netko je spomenuo školu, ja se nadovezala
neš ti čuda na forumu :-)
Printable View
Da svi ste ugl pričali o školi, on dobro zna o tome i puno ga pripremamo,vrlo je ozbiljan po tom pitanju, problem je možda u tome što ja taj program nisam doživjela kao školu i išta povezano s tim, već kao mjesto gdje će se kroz igru i pjesmice družiti i naučiti ponešto stranog jezika,onako dovoljno da znaju reći -ja sam taj i taj i imam 6 godina...
Nikd mu nisam pričal da se tamo mora biti jako ozbiljan im nema mrdac, on je to shvatio kao zabavu i tako si je napravio.
No kraj godine je hvala Bogu blizu, drugo djete neće ići na engleski uopće,ona ide na drugu aktivnost gdje se igra i plaše i smije do mile volje,uživa u godinama koje su za to namjenjene...
X
Držala sam privatne časove u par navrata, ali da sam ikad srela dete koje bih morala da izbacim, sama bih zamolila roditelje da ga više ne dovode, jer bi mene bilo sramota naplatiti roditeljima čas sa koga sam JA izbacila dete.
Bez obzira na to da li je dete "nemoguće" ili sam ja loš profesor, nije pošteno uzimati novac za nešto što si sam izabrao da (ne) uradiš.
Grozno
Svaka medalja ima dvije strane. Svakako, učiteljica nije postupila ispranvo što o tome nije obavijestila roditelje.
A to da je izbacila malog - imala je za pravo.
Posebno ako je nakon toga nastao red na nastavi.
Vjerovatno je htjela da mali sam shvati da će svaki put završit vani ako se nastaiv ludirat za vrijeme nastave.