:lol: :lol: :lol:Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
ma sve pet.
kad sam pročitala kako se andrejček igrao s kućicom, sjetila sam se da je i fran "dobio" tu kućicu na pregled.
Printable View
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
ma sve pet.
kad sam pročitala kako se andrejček igrao s kućicom, sjetila sam se da je i fran "dobio" tu kućicu na pregled.
I cure, da li znate jeste li s nama u "pčelicama"?
NanoiBeba, ne znam da li su u pčelicama, ali ja sam cijelo jutro mislila na tebe i klince.
Jesu li u vrtiću ili?
Fran kreće u devetom mjesecu i baš si nekak cijelo jutro mislim kako će ove godine biti baš super u vrtiću kad hrpa forumašica počne ravnateljicu zatrpavati dodatnim zahtjevima :mrgreen:
evo ja bi odmah prvi dan zabranila paštetu :roll:
Nisu. Doma su sa bakom. Pokušavam ih ostaviti tam bar do iza Vele Gospe, jer su još cijeli mjesec svi smješteni u Vojnovićevoj. Išla sam pogledati, ima nešto poznate djece iz obje naše grupe, i mislim da s F. nebi bilo frke, ali s Katarinom da, jer nema niti jedne poznate tete.
pčelice su bile krcate i nije bilo šanse tamo upasti. oformili su nove 2 grupe, a u jednoj od njih su lada i andrej skupa.
mi planiramo krenuti 18.09. jer si nekako računam da bi do tada prošlo dva tjedna kritične adaptacije za većinu klinaca (koji će pretpostavljam krenuti 04.09.), a onda ćemo mi uletiti kad su se ostali koliko-toliko snašli.
prođemo pored vrtića svako malo pa se lada jako razveseli iako ne zna šta je čeka. planiramo uskoro odlaziti povremeno gore malo se muvati, gledati kako napreduju radovi, a kad krene punom parom doći malo u dvorište...i mic po mic ostati. za početak do spavanja, a onda i dulje. nadamo se da će nam upaliti plan.
upravo sam o ovome jučer razgovarala s mm-om i kažem mu kako sam ipak ležernija jer znam da ova naša moćna gomilica može dosta toga promijeniti na bolje :DCitiraj:
tweety prvotno napisa
To sam si mogla i misliti - stvarno nam je velika grupa. Možda znaš koje ćete tete imati?
naravno da možemo!Citiraj:
pinocchio prvotno napisa
žicat ćemo moderatore da nam pored klač und trač zpd-ića, dozvole i jedan "zatvoreni" topic za "medveščakovce"
bolje da odmah otvorimo mailing listu ;)
cure, čitate mi misli. nije čudo da smo u istom vrtiću.
NanoiBeba, nemamo pojam tko će biti tete :/ . Jedino što znamo o njima je da su nove u tom vrtiću.
Ajoj, znači nemremo tračati.
:DCitiraj:
ms. ivy prvotno napisa
ovo će nakon dugo vremena biti nešto gdje namjerno neću začatavati već samo raditi.
zapravo već sam počela...Naslov:LEŽEĆI POLICAJCI na križanju martićeva-Vojnovićeva, plis vertikalna signalizacija za školu
ako trebaš potpis, javi :*
Da li to ide u Grad ili u Zagrebačke ceste?Citiraj:
tweety prvotno napisa
U GUZI za sad ali to nije konačna info.Citiraj:
NanoiBeba prvotno napisa
Hoćeš da se raspitam?
Ooo NARAVNO!Citiraj:
NanoiBeba prvotno napisa
svaka pomoć, telefoniranje, eventualni kontakt,veza,vezica ili bilo što je dobrodošlo.
Pogotovo zato jer mi slijedi još i žicanje ljepšeg dvorišta.
Iznazivala sam se prije ljeta i sve što sam uspjela je da su postavili žicu, tamo gdje su bile šupe sa rupama, što je za djecu bila velika opasnost.
Stavili su antistres podove i obojili željeznariju.
Nema ni jedne fensi šmensi redox igraljke. A ja bi tako rado da lime imaju tobogančić i kućicu. zato što prije isfuramo policjote,tim se prije bacam u žicarenje pentralica.
Javim ti u srijedu što sam doznala.
:love:Citiraj:
NanoiBeba prvotno napisa
cure, predlažem da se preselimo na "naš" topic:
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=27533
selim ti jaaaaaaaCitiraj:
pinocchio prvotno napisa