mi smo kupili kamericu s televizijicom ima zvuk (neki čak i nemaju). to nas je koštalo 800,00 kn u Puli i super sam zadovoljna.
Printable View
mi smo kupili kamericu s televizijicom ima zvuk (neki čak i nemaju). to nas je koštalo 800,00 kn u Puli i super sam zadovoljna.
Ja sam do nedaavno imala Philipsov i stvarno mi je bio odličan, javio bi se svaki put kada bi se David oglasio (plač, brbljanja i sl.), ali u zadnje vrijem David se budi i ne oglasi se, alarm se oglasi kada se on krene sa njime igrati :shock: , i naravno desilo se to da se David nije oglasio i pao je sa kreveta, čula sam tup i plač :(
Sada imam tigex-ov alarm sa kamerom i prezadovoljna sam :)
mi imamo tomyijev, koji ima opciju da je stalno upaljen tj sve se cijelo vrijeme čuje i opciju da se oglasi samo kad se beba čuje. naravno da je stalno na ovoj prvoj opciji...
ja sam naručila angel care neki najnoviji poboljšani model za 160 eura.(kad kažem naručila znači stavila na spisak za baku i didu :mrgreen: )
prvi puta nisam imala nikakav i dan danas žalim zbog toga jer kada se sjetim da sam nakon godinu dala izgledala kao zombi iscrpeljena od nespavanja i stalnog provjeravanja bebe! :roll:
tako da je to više za moje živce :mrgreen: nego što mi stvarno treba jer se ni na trenutak ne mislim odvajati od bebaća! :mrgreen:
Cure help !!! gdje da upravo sada od trga pa do frankopanske kupim baby alarm???? koji dučani?
imaš na staroj vlaškoj , između splitske banke i parkirališta na čošku onaj dućan sa klimama itd.
davno prije sam vidjela phillips kod njih
znam za taj dučan ...ali sister nema vremena za vračanje prema vlaškoj....hvala ti svejedno .. :*
dali još tko zna?
Upravo nam se pokvario naš Phillipsov. :cry: Za njega imam samo riječi pohvale: radio je skoro 5 godina, 24/7, domet - do kud je trebalo, sve super! Jednostavno se umorio, glavna jedinica je prestala raditi ...
Btw, gdje da nađem po povoljnoj cijeni? Još trebam samo povremeno, pa ne treba biti ništa pametno ...
Mi smo dobili za "babine" chiccov alarm i odlican je!
Čak ako P. spava a ja odem dva kata nize kod sveki na kavu cujem je bez problema!
Mi kupili Phillipsov,analogni,u Tehno maxu za 600kn,za sad nam je odlican.
mi smo prezadovoljni Tomyevim iz TL-a za 599 kn....ima isti takav za 499 al ne mejri temperaturu u sobi gdje je beba (MM kupio skuplji jer nijedan drugi nisu imali a trebao nam odma)....
prenosi zvuk non stop tako da ne može zakazat...čim izgubi vezu sa bazom svira...
I mi smo kupili taj Tomyev za 599 kn. Otpocetka sumi li ga sumi. Ponekad tiho a ponekad skroz poludi i onda i sve nas izludi. Vec sam jednom zamahnula s njim prema zidu ali je muz samo rekao "600 kuna..." pa sam se smirila :lol:
Ali i kad sumi cujem malenog, stvarno se sve cuje i meskoljenje i stucanje, cak i disanje ako dise malo glasnije.
Ali evo, sad je vec poceo pomalo zakazivat, nakon nepuna 4 mj. Ponekad se ugasi ton, nicim izazvan i ustvari je jako tesko skuzit. Tako da nemogu bas reci da je pouzdan...
Eto moram dodat; upravo dok sam pisala ovaj gore post ucinilo mi se da cujem malenog da place. Iako sam na katu iznad. Trcim dolje i u cudu vidim muza, kraj njega baby alarm koji samo i jedino sumi a iz druge sobe se cuje dernjava mog djeteta. Jedva sam ga smirila. Bio je sav jadan, prestravljen, vec su mu i oci naotekle od placa.
:cry:
Toliko o pametno potrosenih 600 kuna :evil:
Mi smo kupili kameru koja stoji u sobi na katu, a monitor mali u dn. boravku, ne pali se na šum nego radi čitavo vrijeme. Čujemo ih i vidimo, preporučili bi svima!
Nije mi dovoljno čuti!! Kamera snima i po noći bez problema. Kupili u Metrou cca 750kn. Sada ima i nekih u boji ali su skuplji preko 1000kn. Naš monitor je crno-bijeli. Istina je da ponekad zašušti ali tada namjestim antenu i ok.
Nezamjenjiv je ljeti kad izađemo u vrt sjediti a njih vidimo i čujemo :D
Napominjem da nikad nije zatajio, u smislu da djeca palču a na njemu se to ne vidi i ne čuje.
Koristimo ga samo u struji, kamera u struji i monitor u struji. Moguće je korištenje u automobilu, dakle kamera u upaljač, a monitor na velike baterije, ali nismo probali.
kako zatajio?Citiraj:
koksy prvotno napisa
kad se izgubi kontakt sa onim u sobi gdje je beba počne tulit....možda nisu dobro kanali poštimani.
i naš šumi jer je to otvorena linija...al ništa strašno, kad radi TV ne čuje se...a čujem i njegov jači uzdah (on više ne plače kad se budi nego odma krene pa mi je bitno da čujem da je budan).
dok frendica ima neki iz TL-a od 199 kn i on se pali na 3 sec kad se beba javi, pa se ugasi pa se opet pali nakon nekog vremena, i ona je već x puta došla gore a malac plače tko zna otkad....
Do sad je samo jednom izgubio kontakt s ovim u sobi pa je poceo tulit.
Par puta se dogodilo da jednostavno nije bilo zvuka ali to skuzimo po satu koji je u sobi gdje i mali pa se cuje tiktakanje. Kad se ne cuje, znamo sta je.
Ali eto, ovo kad je jucer zatajio je samo sumio. I to ne glasno, onak, pomalo.
Na njemu se normalno ocitavala temp. iz sobe tako da nije do kontakta nego do smeca za 600 kuna! :evil:
Mi se sa svojim Baby phoneom (400kn) nismo usrećili, ali ne zato što je loš već zato što u krugu od 100m od nas ima barem još 3 takva ista...
A s obzirom da su na uređaju samo dvije različite frekvencije, redovito čujem plač drugih beba, šuštanje, tuđe razgovore i sl... :/
imate garanciju, nosite nek ga pogledaju....nama se tih 600 kn potpuno isplatilo....inače bi tko zna koliko puta iskočio iz kinderbeta ili pao sa kreveta...Citiraj:
koksy prvotno napisa
mi imamo bubu iz TL ali ga ne koristim jer mi još ne treba možda preko ljeta, mogu biti vani na terasi,objesit veš ,pa da se nađe
Nakon neuspjeha s baby alarmom, prešli smo na gledanje na TV-u.
Kad dijete spava, kamera ga snima, a mi sve možemo vidjeti (i ako treba čuti) na TV-u.
ja mislim da treba podignuti spomenik onome tko je izmislio baby alarm jer se ja inače ne bi odvajala od kindića :mrgreen:
imamo Tomy baby alarm i mogu reći da je fenomenalan....čuje se kak beba diše
Mi imamo Tomy premium, dobili smo ga , ali ga ima za kupiti u TurboLimaču, 600 kn, i prezadovoljni!
:D
Super stvar , jer mozes obavljati poslove po kuci bez brige da bebu svako malo provjeravas..
Mi smo sa svojim prezadovoljni jer stvarno se cuje svaki bebin pomak ili okret.. :heart:
ja imam Tigex, i još nikada nije iznevjerio.najkorisnija stvar koju imam. dobila od prijateljice.
mi imamo sa kamerom mislim da je marke "hama" i super je sve se vidi
samo kad upalim mikrovalnu ili telefon pocinje mi krcati mislim da je mozda i stetno to zracenje ali moram jer je soba na katu :(
i mi imamo tomy, prezadovoljni.
ima i mogućnost dvosmjerne komunikacije. mislim da će mi to super doć kad cure budu obje u svojoj sobi
OvakoCitiraj:
paid prvotno napisa
Zanima me ova kamerarica sa zvukom koja ima u metrou za kupiti, kako ste zadovoljni, meni MM kupio i trgovac mu nagovorio svašta, da ima i senor za pokrete.. i da je baš ko baby alarm, ali donio je samo kameru sa zvukom , ustvari sam ja i to samo i rekla da kupi, ali mi je čudno zašto mu je tip to sve napričao. A da stvar bolja veza je wirles i iza zida nema signala, ustvari totana katastrofa za 1100 kuna :cry: . A tu prije negdje na postu žena piše da pije kavu u vrtu i gleda djecu kako spavaju, joj na sto sam muka sad!
hvala Bogu, imam mali stan pa mi ne treba baby alarm :lol:
mislim da ću ovo i ja napraviti jer kolko god bi htjela imati baby alarm jer znam da se neću inače micati od kimbe, toliko me strah da ne uhvati "neku drugu frekvenciju" (uvijek se sjetim onog filma s mel gibsonom/znakovi u žitu kad njegov sin ili kćer sa tim baby alarmom uhvati "signale odozgo" ) :shock:Citiraj:
Ivke prvotno napisa