Možda i mi uspijemo doći ali neću obećat sve ovisi kakav će mali biti
Možda i mi uspijemo doći ali neću obećat sve ovisi kakav će mali biti
MM kod socijalnog ti je besplatno i puno blize.
Uzivajte curke!!!
A izvještaj??! U stvari me samo zanima da li sam vam falila???
Ja na kraju nisam bila jer je taman počelo pljuštati pa i mene zanima kako je bilo
Vidim ja već da će nas biti malo više na slijedećoj kavici![]()
Kako je krenulo ja cu vecinu provesti u wc-u...nadam se samo da ce ova kisurdina prestati do iduce subote jer ce nam inace trebati ronilacka oprema za stic do Premiera.
Bilo je nas pet junakinja i jedan mali junak!
Stanovnice najkišovitijeg grada u državi, to malo najavljene kišice (i 6 stupnjeva) nas neće spriječiti, jel tako?! Ovi iz drugih gradova su sigurno znatiželjni kako to izgleda!
Baš mi je žao što nisam vidjela malog junaka, ali se nadam da ćemo to ispraviti na slijedećoj kavi. Tada bi nam mogao doći i krčki junačić.
Kikice??? Čestitam i ja! Bravo, bravo!
Ja sam van svih događanja (na godišnjem sam). Ali to je dobro, čim me nema same dobre vijesti![]()
Hop hop
"Riječanke", da ne zaboravite da je i ovu subotu kafica
16.11.2013. 17 sati Premier
Vec sam pripremila jednu veliku kartonsku kutiju gdje spremam dijelove kompa-za Sneki i to mi stoji u hodniku...eeee ali ta kutija sad ima vec dvije veeelike rupe...glodavac u akciji!
Imam ja druge dvije kutije koje su dosta jake pa ćemo prebaciti komp u njih (cure sorry na OT ali ako niste znali TigricaL vam je i humanitarka- ok, možda joj je to samo isprika za rješiti se starih stvari
)
Last edited by Snekica; 13.11.2013 at 22:15.
Rijesavam se starih stvari...soba mi je zauzeta sa zivotinjama koje cekaju da ih se udomi jer su izbacene na cestu. Tako da sam volonterka!
ja nemam dozvolu setanja i kafenisanjauzivajte i dobro se izbrbljajte
Argente + D, Vatra, Snekica, Olivera, cranky, Aurora, innu, sali, vojvođanka, sara38, phiphy, tigrical.
Cetiri vrste kolaca!
I do kolaca i do trbuha i Vatra je bila... A eto vam svima![]()
Ma dodjem ja opet...
Jejja![]()
Ajme meni, kolači su bili...... Super! Odlično društvo, Rašo i romantična muzika, nemam riječi!
Kad ćemo opet?
Zaključavam temu...za svaku novu kavicu, otvorite novu temu.
Kad kavicu održite, ključam temu, a vi za slijedeću ponovo otvarate novu.
Hvala
Last edited by BHany; 06.12.2013 at 09:49.