Mozemo se i u Plominu naci ako treba
Printable View
Mozemo se i u Plominu naci ako treba
Što se mene tiče.. meni svejedno :)
Cure moje, ja se duboko ispricavam, cekala sam perilicu cijeli dan...bas mi je zao.. :-(
Nije frka,mozemo mi ponoviti. Bilo je lose vrijeme tako mozemo drugi put na lungo mare. Moje dijete bi bilo jaaaako sretno da ne mora sjediti
I ja se moram ispričati. Dobila sam neke neočekivane goste iz Slavonije tako da stvarno nisam mogla zgibati. Baš mi je žao :-(
Ma mi smo si fino spile :pivo:i uživale skoro do 9 navečer... A babe...šta ćeš?! Čekamo opet neko lijepo vrijeme da konačno zapuše neki maestral i da bude toplije! Do onda mah mah svima!
hej curke, ja mjesecima tražim neko društvo iz pule koje prolazi iste stvari u postupku potpomognute oplodnje, a nikako da nekog upoznam, jer ipak lakše je kad netko zna što prolaziš...svima saljem :kiss:
natalija evo dobre kombinacije ako si za! Planirali smo organizirati jednu predljetnu kavicu kod nas, ali sam dobila ideju da se ovaj put pridružimo riječankama na njihovoj kavici! Bila-vidjela-oduševila se! Inače, brzo napucaj 10 postova kako bi mogla primati i slati pp! :*
I ja bila na Ri kavici i isto odusevljena!! Pusa nasim fiumankama!
Dođite nam u što većem broju :-*
Ma ne brini,po ovoj vrucini kada doletimo gore biti ce kao da nas je tisucu
Zaključavam temu...za svaku novu kavicu, otvorite novu temu.
Kad kavicu održite, ključam temu, a vi za slijedeću ponovo otvarate novu.
Hvala