da se javim čisto kako bih dala na znanje da je moj problem uglavnom prošlost... neko bi i sa ovim rekao da ima problem, ali ja sam prezadovoljna... tek sada kada su mi dojke vječito pune vidim koliko je moj mali jeo onda kada su mi te iste dojke bile UVIJEK prazne... doživjela sam i prvo curenje dojke, sad mi spavaćica bude uredno mokra.. dakle, fakat dojke JESU bile prazne i nije više bilo ni do hormona ni do bilo čega..... mi smo znali imati 20-tak otpuštanja mlijeka u sat vremena..... a njemu je to bilo premalo pa je sisao još i još i još i hvatao mrve mlijeka koje se u međuvremenu stvore..
moj mali sada više spava, jede kraće (osim 3-4 duža podoja dnevno) i pravi razmake između dojenja od 15 minuta do čak 2 sata, noću i do 4-5 sati
u drugom mjesecu je dobio 1350g, sad mu je 9 dana do puna 3 mjeseca i ima 7kg i 62cm.... mislim da bi bio daleko teži da je imao mlijeka koliko je želio... no, zdrav je i neću da se zamaram time.. jako sam ponosna na sebe da sam uspjela u dojenju do sada, zahvaljujem se i vama svima na podršci, no ipak moram napomenuti da nije svima jednako jednostavno dojiti, ima nas koje se dobrano napate (većina i ne izdrži)..