Nemam pojma, ali sve pise na njihovim stranicama.
Printable View
Nemam pojma, ali sve pise na njihovim stranicama.
Moje iskustvo smanjivanja računa za mob - nemoguća misija.
Meni mobitel jako puno treba.
Pa sam bila na pretplati, bonovima,... užas.
Na kraju sam uzela tarifu od 210 kn u kojoj je apsolutno sve neograničeno. To mi je bila najjeftinija varijanta.
Ovako sam kuburila s bonovima i uvijek potrošila više.
Sad imam službeni.
Ja sam s pretplate prešla na bonove, nisam vjerovala da bi se to isplatilo - ali evo jest.
Imala sam pretplatu na tele2, neku jeftinu na 55 kuna, ali uvijek sam potrošila sve i račun nikad nije bio ispod 70-80 kuna.
Onda sam malo preračunala i uzela bonove. Kupim bon od 55 kuna, ako kupim preko interneta dobijem još povrh toga 12,5 kuna,
platim tarifu 35 kuna koja mi pokrije ama baš sve razgovore, poruke i internet koji koristim, i još mi na kraju ostane para koje prenosim u drugi mjesec.
Trenutno imam troje djece s mobitelima na bonove i mjesecno potrosimo 300 kn na to. M i ja imamo poslovne mobitele pa nam ukljucivanje u neke obiteljske pretplate ne igra. Ima li neka suvisla pretplata da njih troje ubacim jer bi rado smanjila taj racun.
Ja sam svoje istrenirala da traže free wi-fi, a dobivaju svakih x mjeseci vip m-bon od 100 kuna. On sada vrijedi oko 5,5 mjeseci.
S obzirom da ne zovu nego samo koriste internet opcije uvijek imaju hrpu love.
U školi i doma imaju wi-fi mrežu a po vani se snalaze.:mrgreen:
Ako tvoji koriste na internet lovu, onda gledaj neku opciju sa puno giga. Sada se vrti neka reklama za brdo giga po radiju i televiziji, jedino kaj nisam zapamtila čija.:(
Pretplate su trenutno puno nepovoljnije od bonova. Npr ono kaj je na bonovima 55kn (1000min + 1 ili 2gb) na pretplatama je min 90kn ako ne i više.
Mislim da samo bonbon nudi opciju da se nepotroseno prenosi u iduci mjesec pa bi mozda bonovi kod njih bili najpovoljnija opcija.
Moja ima Tomato tarifu na bonove. Do prošlog mjeseca ju je koštala 40kn, sad su malo povećali MB i naravno cijenu i košta 50 kn. Sad joj je ovo zapravo previše MB jer kupnjom bona za 55 kn dobije još i 500MB.
To je ova srednja tarifa http://www.tomato.com.hr/tarife
Moje dijete ima bonbon 300min 200smsova mjesečno 45kn. Nema internet nego samo doma preko wi-fija.
I prebacuje joj se ostatak u idući mjesec.
Moj ima na bon bonu 1,6 GB za 30kn, što ne potroši prenosi u sljedeći mjesec ukoliko mu na vrijeme kupimo novi bon, što redovito zaboravljamo. Razmišljam da mu uzmemo pretplatu.
ja nemam signal parsto metara od antene. prvi razlog.
drugi - mob su mi namjestili na VIP internet (?) u t-centru, tako da nisam imala pristup internetu, osim na javnim wi-fi mrežama.
treći - svaki put u noći prije isteka tarife - moj mob se baš spojio na internet i potrošio dio cifre koja je bila uplaćena za sljedeće razdoblje.
sad sam na pretplati tomato (bez ugovorne obveze), i jako sam zadovoljna. signal svuda, nemam ovakvih gluposti.
Ja imam obiteljsku tarifu kod T- mobilea.
Tri broja za 327 kn. (svaki po 109 kn s radijskom frekvencijom uključenom)
Pozivi i sms neograničeni prema svim mrežama i bez naknade za uspostavu poziva.
Svaki broj ima 7 GB interneta i svaki broj ima jednu opciju po izboru besplatno (Max tv, Deezer. navigacija...)
Puno povoljnije od bonova kako god da se okrene.
Mislim da bi se to moglo dogovoriti za troje djece, odnosno roditelji dogovore i plaćaju, a klinci koriste.
Ja sam zadovoljna s mrezom. S tim prebacivanjem mi se nakupilo minuta i smsova hrpa, gigi jedno vrijeme sam imala isto cijelo cudo dok mi mali nije skurio negdje u gostima ovaj mjesec(mislim da su mi za to poslalo obavijest). Od pocetka mjeseca surfam van paketa i potrosila sam cca 15kn.