Moje komsinice beba je plakala 5 mjeseci...neprekidno...Toliko je bila iscrpljena da bi vikendom isla u bolnicu da se naspava a sestre bi pazile bebu...U nasoj zgradi se tih 5 mjeseci nista drugo nije moglo cuti od tog djeteta...Inace je bilo zdravo bebce,sem sto se rodila u 34 nedelji...Ja sam u to vrijeme bila prvi put trudna i mislim da bih padala u depresiju kada bih dosla kuci s posla i cula je....To djete mi je bilo nocna mora...
Moja je imala grceve 40 dana...i bukvalno preboravila na meni jedan mjesec...ali kako smo otkrili kupanje prije spavanja...ono pravo razdvajanje noci od dana,priguseno svetlo...mir,tisina,sve se okrenula milion posto na bolje...I mi smo oni sretnici koji od toga doba ne znaju za neprospavanu noc uz malu bebu ili djete...Jako je bitno pokusati se smiriti...znam da nije lako...ali je najbitnije...Bebe imaju antene za strah i nervozu koju registruju i tek u najvai...I polako
Bukvalno sat po sat...sve se to sredi...
I nas tata je u to vrijeme puno radio,a ja sama....ali prodje....sve nam to ide u radni staz