Pokazuje rezultate 1 do 50 od 95

Tema: Igrica za mobitel

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ajme, još jedan topic od stotina na kojem se osjećam WTF.

Čitam vas i divim se vašem IT-izmu. Ja na svom iPhonu šaljem sms-ove, zovem i fotkam. Jedine dvije aplikacije koje koristim su Fejs i Internet bankarstvo. Skidanje ičega (aplikacija, filmova itd.) zvuči prekomplicirano, a kamoli još da igram nešto na mobitelu. Zadnje što sam igrala na mobu je ona zmija na Nokiji 6110 i to zato jer je došla s mobitelom. Ajme, grozna sam. I na wc-u rješavam sudoku, kakuro i ostale poslastice, ali papirnato, of course
    Jednom sam pokušala instalirati nešto što bi pratilo moje hodanje, ali nije uspjelo.
    Užas, prije ću naučiti kuhati i praviti zimnicu, nego koristiti aplikacije...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme, još jedan topic od stotina na kojem se osjećam WTF.

Čitam vas i divim se vašem IT-izmu. Ja na svom iPhonu šaljem sms-ove, zovem i fotkam. Jedine dvije aplikacije koje koristim su Fejs i Internet bankarstvo. Skidanje ičega (aplikacija, filmova itd.) zvuči prekomplicirano, a kamoli još da igram nešto na mobitelu. Zadnje što sam igrala na mobu je ona zmija na Nokiji 6110 i to zato jer je došla s mobitelom. Ajme, grozna sam. I na wc-u rješavam sudoku, kakuro i ostale poslastice, ali papirnato, of course
    Jednom sam pokušala instalirati nešto što bi pratilo moje hodanje, ali nije uspjelo.
    Užas, prije ću naučiti kuhati i praviti zimnicu, nego koristiti aplikacije...
    Evo, ja čak ne koristim ni internet bankarstvo na mobitelu, iako ga imam, jer više volim veće ekrane :ćorava:

Fb isto nemam, imam whatsup i to je sve. Od aplikacija samo spomenuti Runkeeper za hodanje i bicikl. A zimnicu znam napraviti i što da sad ja jadna radim???

Na wc- u obavljam samo omo za što je isti predviđen i ne pada mi na pamet tamo provoditi slobodno vrijeme. Umjesto toga radije visim ovdje na forumu, hehe

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •