MM se upravo spasio pražnjenja suđerice skupa s djecom - tableta se nije rastopila i suđe je ostalo zmazano. Nema veze, sutra ih čeka akcija: nekoga suđe, nekoga smeće, svakoga njegov vlastiti krevet, a mene pripremanje ručka (pileća juha - već je gotova, treba ju samo zakuhati, mesna štruca - već je u frižideru, treba ju samo ubaciti u pećnicu, krumpir salata i to je sve). Uf, alaj ću se izmučiti... sve skupa nekih 20 min posla oko ručka. Mislim da dosta ljudi, zapravo većinom žena, ima problem delegiranja i dogovaranja. Mene "zapadnu" poslovi koji su mi dragi, a tak gledamo da svatko od nas pretežno radi ono što mu je najmanja tlaka. Srećom (nije to ničija zasluga) ja volim kuhati i snalazim se s peglom, veš vješa tko stigne, mlađi sin upravo uživa u pomaganju u kuhinji, stariji voli pospremati i brisati prašinu (naročito s tehnike, što je meni tlaka).
Teta koja piše kolumnu mogla bi si i bolje organizrati život, ali čini mi se (kao što je već netko rekao) nije cilj ni organizirati si život, ni prosvijetiliti široko pučanstvo, cilj je pisati i dalje i biti čitan od žena koje si tako liječe komplekse. Baš me zanima da li joj život izgleda tako kako opisuje (ne da mi se sad švrljati po internetu, ali nisam baš sigurna da u 3d životu nema dobro upregnutog muža, tetu čistilicu i tome slično).