Pa 20 metara je poprilično daleko :zbunj:
Printable View
Pa 20 metara je poprilično daleko :zbunj:
Još bi gore bilo da ih ne poznaješ površno nego detaljno:lol:...
al da, razumijem ja to, egshibicionistima, naturistima i nudistima možda nije neugodno kad ih drugi ljudi gledaju, ali je možda tim drugim ljudima (koji nisu voajeri) neugodno vidjeti/čuti/zamisliti iste...
Jednostavno, ne želiš neke ljude ni u mislima vidjeti dok su na wc-u, dok se seksaju itd.
Ja, srećom, nisam na to tako osjetljiva, to mi je brrrr samo kod rodbine i malo vremešnijih sugrađana, vi ostali možete pisati do mile volje :mrgreen:
Amje Apri, pa niej mene valjda tako strašno zamisliti kak se skesam...hehe. Šalim se. Evo obećajem neću više...:mrgreen:
Al' je previše informacija na ovoj temi :mrgreen:
hahahahahaha, Maro... kako su neke krenule, možda bismo i 3D naočale trebale staviti...
Nego, kad smo već na ovoj temi - apeliram da nam se ubaci par prostih smajlića, barem za ovaj topic :mrgreen:
Iz istog razloga još uopće nisam glasala :-). Ja tvrdim da je jednom tjedno, a on da je par puta mjesečno. Još sam mu poslala i link pa me je "oprao" da jesam li vidjela koliko se ljudi seksa par puta tjedno. :lol: Onda sam ja odmah krenula da u ovoj anketi nedostaju mnoge varijable - koliko su djeca tih mama uopće stara, je l ta djeca sisaju cijele noći, mora da imaju 5 baka servisa ili uopće ne rade... :mrgreen: Ništa mi nije pomoglo. :-)
:lol:ti si se zakopala još dublje jer će u njegovoj glavi ostati samo oni od par puta tjedno, a mjesečnice će zanemariti:lol:.
Odakle nam tako različito viđenje stvari? Znam.
Kad netko jako voli sladoled, a mora biti na dijeti, on točno zna koliko ga dana nije jeo i patio je, pa zna točno i kad ga je jeo.
Kad je pak nekome sladoled drag, OK mu je kad se ponudi, ali nakon toga nema silnu želju jesti ga svaki dan, eno, stoji mu u frižideru, ali ovaj zaboravi na njega i čini mu se da je jučer jeo (a prošlo tjedan dana :mrgreen:)
Ko da je mjesečnica neka prepreka :lol:
pa da... trebala si napisati "mjesečarke"
ili "jednomjesečarke"
a zašto ne bi glasala?
Sad pomno pratim koja će kategorija narasti za jedan glas:raspa:
Pa kome sam ja mama, icy? Macku ne brojim. :P
Aha, zaboravila sam da je za mame :tuka:
De ispuni svejedno, da nam popraviš prosjek :mrgreen:
Dijalog tek vjenčanih mladenaca:
Muž: ja hoću svako jutro ispeglanu robu, topao ručak kad se vratim, mir dok gledam utakmicu, i izlaske sa društvom kad god poželim.
Žena: ja se seksam svaki dan u 20h, bi ti kod kuće, ne bio!
Mi smo trenutno na nekoliko puta mjesečno u pravim danima u mjesecu :mrgreen:. Ne znam kako je MM-u, ali meni je kvalitet tih nekoliko puta znatno iznad kvantiteta.
odgovorila sam, ali je odgovorio i MM i moram priznati da stvari vidimo kao i nena i NJM :raspa:
sto sad Lastane?
A kod nas obrnuto :unsure:
vic koji meni najbolje paše uz temu (budući da se radi o pristojnom roditeljskom i edukativnom forumu morat ću ga malo cenzurirati)
kaže Haso Muji: gle Mujo, u novinama izašli rezultati istraživanja o seksualnom životu u BiH. U prosjeku se jedan čovjek seksa samo 3,1 puta mjesečno!
Mujo na to odgovara rezignirano: Eh, što se neko naj**o u moje ime!
:lol:
jeste šašave..
kad smo već kod svekrva, nas jednom zatekla u "poslu" onda "buduća" svekrva...ako sam to preživila,onda ću valjda sve ;-)
i ja glasah....8-)
hahaha...
štos je bio u "neskrivanju"..tj. bili smo sami doma..dok nisu došli starci (a mi ih nismo čuli.hmm..bili smo zauzeti,jelte)...i kad je sveki došla u sobu spustiti roletne ( i ona mislila da nema nikog)..hmm..imala je što vidjeti...:roll::-o
divim joj se još i danas na hladnoj glavi i dobroj reakciji :mrgreen::naklon:
jel hebanje u mozak isto smatrate seksom? :mrgreen:
Uh, dobro da nisam glasovao, tek sad sam vidio naslov teme... :)
Mooveru, ma imaš i ti pravo glasa, iako si muško koje ne misli stalno na seks :love2:Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
Ja bih rado upoznao ove tri iz ankete... :)