vedrana hvala :)
Printable View
vedrana hvala :)
zrinka, upravo su mi javili iz knjižare "m.k" da su naručili knjige, 5 kom "vaše kompetentno dijete" po cijeni 130kn i 5 kom "ovo sam ja!tko si ti?" po cijeni 80 kn. sredinom idućeg tjedna će biti u knjižari. na moje prezime su rezervirane dvije "ovo sam ja...", pa ako ne uspiješ kupiti, javi ;)
super
hvala¨!
cure, upravo sam u BOOKSI kupila -vaše komp.dijete-, i -ovo sam ja! tko si i ti?-, po 130 i 80 kuna.
ima još neki naslov, ali sam zaboravila koji :/
aha, mislim da je - život sa kronično bolesnim djetetom- ili slični naslov
super, idem odmah poslije posla! :*
Je li zna netko je li ima u Algoritmu "Your competent child" i koliko košta?
Danas kupila kompetentno dijete i ovo sam ja u profilu po već navedenim cijenama, ako nekog zanima mislim da ima još.
Mene interesira da li je netko usporedio stare i nove prijevode Vaseg kompetentnog dijeteta , koja je razlika u novom izdanju Pelarga ili ih nema.
ja sam jucer htjela kupiti kompetentno dijete, ali u profilu je rasprodana, nema je ni u algoritmu. jel netko zna gdje je sada ima za kupiti?
ima ovdje
stigne za 2 dana
http://www.superknjizara.hr/knjiga.p...621&PHPSESSID=
probaj nazvati booksu
nisam vidjela novi prijevod, ali onaj stari je po mome sudu dosta nezgrapan, nedoradjen itd, pa se nadam da je ovaj novi bolji, barem sam takve najave cula.
ima tu. http://knjizara.pontes.hr/ stigne za isto za 2 dana. :)
evo imaju, bas ti hvala. cini se da je i jeftinija nego u ducanima. idem narucit.Citiraj:
zrinka prvotno napisa
evo narucila, hvala jos jednom
znas sto mi se svidja kad kod njih narucujem
dodje overseasom, i mene nije bilo kod kuce, tip me nazvao na mobitel, rekao tko je i pricekao me da dodjem iz spize :)
da mi je bio postar, ostavio bi mi letkic pa ti idi poslije u postu (i to samo jednu za koju ti treba auto jer nije bas u centru)
joj tek sam sad vidla tvoj post :( da sam znala uzela bih na engleskom...al kad sam nestrpljivaCitiraj:
ivana7997 prvotno napisa
Potpisujem zrinku za superknjižaru. Nazove, ako sam u gradu dogovorimo se gdje se nađemo i sve super
Vidjela sam danas u Profilu vaše kompetentno dijete - 130,00 kn i život s kronično bolesnim djetetom - 70,00 kn.
33, uzela si novi ili stari prijevod? novi bi trebao biti ok.
i u dbk je tako s HP-om, trcis s plaze, a oni cekaju na skalinima.Citiraj:
zrinka prvotno napisa
a po čemu stari može biti toliko lošiji? Ja imam stari i kad sam ga čitala jako mi se sve svidjelo. Ne znam kako bi taj novi trebao potpuno promijeniti bit
ima i na sveznadaru
www.sveznadar.com
isto stigne za 2 dana a cijene su gotovo iste.
ja naručila obitelj i ovo sam ja.
jedva čekam da dobijem... možda u pon.
ma imam i ja stari prijevod, i sigurno necu kupiti novu knjigu. samo sam odgovorila na pitanje je li isti prijevod. nije. ali razumljiv je i stari.Citiraj:
a po čemu stari može biti toliko lošiji?
no meni je to struka i itekako sam vidjela pogreske. pogotovo nakon desetog citanja :P