Baš mi je drago radi djeteta, došao mu je taj izbor predsjednika baš u pravi čas.
Moja je ove godine prvi, nas sve to tek čeka. Pohvale,'razočaranja, odnosno novi život.
Printable View
Baš mi je drago radi djeteta, došao mu je taj izbor predsjednika baš u pravi čas.
Moja je ove godine prvi, nas sve to tek čeka. Pohvale,'razočaranja, odnosno novi život.
Baš super, Trina 8-)
QUOTE=Beti3;2468624]Najpopularniji cura i dečko u mom gimnazijskom dobu su bili oboje visoki, plavokosi, simpatični, otvoreni, izrazito lijepi, no sasvim prosječni đaci, ali zato visokih financijskih mogućnosti, djeca "moćnih" roditelja.. Naravno da su hodali zajedno. Nisu ostali zajedno, no i jedan i drugi su i danas takvi. Kad ih guglaš izbacuju se stranice i stranice. Visoki, zgodni, plavokosi( sijedi:) ), poznati, sa jako dobrom karijerom i priznanjima iza sebe. I ni malo uobraženi. Ni tada ni sada. Samo svjesni svoje vrijednosti.
Tako da, nije loše biti najpopularniji već od rana, to je super temelj za budućnost. No, nisu svi sposobni za to, niti to žele, prosječnih je daleko više.
Glavno da se ne osjeća nijedno dijete kao autsajder, to prilično uništava samopouzdanje.[/QUOTE]
Ili možda, nije loše biti visok, lep i plav te imati mnogo para? :mrgreen:
Super, zivot je lijep.
I ja isto.
Što je najluđe, bila sam "popularna", tj. u ekipi "takvih", ali to sam skontala tek nedavno, jer nismo koristili taj izraz ni u osnovnoj ni u srednjoj školi,
nisam se osobno tako doživljavala niti se za to zanimala, a i kriteriji su bili malo drugačiji, materijalni statusni simboli nisu imali nikakve veze s tim.
Ta "američka" popularnost, tipa -glup ili glupa, bezobrazan, neotesan, s najnovijim ne znam čim, je šuplje i bezvezno i na to treba ukazivati djetetu - koliko je idiotski biti popularan na taj način. To je popularnost starleta, kriminalaca, budalaša svih vrsta..., ima ih po svim novinama, žive pet minuta slave.
Dati malome da razmisli je li to nešto što bi poželio sebi, takvu popularnost?
S druge strane, ako priželjkuje popularnost zbog duhovitosti, talenata, pameti...ne vidim ništa loše u tomu da se divi onima koji to imaju u količinama koja privlači pažnju, šta sad, uvijek je netko bolji u nečemu.
Može se graditi njegovo samopouzdanje na njegovim kvalitetama, ovako kako su cure već opisale.
Zakasnila sam. Nisam vidjela zadnji Trinin post.
:klap: za maloga.
A sad pitanje za Trinu - Jesi li ti svjesna da si popularna na forumu?:mrgreen:
I zašto?
Eto vidiš na koga je sin.
Nije ni on znao.
A zašto? Moje subjektivno mišljenje - jer si jezičava:mrgreen:, oštroumna, duhovita i nadasve - svoj igrač, bez potrebe da se priklanjaš bilo komu ili čemu.
Mislim da je teško naći lika na forumu, koji ima bar nešto staža, a da te nije zapazio.
Može po simpatičnosti, ili obrnuto, kako komu paše, i kako na kojoj temi, ali si popularna, sigurna sam u to.