sad će flopica bit sretna :-P
jer sam spušila i platila članarinu
Printable View
sad će flopica bit sretna :-P
jer sam spušila i platila članarinu
Ja sam otvorila novi album na fotkiju i uploadala slike s kompa, za sada radi...
zmajice, ja isto, nadam se da nas neće "razveseliti" za dan-dva...
i ja se vratila fotkiju, ali nisam se baš raspisala da vidim što će biti, valjda se neće opet predomisliti ...
btw, ste vi otvarali novi račun sa starom mail adresom (istom preko koje ste imali i prvi račun)? sve si mislim hoće li nas po tome skužiti pa blokirati ...
a neće mi se otvarati novu adresu ...
Ja i dalje razbijam glavu oko ovolike ljubavi prema fotkiju. Male slike, sporo se otvara, uzas i katastrofa.
(Ne mogu zamisliti niti jednog poluprofesionalnog fotografa da iz nekog razloga odluci koristiti bas to... brrr.)
Ma nisam ni mislila da bi ga netko stvarno koristio za nesto profesionalno. Nego i za burzu je presporo. Za bilo sto, zapravo.
Ne mogu se složiti s tobom, meni je baš odličan.
baš dobro da si javila, ja se sve nešto pripremam da napokon formiram na novom računu albume, prolaze tjedni, a ja ništa. ako je tako neću se ni truditi. koliko im taj probni traje?
rekla bih da je probni rok mjesec dana
sutra javim zbivanja
danas još virkajte :)
hehe, fotki zatvorio profil točno na sat!
30 dana probni rok i ni minutu dulje :mrgreen:
i moj zatvorilo. ne da mi se baš svaki mjesec otvarati novi. lijena sam za njuškalo i krpice.
šta je onda najajednostavnije osim googla?
imam ja i drugi mail, lai ne da mi se s tim sinnkornizacijama zajebavati.
flickr? photobucket?
isprobavam flickr, za sada mi se čini dobar
nadam se da je bar jednako dobar, vidljiv i jednostavan i korisnicima s druge strane, onima koji žele pogledati moje albume ... ;-)
photobucket, još nijedan link s photobucketa nisam uspjela otvoriti a da nije bio u nekim čudnim šiframa bez slika .... odustala
pickasa je google pa me živcira što se hoće povezati sa svim mojim podacima :evil:
ima li još iskustava?
Mozete li mi staviti link na albume koje ste otvorile, npr. na Flicr-u?
Thnx! :)
Evo imam dva albuma na Flickr-u, ali kako su pod temom 'Forumska burza' koju ne mogu gledati svi, možeš ih otvoriti s teme:
http://forum.roda.hr/threads/89189-P...-11-cure-10-13
Uspjela sam poloviti neke osnovne funkcije koje su mi dovoljne za što mi Flickr treba, jedino, ponavljam,me jaaaako smeta što fotografije nisu numerirane, ili ja barem nisam našla kako se uz fotografiju može prikazati neki njen redni broj.
Hvala, Audrey!
I mene zivcira to sto nema numeriranja - ja sam u nazivu slike numerirala, no opet ide to unatrag....
Slazem prvi album, idem sistemom hit/miss ... nije bas super-intuitivan, no valjda cu ga skuziti.
ah da, zaboravila sam ti reći neki dan, otkrila sam kako sortirati fotke.
Ima varijantu "drag&drop", tj. uzmeš u miša i preneseš na željeno mjesto.
To se može napraviti kad si unutar Kreiranja Albuma.
Trenutno mi vrisnuo comp doma pa ti ne mogu detaljnije, za koji dan ...
Molim vas, napisite mi da li vidite album: https://www.flickr.com/gp/elly-robica/cuJJz2
Prije nego sto nastavim nakrcavati ga, a on ono nevidljiv... :roll-eyes: :mrgreen:
vidim
Thnx, Aleks!
I ja vidim.
koliko dođe mjesečna ili godišnja članarina...ne znam kako se plača