šafran prvotno napisa
BusyBee mene zanima nešto drugo. Kako je sa druženjem djece uz prisustvo roditelja?
Imala sam nedavno baš glupu situaciju. malena se super slaže sa jednom djevojčicom iz vrtića i tjednima me molila da je pozove doma. Mala mi imala 3,5 godine. Ok nabavila sam telefon i pozvala mamu i curu kod nas. Cure su se naravno super igrale, bilo je manjih ispada, ali ništa neobično za djecu te dobi. Međutim problem je ispao sa mamom. Mama je naše gore list. Što je meni isto bilo super, posebno super sam se veselila radi jezika.
Ali... U nekoliko navrata si je uzela za pravo da primjenjuje svoje odgojne metode na mom djetetu, iako se vidimo prvi puta u životu. Puklo mi je kad je u jednom trenutku rekla mojoj maloj, ne se penjati na stol jer ćeš dobiti po guzi, bolje da dobiješ po guzi nego da se povrijediš jel tako. E tu više nisma mogla trpiti i lijepo sam je zamolila da to ne radi, da se možemo družiti, ali da svatko odgaja svoje dijete. Nije joj naravno bilo pravo, ali je prešutila.
Na odlasku su naravno obje curke počele dramiti, neće ići doma, moja hoće ići s njom i tako, da bi njena mama počela pričati o mraku i babarogama, mislim meni se spustila roletna. Očito je da stvar neće funkcionirati. I šta da sad radim, a moja je od sve djece eto baš izabrala nju. I stalno me opet pita kada će doći. Totalno sam tužna, jer vidim koliko joj to znači, ali ne znam evo baš danas o otme cijeli dan razmišljam, ne znam šta da napravim. Imaš, imate ideju?