rose15 prvotno napisa
Iz Splita sam i nitko mi nije ni spominjao cvs, samo amnio i to su me stavili najranije šta mogu. Razumijem sve šta me čeka, ali ne razumijem zašto moram čekati do kraja 5. mjeseca trudnoće da bi mi rekli da moram napraviti pobačaj. I sada bi mi to bilo teško i da sam pod anestezijom, a kamoli nakon 5 mjeseci i još da vidim bebu koju nikad neću imat i koja nikad nije ni imala šanse biti živa. Nisam ni očekivala da ću ostati trudna, a kamoli ovo. Neznam kako bih prošla kroz normalan porod, za ovaj inducirani nisam ni znala da postoji, jučer sam tek pročitala na internetu jer očito nitko mi ne želi reći od doktora da me to čeka. Ja nisam plakala jer sam bila u šoku, tek sam se oporavila od šoka da sam trudna, i kad mi je doktorica to ukratko objasnila (ne bih ništa shvatila da nisam guglala cijelu noć prije), pitala me je zašto ne plačem (u stilu kakva sam ja to osoba) i da je ona na mom mjestu da bi sad samo plakala jer ništa se drugo kao ni ne može. Tj. nije to niti meni rekla nego mojoj mami, i kasnije se žalila da sam pretiha i pitala moju mamu je li me vodila provjerit sluh jer sam toliko tiha. Ja sam tu samo stala i gledala i nisam mogla vjerovat šta priča. I neznam stvarno šta da radim do 8.4. Nije mi niti rekla da li još uvijek trebam piti folacin niti da trebam doć dan poslje amnio kod nje da provjerim srce bebe.