Kaj, problemi s probavom? :mrgreen:
Nisi dovoljno psylliuma papala :D
Printable View
Ajme, još jedan topic od stotina na kojem se osjećam WTF.
Čitam vas i divim se vašem IT-izmu. Ja na svom iPhonu šaljem sms-ove, zovem i fotkam. Jedine dvije aplikacije koje koristim su Fejs i Internet bankarstvo. Skidanje ičega (aplikacija, filmova itd.) zvuči prekomplicirano, a kamoli još da igram nešto na mobitelu. Zadnje što sam igrala na mobu je ona zmija na Nokiji 6110 :) i to zato jer je došla s mobitelom. Ajme, grozna sam. I na wc-u rješavam sudoku, kakuro i ostale poslastice, ali papirnato, of course :)
Jednom sam pokušala instalirati nešto što bi pratilo moje hodanje, ali nije uspjelo.
Užas, prije ću naučiti kuhati i praviti zimnicu, nego koristiti aplikacije...
Zuska :lool:
Zuska #samojako :mrgreen:
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Evo, ja čak ne koristim ni internet bankarstvo na mobitelu, iako ga imam, jer više volim veće ekrane :ćorava:
Fb isto nemam, imam whatsup i to je sve. Od aplikacija samo spomenuti Runkeeper za hodanje i bicikl. A zimnicu znam napraviti i što da sad ja jadna radim??? :mrgreen:
Na wc- u obavljam samo omo za što je isti predviđen i ne pada mi na pamet tamo provoditi slobodno vrijeme. Umjesto toga radije visim ovdje na forumu, hehe
Nema do slobodnog vremena na wcu-u dok djeca lupaju po vratima :)
To ti vjerujem... Moji više ne lupaju i ne čuče pred vratima, ali dogodi se da mm i ja lupamo njima (teen godine, nije to ništ čudno).
Moram priznati da je brzo prošlo vrijeme dok su lupali. Na sreću.
Ma i dalje mi nije nista jasno al i na kraju bas me briga ...prosla mi je fora da je to stara igrica i da vise ne postoji..i da ako budemo čačkali dalje da će mo pokupit virus i to je to..inače moj mali je tek 7 g.i ne dopustim mu da sam čačka po internetu....e sad ti pokemoni...sto je s pokemonima kod nas u selendrama...se oni mogu igrat sam u gradovima?
Zuska sestro po stupnju koristenja IT-izma here I am! :-)
Ima toga svuda. Moj mlađi je trenutno u Kraljevici i prvo što je otkrio kad su stigli tamo bila je lokacija pokemon gym.
Inače, podržavam te u tome da 7godišnjaka ne potičeš u surfanju, potpuno si u pravu. Za pomoć bi mu dobro došao kakav malo stariji prijatelj da mu pokaže trikove. Moj L je obično dežuran u kvartu za te stvari jer se dobro slaže s mlađima, ali nikad nisu igrali baš to, pa ti ne znam.
Ne dozvolim mu igrice uopće ,al ovu je otkrio kad je sad preko praznika odlazio kod prijatelja konem roditelji dozvole svasta..puno previse...kad mi je pričao sta svasta tam gledaju zabranila sam mu da ide tamo al igrica je ostala ..nisam mu mogla bas sve zabranit...vise ga potičem na čitanje ..
Dobro ti to radiš. A on će se snaći s vršnjacima i za igrice i za savjete kako dalje. Ne treba biti pod staklenim zvonom.
Dobro kazes,samo dok opet krene skola snaci ce se on..tako me pilio i za sličice euforia jer je vidio u skoli među vrsnjacima i kupila sam mu,kad mu se nakupilo dosta duplih rekla sam mu da mu neću vise kupovat nove jer nema smisla samo gomilat duple i nek se mjenja s drugom djecom u skoli..i onda je krenulo kad je skuzio,prvo su ga varali dok i to nije skuzio i tako je popunio skoro sav album mjenjajuči se..imali smo pravilo da nema kupovine novih paketica dok se sve duple ne zamjene..i super je klapalo,puno tog je naučio..od igrača od drzava,tu sam mu dozvolila internet da istrazuje igrače ...drzim se one da sam "ljena" majka..snađi se druze..uključi mozak..