam ni sise, pa ga uglavnom preko dana ne skidam. A spavati mogu i bez sisa![]()
Da mi je znat koje su to dvi još slobodnije od mene
Ja ga ipak moram stavit u iznimnim situacijama.
Otkad sam kupila potkošulje za dojenje, uopće ga ne nosim. Šteta što sam to skužila tek sa trećim djetetom![]()
Ja sam tek u 32god pogodila pravi broj grudnjaka. Nosim ga samo vani. Vise volim topice i grudnjake bez spuzvica ali onda su bradavice problem
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
KrisZG, i ja sam u tvom klubu i otkrila sam da je ovo odlično
http://www.sminkerica.com/ostalo/twi...-za-bradavice/
a može poslužiti i obična tanka blazinica
http://www.lolaribar.hr/upload/tbl_a...sss_103826.jpg
ja mrzim grudnjake nosim ga samo kad idem negdje i to onsaj kao sportski
Mrzim ga, prije nego skinem tenesice skinem grudnjak, vec na vratima.
Imam ga vani jer moram, doma ni pod razno
ja po doma ne nosim. nije da ga mrzim, al ne treba mi za po doma. kad sam dojila znala sam samo rastezljive potkosulje i po vani nosit, imala sam par nekih jadnih grudnjaka za dojenje pa mi bolje bilo bez toga, i jeftinije i prakticnije.
Vide mi se bradavice, a s obzirom da imam mamu kojoj su sise uvijek stajale a grudnjaka nigdje i vidjele su se bradavice , cesto sam zapazila cudne poglede stranaca i sad nemam zelju tako hodati![]()
Ne vidim kaj si stavila. Valjda je do moba. Blaznice sam znala staviti dok sam dojila. Mogla bih opet probati. Nije meni problem stajanje, za to mi ne bi niti trebao nego bas to kaj se tak vide pa svi blenu. Onda meni neugodno zbog necega kaj ne mogu kontrolirati haha
Ja se jos uvijek divim sama sebi kako mi je trebalo do 32 godine da odaberem dobar grudnjak. Sta ces, seljanka hahaha
Budući da mi je dobar, nemam ga potrebu odmah sa vrata skidati.
E pa to je moj problem, ne mogu pronac nista sto mi ne smeta i ne zulja