Stijena, nije li bolje ići na trajekt Brestova-Porozina jer ipak ide mislim svakih 45 min? ovo sa Cresa ako fulaš, čekaš sljedećih dva sata.
5 sati? ajoj, meni je i do Bille (3 min) već muka, valjda će me proći za mjesec dana?!
Printable View
Stijena, nije li bolje ići na trajekt Brestova-Porozina jer ipak ide mislim svakih 45 min? ovo sa Cresa ako fulaš, čekaš sljedećih dva sata.
5 sati? ajoj, meni je i do Bille (3 min) već muka, valjda će me proći za mjesec dana?!
Paulita, drž'te se. Dok dijagnoza ne bude konačna, probaj se ne opterećivati previše. Snažni ste vas dvoje, sve će biti u redu. :heart:
da, ide malo češće, ali ti treba oko sat vremena vožnje dulje da dođeš do brestove (govorim ako ideš iz zagreba), tako da dođeš na isto. Valbiska na krku ti je ipak bliže iz zagreba, pa mi uvijek idemo tim putem.Citiraj:
yasmin prvotno napisa
možda ti do tada prestanu mučnine, iako da te utješim ja sam ih imala do skoro 20. tjedna, doduše više ne tako intenzivne, ali nikad kraja.
i mi se nekako za 1. maj spremamo malo na cres, nadam se samo da će biti lijepo vrijeme jer inače ni mrdac od doma.
kako se do sad sa svim izborio, tako će prebroditi i ovo, sad još ima i pojačanje - sa sekom će sigurno sve prije i lakše svladatiCitiraj:
Paulita prvotno napisa
btw kako nam je ledica?
Šaljemo vam vibrice ~~~~~~~~~~da bude sve uredu :* :love: :heart: , i BIT ĆE!
Paulita :heart: za Lovru, ali i :heart: za ledu!
:saint: :saint:
A svima zajedno ~~~~~
Poruka za Stijenu ako bude čitala dok je u Zg.
Nek te kuma odveze u Maribor u jednodnevni shopping, tek tamo ćeš se zapravo naguštati :mrgreen:
wana greška, mislim da misliš na traktorku, ja sam u zagrebu all the time, a u maribor bih isto rado, ali bar do jeseni ništa od šopinga, što je bilo, bilo jeCitiraj:
wana prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~ za Lovru!!!
Sve bude sigurno ok :love:
Puno vibri Lovri šaljemo! :love:
Moj pregled je prošao ok. Doktor i dalje misli da će biti curica, ali on nije ništa vidio. Njegova slobodna procjena. Kaže da beba je malo sitnija, ali ništa zabrinjavajuće. Molim Boga da izguram do termina da beba uhvati što više na kilaži. Jelenu sam prenijela tjedan dana. Bumo vidli.
A što se tiče shopinga kod nas u brodu se nema gdje shopingirat. Zato nam baka i tetka idu u Švicu u 5 mjesecu pa će obaviti sav shoping za nas.
Pozdrav
Paulita, sve bude 5 ;)
sjećaš se onog postanja o coolerskom hodu...
ljubi nam lovrića :* i svakako javi ishod.
a do tada ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Slikao se, ali nije više bilo dr. da očita nalaz/sliku, nego moramo čekati ponedjeljak. Sestra na fizijatriji je pogledala u kaže da se njoj to čini u redu, ali nije ona stručna za to. Tako da se sad malo uzdam u to što je ona rekla. I vjerujem da je to preskakanje radi ligamenta.
Leda je super, raste, malo je još muče grčevi, ali čim prdne ili se pokaka je ok. Budi se jednom za klopu po noći. I stalno se smije, smiješi se i guguće! Uživam u tome.
Hi! Filip je toliko robe dobio (kad se rodio, krstitke, rodjendan) da jos nemamo potrebe za vecim shopingom. Tu i tamo kupimo neku sitnicu- i, naravno Rodina rasprodaja. Sad ce i drugi rodjendan, pa cemo u neki soping tek kad vidimo sto ce dobiti. Najbolji su nam rodjaci iz USA koji su valjda u strahu od spore poshte pa uvjek salju robu za 2 broja vecu. Jos ima stvari koje cekaju da Filip naraste. Malo mi fali da odem u jedan veci shoping, ali totalno je nepotrebno. Izivljavam se na crticima i igrackama.
Kad sam vec kod igracki, u algoritmu sam nasla super igracke- Flashcards (kartice s raznim pojmovima). Ima raznih (brojevi, zivotinje, godisnja doba), ja kupila Opposites-prikazane su razne suprotnosti. Vec poslije 2 pokazivanja Filip ih skoro sve zna pokazati, a obozava kad se igramo s njima. Idealno za pospana jutra, ja zalegnem i pokazujem mu (ili ga pitam), a on gushta...a nisu crtici. Vec sam rekla da mu kupe jos paketa za rodjendan. Toplo preporucujem.
Gdje cete slaviti rodjendane? Mi trazimo neki prostor.
Evo ja se sinoć vratila iz Zg-a,trebala sam doći danas ali nisam više mogla bez Roka,iako mm kaže da me gotovo uopće nije spominjao :cry: . A kad me vidio prvo je bio totalno hladan,ali nakon pola sata me stalno grlio i nije mi puštao ruku :zaljubljen: Uglavnom sve prošlo super osim što sam se umorila kao nikada, naime nisam ja navikla na takav tempo života kod nas je sve laganini ;s kave na kavu tj. s noge na nogu. Letila sam doslovno po gradu i trgovinama i dosta toga kupila svima.
Wana je vjerojatno mislili na mene-mislila sam ja i do Slovenije ali sa dvoje male djece od kume bi bio pravi cirkus tako da je to bilo neizvedivo ovaj put.
Paulita-nadam se da ji sve ok sa nalazima,javi sutra kako je prošlo.
:heart: svima!!!!
Raport sa šopinga:
ubuduće ostavljam sve kartice doma!!!!
OK, nisam baš pretjerala, ali malo jesam prošla preko limita.
I kupili svega: našto za mamu trudnicu, nešto za tatu tatu, nešto za malu bebu, a puno za Mateja. S obzirom da smo stvarno istrošili sve zalihe od rođenja,krstitki i prvog rođenadana, i naravno zadnjeg šopinga, trebali smo obnoviti kolekciju.
C&A i H&M bili su nam baza, ali našlo se tu još svega....
Uglavnom, dobar šoping.
A tek Geoxice za Mateja za ljeto, a mama je isto bacila oko na jedne, ali to je već bilo van svih limita.
:oops: :oops: :oops:mislila sam na traktorku, al nadam se da opraštate, poruke je ipak shvaćena :mrgreen:
Mi vikend proveli u neumjerenom prežderavanju, sunčanju i brčkanju nogica na Bačvicama, šetnjama Marjanom...ma prava uživancija.
A ljeto će tako brzo...
E da, vidila sam Juri ljetne cipelice Primigi, SAVRŠENE, podsjećaju me na birkenstorkice, samo u baby velučuni. Ne znam koji broj da mu uzmem, i da li je još prerano, tko zna koliko će mu nogica izrasti?!
Tražili smo mu i kućne papučice, ne odgovaraju ni bambi ni ciciban, ima visoki rist pa ga ovi proljetni modeli sijeku. Kakva su vaša iskustva?
Mi osto uskoro moramo kupiti neke proljetne cipelice,
gotovo uvijek uzimamamo Froddo ili Ciciban i nemamo problema sa visokim ristom, pa ne znam što ti preporučiti
I namam je situacija sa robom slična kao i kod tanje, brdo svega nadobiva, tu i tamo mu stvarno nešto treba nadokupiti, no volimo jednom godišnje do HM-a da mu i ja nešto odaberem
a i za roćkas je dobio jako lijepih stvari, a da i ne spominjem da mi je nećak samo tri mjeseca stariji i živi do nas pa ponešto i nasljedimo jer i on isto dobije hrpe iz istih izvora, i ništa se kod nas ne stigne iznositi
evo npr. ove godine moj Ivan je imao 5 :shock: različitih zimskih jakni u 2 veličine, svaki put kad ga vidi moja mama misli da opet ima novu
roba i igračke...ajme a još stiže i nova beba
kad ja dođem na rodinu rasprodaju, obogatit ću se
e što se tiće Flashcards-izvrsno i korisno dugo-dugo, to je materijal koji koristim u nastavi od vrtića pa do 8. 5-6. razreda, uz malo mašte možete ih upotrijebiti na 1000 načina
inače, pretpostevljam tanja da si ti ove kupovalal na dječjem odjelu
dolje gdje se prodaju udžbenici za učenje stranih jezika imaš različite setove FC za svaki udžbenik za učenje stranog jezika, ali mislim da nisu na policama nego tražiš tetu
izvrsne su one koje dolaze uz knjige za vrtićku djecu i početne razrede OŠ.
ja ih ivanu nisam još pokazala, nteresiraju ga totalno druge stvari, njih sigurno 500tinjak čekaju bolje dane :mrgreen:
možeš ih i sama izraditi ako znaš crtati ili barem precrtavati ili se poslužiti clipartom
mi smo malo bubani, al za pravo - temperatura već tri dana, od subote, raste, jutros htjeli posjetiti tetu doktoricu jer već duže vrijeme nos pun, kašlje isto ali sve manje, okeco curi, ne da dirati uho, ponekad čak kaže i da buba...ali žena baš danas ne radi, pa reko bolje da se liječimo doma, a sutra ćemo doktoru, jer na zamjeni tko zna tko je, naša nas pedica ipak prije antibiotika i pošalje na neke pretrage.
:* od nas bubanih
Patrik i Stijena :love: ! Da nam čim prije ozdravite.
Jednom sam bila spomenula naš prvi (skeptični) odlazak homeopatu. Pa samo da prijavim nastavak. U međuvremenu smo imali prehladu koju smo liječili homeopatski - jako sam zadovoljna rezultatom.
wana- nemaš pojma kako ti zavidim :)
patriku pusa za ozdravljenje
ostale šopingoholičarke haugh, evo i mog raporta:
od svega sam si kupila badić koji mo stoji božanstveno :P , i ništa mi drugo niti ne treba.
jakovu sam, naravno, opet nakupovala robe do besvjesti (mi nemao bratića i sestrična da nam natrpaju ormar, ali će budući bratići i sestrične imati)
nije da mu treba, ali od viška glava ne boli.
nećakinju sam obukla od glave do pete, i ona je jako sretna i zadovoljna, što mi je najvažnije i zbog čega sam u konačnici i išla.
kuma se isto istrošila, a ja eto, došla doma sa superkul badićem, stoga wana, eto mene k vama da se prošepurim malo :lol:
Samo daj, bit će nam jako drago :DCitiraj:
josie prvotno napisa
Baš jučer MM i ja sjedimo na zidiću pored mora na Baćama, vruće ajme, Jure trčkara unaokolo i baš komentiram s MM kako će uskoro početi i naša sezona kupanja, koju ćemo tradicionalno (drugu godinu za redom :mrgreen: ) otvoriti na Bačvicama, po svoj prilici kao i prošle godine, 15.05.
Jedva čekam...dođem s posla, bacim nešto u kljun i trk na popodnevni kupanjac.
Dakle, Josie, a i sve ostale (naravno) u kupnju kupaćeg kostima i skok do Splita na ZPBićki beach party.
wana ma blago vama na moru , ja jako patim što živim u Slavoniji,no takav je život. Na moru smo svega 2-3 tjedna godišnje i to mi nije ništa. A tko zna možda se spakiramo pa ti samo banemo na vrata.... :lol:
josie sad si me podsjetila sta mi stvarno treba-BADIC!
ja se uvijek sjetim zadnji dan pred more a tad vec sve bude rasprodano a o velicinama da ne govorim :roll:
u potrazi smo za proljetnim cipelicama...valjda cemo ih naci prije ljeta :mrgreen:
wana.... :P ....bas vam zavidim na moru
traktorka ja bi uzivala da zivim u Slavoniji, svidja mi se "laganini" zivjeti, ovdje stalno neka trka....
sad kad se svi nacrtamo wani na vrata, pregrist će jezik :P
Paulita, gdje si, što kaže doc za Lovru?
Ma ti doktori i fizioterapeuti me samo izbezume bezveze. Valjda će danas biti ortoped tamo da očita sliku. Po fizijatrici je sve ok. Lovro ima mekane kosti i savitljive zglobove. A to što lijevi kuk preskače, stvar je u ligamentima. To preskače svima nama. Desna nogica mu ide u koljenu na unutra i zavrće ju dok hoda, ali kada on počne hodati samostalno to će se donekle ispraviti. Svaki put kada odemo na pregled moram doživljavati šokove. :x Ja sam već vidjela operacije kako su mi oni to servirali....
Paulita :heart:
a što se badića tiče... nema kupovine s ovom kilažom!
(morat ću se malo uključiti na neki 'dijetalni' topic)
Paulita- :*
Haribo-istina,kod nas je sve usporeno,kao da slavonci nemaju sat,sve polako i nema strke,ali čovjeku dosadi ta monotonija...... Zato svi kod mene da nam skupa bude dosadno :lol: .
Samo dajte, nahrlite, ima još ZPBica iz Splita 8) , skupusat ćemo se nekako, u krajnjem slučaju proradit će kreveti na puhanje iz Top shopa :lol: .
Evo i danas je vrijeme prekrasno...ma jedva čekam.
Što se kupaćeg tiče, sve mi se nekako ne da u kupovinu, kad vidim svoj odraz pod neonskim svjetlom u kabini :x dođe mi slabo...al žrtvovat ću se.
Paulita :*
Paulita :heart:
:* za Lovru
Paulita puno vibri šaljemo Lovri i da sve bude ok! :love:
Moja torba još nije spremna a kad će biti stvarno ne znam! Ja ko kakva flegma! Imam vremena sve dok me ne stisne. Bila sam prošli tjedan kod doca i ništa nisam pametnija nego sam bila prije pregleda. Bitno je da je tata završio ormarić za robu i presvlačenje, kolica smo dobili, a sve ostalo imam od Jelene. Jedino još nisam smislila što obući bebi kad bude izlazila iz bolnice. Sigurno znam da neće biti bijele boje, a zaletit ću se u Mrvicu ( u sb dječja robna kuća) i kupiti nešto ludo. :!:
Kad Jeleni pričamo o seki, stalno govori do, do. To joj znači doći će. Jedino me hvata frka što ćemo ako joj krene kopat oči i čistit uši. Naučila sam ju kad se nas dvije ujutro probudimo da tako budi tatu :lol: Sad ju od toga odvikakvam i učim ju da sve živo mazi!
Pozdrav svima!
O Jeluska pa to ce jos malo.... :love:
I mi se prijavljujemo za mooooreeee....evo nas dolazimo, ali BEZ badića (ne, nismo nudisti, ne bojte se) jer se pri kupnji badića uvijek izdeprimiram, tako da mi dolazimo zakopčani do grla.
Paulita :* Lovri i Ledici
hvala za puse ozdravilice, pomogle su, ali ipak smo dobili antibiotik zbog nosića u kojem je opet vjerojatno streptokok (ne znamo jer nismo radili bris, ali temperatura je nakon 4 dana preko noći nestala nakon što je uzeo antibiotik)...sve ostalo je 5. Ima još neke aftice u ustima zbog kojih nismo 4 noći spavali - samo se probudi oko 11 i plače pokazuje na usta, a ja do sada nisam znala što je - zubi, grlo...što. To su virusne afte (uzrokuje herpes simplex kao i na usnicama) i nema baš puno lijeka treba čekati da prođe samo. Ali danas smoo već suuuupeeeer :D
I mi se prijavljujemo za mooooreeee....evo nas dolazimo, ali BEZ badića (ne, nismo nudisti, ne bojte se) jer se pri kupnji badića uvijek izdeprimiram, tako da mi dolazimo zakopčani do grla.
Paulita :* Lovri i Ledici
hvala za puse ozdravilice, pomogle su, ali ipak smo dobili antibiotik zbog nosića u kojem je opet vjerojatno streptokok (ne znamo jer nismo radili bris, ali temperatura je nakon 4 dana preko noći nestala nakon što je uzeo antibiotik)...sve ostalo je 5. Ima još neke aftice u ustima zbog kojih nismo 4 noći spavali - samo se probudi oko 11 i plače pokazuje na usta, a ja do sada nisam znala što je - zubi, grlo...što. To su virusne afte (uzrokuje herpes simplex kao i na usnicama) i nema baš puno lijeka treba čekati da prođe samo. Ali danas smoo već suuuupeeeer :D
btw slikica u avataru je "bolesnička" pa nismo baš neke volje, a i nikako je smanjit na 7 KB a da se ne zamuti
sorry 2put otišo isti post jer kad pošaljem javlja neku grešku, pa sam za svaki slučaj još jednom
Stijena - bez obzira na malo mutnu sliku Patrik je presladak :heart:
Jeluška -pakiraj torbu,sad tek vidim da možeš roditi vrlo skoro,ja sam paničar pa je moja bila spremljena puuuno ranije :mrgreen: .
Lovro mora nositi aparatić za kukove :( :cry:
a jooj paulita :(
baš mi je žao.
koliko dugo ga mora nositi?
mislim, kako taj aparatić izgleda?
je li fixini ili može nastaviti sa motoričkim razvojem i sa aparatićem?
jesi pitala kako to da tek sada uočavaju taj problem, je li to nešto novo sa kukićima ili ima od rođenja?
joj baš mi je žao.
ljubi nam Lovreka :*
Ovako: napokon nakon tri dana čekanja da se očita ta f...ing slika, vidi se da mu se kukovi nisu dobro razvili, čašice su prestrme i da ne bi došlo do pogoršanja mora nositi taj aparatić koji kukove drži u položaju kao i remeni. nosit će ga samo po noći, nadam se samo da će ga prihvatit.
Aparatić je fixni i zato će ga nositi samo po noći.
Pa sve na njega.....