Citiraj:
Frida prvotno napisa
Ja sam Kupila traperice xs prije par mjeseci u dućanu"Sve za trudnice" Malešnica
Printable View
Citiraj:
Frida prvotno napisa
Ja sam Kupila traperice xs prije par mjeseci u dućanu"Sve za trudnice" Malešnica
Goga, mislim na Zagrebačku u Zagrebu (blizu Črnomerca). Bila sam neki dan tamo, i bas sam tražila traperice, rekli su da će ih dobiti za nekih tjedan-dva. Ali imaju super keperice po 180,00 kn u više boja. I našla sam si trenirku za 140,00 kn i imaju slatke majice od 70,00 do 100,00 kn.
Goga, mislim na Zagrebačku u Zagrebu (blizu Črnomerca). Bila sam neki dan tamo, i bas sam tražila traperice, rekli su da će ih dobiti za nekih tjedan-dva. Ali imaju super keperice po 180,00 kn u više boja. I našla sam si trenirku za 140,00 kn i imaju slatke majice od 70,00 do 100,00 kn.
Ako ides Zagrebačkom od Ljubljanske avenije prema Črnomercu, prije drugog semafora, na križanju sa Sokolskom ulicom se skrene lijevo pred zgradu i malo niže niz ulicu ti je taj butik Belly. Ulica se zove Joze Martinovića.
Ako se ne možeš snaći,vidi gdje se nalazi na Vip Navigatoru
http://navigator.vip.hr/webmga/defau...20Martinovića
danas sam bila u jednom ducanu (ne znam kako se zove :? ) ali se nalazi u passageu u ciboninom tornju - gleda na trg. nema neki izbor ali ima klasicne crne elegantne hlace za 220kn i par modela traperica koje su od 150 - 250 kn. imaju takodjer i traper suknje za 150 kn. sve usvemu....za prvu ruku kupiti jedne traperice i hlace a onda zapaliti do H&M-a po moderniju odjecu :)
Curke, evo par svježih informacija - u Shopping centru Prečko, u podrumu nalazi se butik ZMD koji ima obleku iz H&M-a. Kupila sam si trudničke traperice za 320 kuna i baš su simpa.
Ima još i košulja, vesti, samo nisam gledala cijene jer sam išla samo po hlače.
Iva, a jesu dobili novu robu?
Annie, pa jel ti misliš rađat? Kakva nova roba? ;)
Ja bila jučer, kaj ja znam jel im to novo, al je zimsko. I vewli ženska da im treba doći još
Ha,ha! Pitam zbog robice za Roka. Navodno imaju dosta robe za novorođenčad, ali je brzo prodaju kad stigne. Bila sam prije 10-ak dana, ali još nisu dobili novu robu pa zato pitam, ne za sebe! Baš si me nasmijala!Citiraj:
Arijana prvotno napisa
Hallo cure,tj.buduce mame! Mogu li ja iz Stuttgarta nekako pomoci? Mislim na garderobu.Ovdje u H&M imaju dobar izbor i za trudnice i za novorodjencad...... :angel:
Hallo cure,tj.buduce mame! Mogu li ja iz Stuttgarta nekako pomoci? Mislim na garderobu.Ovdje u H&M imaju dobar izbor i za trudnice i za novorodjencad...... :angel:
Ja sam bila u subotu u ZMD, katastrofa. Samo jedan red s trudničkim stvarima, uglavnom ružne, široke, demode i skupe traperice i neke seljačke bijele i roze košulje s volančićima koje izgledaju kao dindrlice. Nije to H&M roba...
Bila ja pred 2 tjedna. Ono što nije HM je koma dizajn, a što je HM ima tako slab izbor... još sam se truckala busom do tamo (sad mi se hvala Bogu već dižu u tramvaju i busu pa nisam morala letit vamo tamo u zavojima). Na kraju sam se odlučila za Benetton, staro dobro provjereno.. jes da je malo skupo...
evo jedna buduca mama je povise pitala ima li koji ducan u splitu ili okolici ali joj nitko nije odgovorio, a i mene zanima..!!
la vie je preskup
Evo imaš malo više ovdje http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...535&highlight= Kupljene hlače u La Vie-u za 450 Kn mogu doslovno baciti, nisu nizašto. Prije par dana sam uzela hlače u IANI i ful su tople, prekrivaju cijeli stomak i koštale su 400 Kn. Ima i jeftinijih i isto su dobre. Neznam da li je Bebin Svijet dobio zimsku robu, do prije tjedan dana nije..Citiraj:
luce2006 prvotno napisa
Curke, u Zagrebu se otvorio novi butik za trudnice Belly, vlasnici su muž i žena, također čekaju bebu. Sve šivaju sami i jako su povoljni.
Adresa je ulica Joze Martinovića neznamkojibroj, to vam je kad idete Zagrebačkom ulicom prema črnomercu, skrenete lijevo odmah prije onog semafora prije Sokolske ulice.
Uostalom, pogledajte na T-com portalu na karti :P
vodenjak, puno hvala!!! :heart:
luce i vodenjak
sto se tice splita,
benetton u primi grad je trebao dobiti zimsku trudnicku odjecu a cujem da je cak i top shop kraj sv. frane dobio neke trudnicke robe, sto bi me jako obradovalo i idem prvom prilikom u izvidnicu i javim vam sta ima
Cureeeee,
nakon što sam već dosegla stupanj potpune rezignacije nakon posjete trudničkim dućanima ZDM u Prečkom, Sve za mame u Malešnici i La vie u Vlaškoj, te zaključila kako mi nema druge nego otići u H&M u Graz, danas sam iz čiste fore ušla u Benetton u Ilici. Srećom sam sa sobom imala samo 500 kuna, jer da sam imala 2000, mislim da bi potrošila toliko u 10 minuta. Koje stvarčiceeeeeeeee.....Nije baš jeftino, štoviše, jako je skupo (vesta 600 kuna - koje pretjerivanje!), ali sam si ubola crne samterice s gumilastikom za 450 kn jer sam svjesna da nigdje drugdje neću naći tako normalan odjevni predmet tako normalnog kroja. Inače, ja u Benettonove normalne stvari jedva stanem (konfekcijski sam broj 40 i visoka 173, a oni rade stvari za cure od 160 i 45 kila), ali trudničke hlače su mi dobre small! Uzela sam one od 3-6 mjeseci, ali izgledaju mi kao da bi mogle poslužiti i dulje. Nije baš jeftino, ali - moja topla, topla preporuka!!
yap! te iste sam si i ja uzela!! samo zelene!
Draga Nitica, ja sam ti kupila traperice u 4 mjesecu trudnoće sa gumom gore na špagicu, jako sam zadovoljna. Na malešnici u dućanu MAMA, stalno ih nosim stvarno su ugodne.
:roll:
termin:09.12.05
Samo da znate - sve što sam si kupila za 3-6 mj. trudnoće, u 8. mj. definitivno više nisam u to stala. A činilo mi se na početku da se to nemilice rasteže :lol: Bravo ja...
I sad malo kuburim, posuđujem i tako... imam sreće da nije jako zahladilo, inače ne znam baš što bih (još stigne doći hladnog vremena)
leonisa, ja sam se bila zapiknula na narančaste, ali mi je bilo too much dati 900 kuna za dva para, a narančaste ne mogu na sve kombinirati - zato sam uzela crne, inače ne volim baš crnu boju...Ja bih najradije tih samterica uzela nekoliko pari, plave, narančaste...Ali nemam toliko love. :(
Joooj, sad maštam o vesticama, ali ne dam im 600 kuna...Čekat ću posli****žićno sniženje, Benetton zna imati sjajne rasprodaje, padne cijena i po 75%....
Najnovije vijesti - danas sam slučajno ušla u Kamaris (u Tkalči) i skužila da imaju trudničku robu!! Hlače su predivne i dođu 270 kuna za gotovinu - najtoplija preporuka!!
wow!! moram tamo svratit! hladno mi je navecer za haljinu, a samo jedne hlace mi nisu dovoljne.. :(
inace, prosli tjedan sam imala za ubitsat vrmrna pa usla fino u king kross. prvo sam za 99 kn kupila u x nation majicu na ciferslus i gumom na mjestu trbuha- siri se skroz do 9 mj. :lol:
onda sam usla u benetton i otkrila da na katu ima odjel za trudnice. naravno nisam mogla odolit i kupila si fentomenalnu majicu na kojoj pise 9 month!!!
nakon toga mi je dragi prek moba reko: potrazi najblizi izlaz i bjezi!! morat cu te cijepit, poludila si! :lol: :lol:
Mama tj. ex La Vie, je otvodio novi ducan u Kacicevoj ulici....odmah kada se sa Ilice skrene u Kacicevu, sa lijeve strane.
Btw, slijedeci vikend idem u Graz u H&M pa javim da li se isplati i cega sve ima ;)
ja bila u grazu ovaj vikend, ovaj put nisam isla u shopping center west nego u seiersberg, skretanje desno pred samim kruznim tokom. odjel umstandsmode je stvarno jako malen, ponuda je ok, al nista fascinantno, ocekivala sam barem pola kata za nas trudnice.
kupila sam trapke za 50 eura i vojnicke zelene hlace za 40 eura, pamucni grudnjak oko 10 eura, trudnicke strample 4 eura i par majica, svaka ca. 15 eura. ja sam uglavno zadovoljna svojim odabirom, al ne znam dal sam kaj ustedila, jer nisam gledala kak se krecu cijene u zagrebu.
i ja sam si u Kamarisu kupila samterice za 270 kn :D
Oduševljena sam, puno su mi udobnije od Benetonovih, a duplo su jeftinije!
Ja se ispricavam na dezinformaciji...Mama shop nije exs ducan La Vie...negdje sam cula ili procitala da je La Vie promijenio ime u Mama ali sam danas bila u tom ducanu u Kakcicevoj i prodavacica mi je rekla da oni nemaju veze sa La Vie.
Inace, imaju puno krojeva hlaca u crnoj, zelenoj, bez, smedjoj boji od 350 do 500 kn. Traperica, suknja i haljina. Majcica jednostavnih, jednobojnih...ali najobisnija pamucne majice su od 200 - 350 kn :shock: !
Mislim, ovo mi je prva trudnoca i ne znam kako se krecu sve te cijene ali 350 kn za obicnu, pamucnu, jednobojnu majicu :?
Nemaju nikakvih jakni, kaputa....samo poncho....pa u tome se smrznem!
Sutra idem u Graz pa javim kaj tamo ima i po kojoj cijeni 8)
Joj, zaboravih napisati da Mama ducan ima i svoj updejtirani katalog na www.mama.com.hr pa si mozete otici na stranicu i pogledati cega sve ima. Imaju ducan i negjde u Malesnici.
šetam prije par dana po gradu tražeći nove čizmice i slučajno nabasam u Top Shopu u Importanne centru na dio za trudnice. Ner znam, još uvijek me ne muče te slatke brige (nadam se da hoće), ali neke traper hlače su mi skroz zgodno izgledale.
e, jel netko zna di ima za kupit donji ves za trudnice? tocnije, zanimaju me carape (hulahop ili deblje najlonke). ove "normalne" mi imaju prejaku gumu pa me ili zuljaju ili ostavljaju preveliki trag na trbuhu. bilo bi mi super ako netko zna di ima samostojecih carapa, ali ne najlonki, vec debljih, pa gore lako obucem velike bicke, bokse ili nesto. za sada sam u polzeli nasla ali natkoljenice, a to mi je kratko- bataci se smrzavaju :lol:
kako vi rjesavate problem topline?
E, ovo i mene zanima. Ja bih isto neke deblje štramplice. Za sada ispod hlača nosim najobičnije najlonke br. 5 pa ih nategnem preko trbuha.
Ja sam nosila obične debele štrample koje bih spustila ispod trbuha tak da me guma nije žuljala.
bili smo u grazu...tocnije u seisbergu ovajvikend. mogu vam reci da sam ostala prilicno razocarana :( ne znam da li sam ja mozda previse ocekivala ali u h&m-u je mali odjelcic za trudnice sa par redova na par kvadrata. nema bas ni velicina a nisu ni moderni. bilo je zgodnih samterica za 38 eura ali velicine XS ili L i Xl a ja nosim S ili eventualno M. kupila sam si traperice za 38 eura i par majica za trudnocu i poslije za dojenje za 15 eura. na kraju sam zavrsila na normalnom zenskom odjelu i kupila si super pamucne majice po 5 eura kratki rukav i 10 eura dugi rukav u svim bojama koje su do pol guze pa ce mi dobro doci ispod bilo cega. muku sam mucila sa zimskom jaknom. ovo mi je prva trudnoca i tek sam u 5. mjesecu pa ne znam kako cu kasnije izgledati tako da nisam znala kaj kupiti. na kraju sam zavrsila sa stvaljanjem vrecice ispod jakne da vidim ima li mjesta za buduci trbuh :lol:
sve u svemu smo obukli MM. Ima nesto trudnicke odjece i u C&A ducanu ali par stvari. vrijedi vidjeti. u svakom slucaju se isplati ako nadjete velicinu.
na kraju sam jucer otisla u bennetton i kupila si tamo plave samterice i crni samt sos....900 kn na tri ceka ali super su pa mi nije zao 8)
Nataša, možda da provjeriš prvo da li u Mariboru u H&M-u imaš trudničke odjeće :?Citiraj:
Trudnica Natasa prvotno napisa
Donje rublje se može naći u Aniti i uglavnom svi dućani za trudnice drže njihovo donje rublje. Ima i u La Vie, a čak sam na jednoj reklami za dućan Mama vidjela da isto imaju rublje i čarape.
Da li je netko možda bio u Diademi?? Istina da nije roba za trudnice, ali vidjela sam u ovom katalogu ne loše tunike, a i u srijedu izlazi popust bon od 20% u Story-u. Ovaj tjedan idem na kontrolu pa ću vidjeti, možda uspijem i stati u koju od ovih majica i tunika :?
ja sam kupila trudničke štrample u H&M, od 40 i 60 DEN-a
jeftine su, udobne i tople
Ja si nisam niš previše kupovala, u Mami na Malešnici sam samo kupila traperice za 300 kn, nosim ih već 3 mj i budem do kraja trudnoće. Roba im je stvarno kvalitetna, ali i preskupaaaa. Većinu robe sam dala šivati, jeftinije me ispalo (npr. samterice materijal + šivanje 200 kn), a i na placu ima zgodnih vesti i majica, tko ima vremena za švrljanje po gradu. ;)