Mi smo u tom ruksaku nosili klince od nekih sedam ili osam mjeseci. On se da nemjestiti za bebace isto kao i za malo vecu djecu.
Moji ispusni ventili su vjezbanje i citanje.
Printable View
Mi smo u tom ruksaku nosili klince od nekih sedam ili osam mjeseci. On se da nemjestiti za bebace isto kao i za malo vecu djecu.
Moji ispusni ventili su vjezbanje i citanje.
Pilates 2 x tjedno, nekoliko puta na mjesec kuglanje, fešta s društvom, razgovori s jednim dobrim sugovornikom,.... Viber (opušta me).
kad puknem vicem i tako se oslobodim stresa. vicem na koga naletim. ponekad kad sam sama vicem i tad.
a za opustanje paaaaa volim otici u kino, setati gradom i malo vjezbati.
forum i masaza
a planiram i neki pilates, jogu...nesto mirnije za opustanje
1. Nedjelja - obožavam taj dan. Dan nam započinje kratkom jutarnjom misom i onda laganini šetnja, kavica, ručak kod roditelja, spavanje cijelo poslijepodne, pa opet neka zajednička aktivnost... Na taj dan mobitel gotovo niti ne gledam, potpuno sam isključena od vanjskog svijeta... i naspavana :mrgreen:
2. Druženje s prijateljicama, kakvo god i u kakvom god obliku. Obično začinjeno s pokojom kapljicom alkohola :mrgreen:
3. Šetnja/vježbanje. Najviše volim šetnju predvečer, u sumrak, taj me prizor opušta.
4. Gledanje Prijatelja navečer prije spavanja, u krevetu. Dobro se nasmijem i zaboravim na brige.
A ja sam skuzila da mi je forum isto opustanje. Dodje mi ko cavrljanje. Ne znam jel to dobro il.lose.
Dobro! :) Volim Rodin forum!!
I da, čitaj Pavličića ( o njemu si pisala na prošloj strani, zar ne? ). Meni je on super.
Čitanje...najbolja stvar na svijetu. Sa knjigama živim, kuham, idem u wc, idem spavati, čekam redove..s knjigom si u još jednom svijetu, pa ti je ovaj pravi nekako lakši.
To je najljepša stvar kod knjiga, ali meni je, recimo, još od prve trudnoće strašno opala čitalačka koncentracija. I to mi baš fali, onako, da se mogu potpuno uživjeti u knjigu, uživati u tom drugom svijetu..
Ipak, natjeram se barem 2-3 stranice dnevno pročitati, iako svaki put moram pogledom preletjeti po prijašnjim stranicama da se prisjetim tko je tko i što se zbivalo...