kakve samo ruzne rijeci za tako malenu bebicu...hebemu (oprostite na rjecniku) tek je dosla na ovaj svijet...treba jo puno ljubavi,paznje i mazenja a najvise cikica ...
po vasem rjecniku sam primjetila da ste sigurno veoma mladi ...kada ste saznali za trudnocu vec ste u startu trebali biti spremni na sve moguce situacije a ne se ponasati ovako kako se ponaste...(i ja sam bila VEOMA mlada kada sam rodila prvu curicu) pa NIKADA se nisam tako ponasala a pogotovo tako govorila za tek rodenu bebicu...
kazes muz radi ...i moj je radio i puno drugih radi pa ne stvaraju probleme vec pomazu oko bebe koliko god je moguce ...
iz vasih postova se vidi koliko ste zajedno zivcani ,a zar ne mislite da beba to ne shvaca?...koliko god mala bila ona osjeca nervozu naravno da je onda i ona jos jace nervozna...
od dojenja vidim odustali ...ja mislim da 99% zena u pocetku bole grudi,bradavice i sl.ali se stisnu zubi ,nabave eventualni ljekovi,kremice i sl...i nastave dojiti za dobrobit bebice,cika joj je najveca utjeha dok je mala za apsulutno sve...ima dana ,pa cak i tjedna da non-stop bebe vise na ciki ali i to prode...
trebate biti potpora jedno drugome a ne se tako ponasati ...
sada gubite zivce dok je mrvica pitam se kao ce kasnije biti...
iskreno jako mi je zao ove bebice...
ovdje su vise-manje svi bili pristupacni prema vama ...mozda iz pristojnosti...iako vjerujem da bi vam puno htjeli toga rec...evo ja sam prva...a vi shvatite to kako god hocete...