HTTV je poceo prikazivati 9. sezonu, a onda su se vratili na 8. Ne kuzim zasto. Ali ja tu seriju bas obozavam gledati. I bas mi je zao sto su Marry, Sue i Mel otisli iz serije. Merry mi je bas :zaljubljen:
Printable View
spajka, a koji je termin prikazivanja? Znam da bih nekad naletjela na neke jutarnje termine vikendom, sad svako malo tražim, ali očito ne temeljito. Ne znam ni za kakve promjene, nisam puno gledala, nego sve skupa bit će pola neke reprizirane sezone, ali su mi fenomenalni.
Jel netko probao ovdje gledati Bake off? https://www.expressvpn.com/stream-li...oaAksdEALw_wcB
Jurana :lool:
kad se prikazuju prikazuju se na HTV2 nedjeljom. izmedju 11-13. no cesto ih izbace zbog necega, i tako to. na kraju sam i ja digla ruke od njih. jer kao sto rekoh poceli su prikazivati 9. sezonu, pa ih nije bilo dva tjedna jer su prikazivali nesto drugo, a onda su nastavili sa 8. sezonom. sad nisam dugo ni gledal jel ih ima.
evo pogledala sam na HRT2 rasporedu. 20.12. je finale 8. sezone. u 12.25. ako imas mogucnoststignes jos vratiti od prosle nedjelje, polufinale.
Vidjela sam ovo u onoj jednoj grupi na fb :) fora mi je , ali mi se isto čini puno zaj... Mozda se dečkima bude dalo sudjelovat, pa ih upogonim. Anutelote ćemo samo pola ture, ionako bude tog previše. Javim kakvi su. Ako se stvrdnu i postanu nejestivi, hop u sjeckalicu da budu podloga za cheesecake. Tako kod mene završe svi keksi koji se ne pojedu
E da znaju prikazati i posebnu bozicnu emisiju.
Hvala, spajka!
;-)
Rekla sam da ne namjeravam puno peći, ali ipak... Do sad je gotova crna salama s bademima, lažni čupavci i raspucani kifli.
Rekla sam da ne namjeravam puno peći, ali ipak... Do sad je gotova crna salama s bademima, lažni čupavci i raspucani kifli.
Još ću medenjake, ali za njih tijesto mora prenoćiti.
Može recept za ovu crnu salamu ako bademe mogu zamijeniti lješnjacima?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Evo, ovdje imaš napisan taj recept baš s lješnjacima http://forum.roda.hr/threads/77573-B...788&viewfull=1
Peterlin od te smjese dobiš 4 rolade?
A da idem s sjemenkama suncokreta da može i klinka?
Ajde probamo pa javim
Peče se međimurska gibanica. Naporan kolač :)
Skoro 25 minuta traje priprema.
Usput sam napravila i putar kocke, dosadno mi bez online škole :)
Tko će sve to pojesti? Mogla bih ja, vrijeme mi je da opet počnem jesti.
Beti, svaka čast...
Ima netko recept za medenjake za rezanje u oblike? Napravila sam neke,al umjesto da postaju meksi, oni su iz dana u dan sve tvrđi..
Maloj je fora valjati tijesto i rezati oblike, a mi vise volimo medenjake nego obicne kekse. Samo da nademo neki recept
Ako su tvrdi, znači da si ih prepekla, ali ima pomoći. Zatvori ih u kutiju, limenu ili plastičnu, a unutra stavi krišku naranče ili jabuke. Za dan ili dva povući će vlagu i otpustiti. Isto možeš postići ako umjesto voća staviš neki drugi kolač s većim sadržajem vlage, npr čupavci ili voćne kuglice.
Evo, recept za štehane medenjake je u postu 180: hvarski medenjaci za izrezivanje kalupom
http://forum.roda.hr/threads/90958-B...aci-2016/page4
Ja sam potpuno podbacila ove godine, nit imam plana ni programa ni elana
mislim da ću spremiti neku salamu bez pečenja, keksiće od badema, bajadere isto s bademima po receptu od apri i ove gore medenjake
mamu ću zaposliti da napravi orehnjaču
Jozefina tortu u koju ću staviti arancine za N.G.
danas počinjem s medenjacima
Ja nikad ne radim puno vrsta, al bone sam ove godine krenula punom parom.
Husarske smo već pojeli. A imam friške figaro šnite te čokoladne i limun raspucance.
Mislim da ću danas napraviti ovu lješnjak salamu od Peterlin i lemon tart.
Sutra bih mogla nus štangice - orah s bijelom glazurom.
Hvala. Vidjela sam onaj recept za bakine medenjake,al nisam znala moraju li kuglice il može i izrezivanje.
Sto se ostalog tice, mi ove godine kolace narucili.
Ima li netko recept za bezglutenske keksiće. Odnosno čak bitnije gdje i koje brašno kupiti. Kako J. više ne smije pšenicu nismo ništa radili, a sad je izrazila želju da radimo gingerbread keksiće.
https://www.coolinarika.com/recept/heljdini-cvjetici/
Vidi i onaj brzi voćni,zamjeni brašno s kukuruznim i žgancima
Mitovski ako te u receptu muči soja vrhnje staviš isto toliko običnog rižinog mlijeka ili pol pol ulje voda
Bademe isto izbaciš
Ima, mi kupujemo u Sparu, ali ona sad bap hoće raditi one gingerbread keksiće i ukrašavati ih. Vidjela sam da je za to Schar mix C brašno, a u Sparu nalazim B.
Vidi koji je sastav,moj ne smije ta brašna,
Ali napravljena su u stilu da se stvarno može sve od njih kao i s običnim brašnom,ali radi tog stave razne dodatke
Našla u Konzumu!
pa ne mogu se ne prijaviti na ovu temu :-)
pecem kolacice vec jedno vrijeme, al kako pecem, tako nestaju :lool:
pa sam zadnjih par dana malo zapela da imamo nesto i sljedeci tjedan
pa sam do sad ispekla:
isleri 6x
rum kuglice 2x
kikiriki bajadera
cokoladni roscici
kresenti
kruscici
datuljice
vanilin kiflice
mak vanilice - to sam pekla prvi put, jer svake godine isprobam bar jedan novi recept, i bas su mi fini
mozda jos jedan kremasti, al radim i na badnkak pa ne znam hocu li stici
Dajte provjeren recept za išlere!