mislim da ne mozes bas osam njih svaka dva sata. cini mi se da suho voce slicno kao i kostunjavo. uzmes 10 dkg pa razdjelis pa jedes kroz dan.
Printable View
mislim da ne mozes bas osam njih svaka dva sata. cini mi se da suho voce slicno kao i kostunjavo. uzmes 10 dkg pa razdjelis pa jedes kroz dan.
operi svakako.
možeš ih nakon pranja i namočiti da omekšaju.
daj ne kompliciraj!
i, ne bih rekla da baš možeš svaka dva sata po 8 marelica :/
ja osam suhih marelica namoćčim preko noći u cca decipo vode ujuto vodurinu popijem i beš je mmmmmmmmm
a i marelice su mi bolje namočene
sad vi meni objasnite kao je odjednom oživio UH topic? a do prije par dana ni čuti ni vidjeti :lol:
krenule stare rode u boj protiv kila...
inače od sala ne bi mogle prema jugu :lol:
ma ti se javljas. uvijek me fascinira kad si ti na dijeti. i onda jos govoris da nisi mazohista :mrgreen:Citiraj:
apricot prvotno napisa
ja pojela malo tortelina na svoj vocni dan :oops: to sve zato jer mm nemilosrdno jede pokraj mene zive, zdrave i na dijeti...a ja drz ne daj, uzela i ja malo.
Pa možeš ti i nejesti :lol:Citiraj:
apricot prvotno napisa
Ili npr. možeš imati 2 voćna dana zaredom....
u knjizi piše ako gadno zezneš da ponovo kreneš od proteinskog
Nisam ja mislila na odlazak k tebi; to će biti 5 DANA!Citiraj:
Janoccka prvotno napisa
Idem ja i sljedeći vikend po Hrvatskoj.
Ja jučer nisam stigla večerati.
Pa mi zadnji obrok bio u 14 h.
Danas mi je još gora situacija zadnji obrok će mi biti u 12:30: onda izlazim iz kuće i neće me biti do 20h.
A ja bih umrla da nešto pojedem tako kasno.
Ja ću danas grah s krumpirom i one male rajčice.
Evo, doručkujem grožđe.
Ja sam danas na grašku, niš posebno skuhala sam ga sa malo paradajz sosa i to je to :lol: . Doručkovala sam veliku naranđu (to je kao dvije male)......
Što se voćnog dana tiče moja kolegica ga je izbacila, i skinula je kile i bez toga voćnog dana, je da je dulje trebalo ali je ipak došla na željenu kilažu :).
ja danas 2 naranče,
ručak manistra sa šalšom,
večera...... 2 krempite? :?
previše jaja i mlijeka :P
treba nešto brašnastije
Apricot, ti bi griješila, a? SRAM TE BILO....
:lol:
Ja sam zgriješila dvaput:
1. za svoj rođendan sam na voćni dan mrkala pršut, svježi sir, namaz od tune, paški sir, masline.... i pravila sam se kao da se ništa nije dogodilo... I slijedeći dan normalno nastavila.... Vaga je stajala na istom!
2. kade sam bila na svadbi, bilo mi je tijesto, a nema što nisam pojela (švedski stol) i slijedeći dan sam se doslovno ubila u friškom kruhu, mesini i sl. i onda nastavila s proteinskim. Nakon tog prežderavanja vaga se digla za kilu koju sam gubila slijedećih tjedan dana i mrzila sam se i kao što sam napisala jedva čekala da se vratim u dijetnu normalu...
Od početka dijete je to moja večera na taj dan!Citiraj:
Andora prvotno napisa
a hebemu.... onda torta?
(čovječe - ni osladit se ne mo'š kak spada)
al danas - kukuruz :D posut ću ga po manistri da glumi parmezan!
@apri - koliko imaš za skinut? :mrgreen: na TV si ti meni čisto ok.
Pa jedi što god želiš od kolača taj dan kada ti je na meniu, možeš 2-3 komada torte, kolače, sladolede, imaš izbora.
Ja najčešće jedem pitu od sira, ili jabuke, tu i tamo pojedem neki kremasti kolač, jel ih nisam baš ljubitelj. I znam napraviti palačinke sa nultelom tu večer, mljac.
:cry: meni danas proteinski, i skuhala sam sug od piletine a za malog i mm-a dodatno i njoke. i gledala sam i gledala te njoke i dozivale su me i nisam im odoljela. 6 komada.
6 komada???!!! :shock:
(ma zezam se - pa šta ima veze? i ja sam pojela šnitu pince ;) )
ajme zaboravila sam da stize sezona....moj omiljeni kolac :cry:Citiraj:
Andora prvotno napisa
Vi ste koma!
Koma od komine kome!
:evil:
:P
Kakva je to dijeta sa švercanjem?!
Ja, kad sam na dijeti, onda sam na dijeti!
Kakve njoke, kakvi bakrači...
Švercerima ulaz zabranjen 8)
Pa nemaju svi izgovor da idu nekome za vikend :lol:
Btw. 27.4. su proteini pa ti dalje računaj 8)
Ej, jasno mi je kad netko nekome broji zalogaje!
ali ti meni brojiš dane!!!!
Draga moja, ako Boga da... do 27.4. ću ja biti zadovoljna sa svojim kilama: ne`š me moć` na`ran`t :saint:
prijavljujem ukupno 2,5kg manje. danas mi je 14-ti dan...
jedno (meni) važno pitanje;
jedete li ove dvi voćke ujutro odjednom ili rastegnete jedenje?
ja ih ždraknem obe oko 9,30-10,00 i nascjeckam ih tj. svakiput napravim kaomalu voćnu salaticu
Ja odjednom.Citiraj:
Andora prvotno napisa
Jutros, dvije jabuke.
Jela petnaestak minuta.
:lol: :lol: :lol: ne mogu vjerovati kako ste živnule i koliko vas je novih i onih starih koje se javljaju!
dobro, dobro, drago mi je da ste živnule!
vidim da se piše šta se jelo - to sam tražila- ideje!
jučer pričam s nekim tipom i počne on o tome da je na UN dijeti, kažem: ja isto, a on: od kada sam na UN dijeti osim skinutih kg poboljšala mi se komunikacija i pričam sa puno žena.... :lol: :lol: :lol:
ajme jedva sam preživjela onaj voćni dan :D mal falilo da odustanem :D
jučer sam si napravila piletinu na naglo, ne znam kako vi al ja brate za večeru ne mogu jesti to isto, ja to ne mogu gledat, pa si fino pojedem šnitu kruha i popijem jogurt 8) to mi bude fino, samo da nije od ručka
a danas bum za ručak i večeru jela pomfrit, cijeli dan sam na poslu i onda mi je to opcija, je da je bez kečapa ali sve je dobro samo da nije voćni dan :)
inače, već se pripremam za next v dan i planiram kupiti šljive i marelice pa ih natopiti kako kažete ajme valjda ću preživjet
ne znam kako neki kažu da se jednostavno navikneš nakon nekog vremena i da ti onda niš ne fali, ja sam evo 10 dan i još se nisam navikla...
a glede one kave, nitko ne odgovara, mogu si danas popit jedan ajriš kofi? Jel pijete kavu s mlijekom na proteinski dan? Daj nek neko odgovori na ovo s kavom, pa nije valjda nitko ne pije kavu :?
Baš sam koma, stvarno se pridržavam dijete, osim što svaki dan u kavu stavim malo mlijeka i dobila sam kilu i pol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne moram dobiti mengu, zapravo sam na sredini ciklusa. Jedino što mi ne šljaka probava najbolje, valjda je to, bacam se na kompot od suhih šljiva ujutro. MM koji je isto na dijeti gubi kile i prešetava se ponosno po stanu, a ja baš ukomirana.
Od danas kavu s mlijekom pijem samo na proteinski dan.
Čestitam ustrajnima!!!!!
evo me ni jejučer bio voćni, ručala sam neki light kompot sa acidofilom (zaheb, ali i tako se mislim da ukinem voćni) a večerala salatu od naribane mrkve , cikle, celera i jabuke
danas ću salatu od mocarele i poma, malo bosiljka i masl. ulja
a za večeru nešro ala grčka-feta grabancijaša, narezanih maslina, poma i pečene paprike
sutra ću njoke s gljivama
ja ću danas integralnu tjesteninu sa šalšom.
a navečer - torta!
sutra ću patiti s voćem, ali ću si naći puno posla izvan kuće da ne dođem u napast.
anima, moja kolegica s posla je svako jutro pila kavu s mlijekom (najčešće UMJESTO voća, jer ga ne može smisliti ni nacrtanoga) i u 90 dana je skinula 12 kg.
To je bilo prije dvije godine.
Vratila je 4 i sad opet ide.
ma meni nisu jasne te gljive - šta nismo učili da je to šumsko meso? :?
kava - popijem samo sa mlijekom u proteinski dan. a sad ajriš kofi? hmm, najviše od svega ima šećera i mlijeka u prahu..... al valjda ti neće naškodit.
ja se dijete držim ko pijan plota... iako... jučer me tako gledala tuborg green piva iz frižidera :saint: ignorirala sam je.
meni je danas voćni dan - pas mater :x
mene na voćni razveseli pečena banana
na malo masla popržim dvije uzduž prpolovljene banane i prelijem razrijeđenom marmeladom ili džemom bez cukra
sa dvi-tri žlice vrele vode razmutim marmeladu
na banane treba paziti jer ako ih ostavite sekundu duže postano slindrave
meniosobno slindrave su draže
zakusno je i ukusno
nije apri odgovorila koliko kila treba skinut :mrgreen:
8
ja 5 8) (osim u slučaju da mi se ne svidi odraz u ogledalu pa dignem ljestvicu za još koje kilašce)
to ne znači da se možeš švercati.
a propo gljiva
ja sam odmah odlučila da neću biti na strogoj dijeti tim prije što ja ne mogu biti na strogoj dijeti, kad se mene počnu trest ruke-adio baraka
a ono što mi je dijeta ova pomogla je
-da se uobročim, znači da ne hapam kad i kako stignem
-da pijem vodurine, inače može kraj mene stajati čaša vode godinma i iskreno tomi je bio najveći problem, prvih dana ko da su mi žabe u želucu bile a sad sam se navikla imoram priznati da mi se ten poboljšao
-i da malo pažljivije kombiniram namirnice
evo u slobodnoj dalmaciji su stavili članak o blogu sa komentarima i receptima za pojedine dane ;)
idem malo pogledat
http://karakterclub.blog.hr/