ahhh, meni danas proteinski dan.
mislim da sam s time sve rekla 8)
Printable View
ahhh, meni danas proteinski dan.
mislim da sam s time sve rekla 8)
ma daj josie...pa na na slikama na pixie kidu se činiš i premršava :?Citiraj:
josie prvotno napisa
ma yas- u zadnje vrijeme se borim sa nadutosti.
napuhana sam kao balon, pa računam ako napravim kakvu kontrolu unosa namirnica riješim taj problem.
ima dana kada sam tankićka, a ima i onih kad izgledam kao vi trudnjače (što mi, s obzirom da ne nosim bebicu ispod srca, uopće ne paše).
a padne li koja kilica usput, neka je pala.
imam 177 i 59 kg trenutno (i izvlačim se na teške kosti). :P
pa draga josie vjerujem da izgledaš super, nisi valjda od onih što stalno misle da su debele čak i kada to nisu :P . Moje mjere ne bih smjela ni napisati, mislili bi da su kitovi preselili u Sarajevo :mrgreen:Citiraj:
josie prvotno napisa
...a za mene još malo pa će se početi pričati vicevi ko o Jacquesu Houdeku :lol:
ja neću izreći mjere jer mislim da slika govori bolje od tisuću riječi s tim da svakako molim voditi računa o tome da kamera dodaje bar 10 kila (u mom specifičnom slučaju, inače sam na rubu izgladnjelosti) :mislimdaovdjenijenipotrebansmajlić:
Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Citiraj:
josie prvotno napisa
Jesam li ja ono rekla da me brojke ne deprimiraju?!
Nakon gore pročitanog, povlačim taj komentar...
A kad se već ne mogu hvaliti s kilama...
Sa zadovoljstvom prijavljujem i svoju drugu prospavanu noć u kombinaciji: ja na kauču, moji muškarci u sobi. Noćas se Lovre niti jednom nije probudio!
(pljuc, pljuc.. da se ne ureknem)
Maruška, sretan rođendan tvome tati i čestitke na prospavanoj noći (:smajlić:dobrosisesitila:)
A što se mojih mjera tiče, pa kad se svi razbacujete, što bi mene (za razliku od Maruške) bilo stid
dakle: 185/71 u trudnoći kg 93 :oops: na svoju se kilažu vratila sa Jurinih godinu ipo, za sad bi trebalo poradti na želatinoznom/pudingastom struku, al tako sam lijenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A Maruška je u onom periodu kojim se hvali i za kojim žali izgledala ko smrt na dopustu, ali stvarno!
Meni je sad baš zgodna :*
E sad kad sam ja rekla dimenzije, mislim da bi bio red da ih i ona napiše (da ne moram ja nauštrb našeg prijateljstva) :mrgreen:
bera, govorim ti da nisam teška, ali sam napuhnuta, tu je moj problem.Citiraj:
bera prvotno napisa
vjeruj mi, bez kontrole držanja imam opaki trbuh u kojem je 93 % više zraka nego ičega drugog, to moram riješiti.
javljam rezultate.
traktorka je fakati mršavica, a u priču o kitovima u sarajevu ne vjerujem.
stijena-gdje je fotka?
maruška: bravo za prospavanu noć :D , vjerujem da je kauč bio jaaaaako udoban.
Kauč je zakon!
(sad samo moram ispregovarat još koju noć...)
Ma tko šljivi kile kad dijete mirno spava,ja to najbolje znam !!Citiraj:
Maruška prvotno napisa
Stijena,Bera- :lol: :lol:
Wana-185 ?? - svaka čast,prava Dalmatinka !!
Ja se nisam zdebljala za vrijeme trudnoe već nakon iste. Ili su mi atrofirali mišići (jer sam ležala 2,5 mjeseca dok su me futrali s preparima i vodom). I tak sam išla na onaj aparat koji mjeri postotak masti u tijelu i ispalo je da imam više zadržane vode nego kaj imam masti u tijelu...
Daklem masažica bi mi pomogla
u potpisu, draga, preko nekoliko (i to friških - onih pametnih - samo do struka)Citiraj:
josie prvotno napisa
ako nisu opet nekamo nestale :lol:
Ma isti vrag...ponedjeljak, utorak....tek sam u petak normalan.
Još jednom pozdrav svima....ja eto stig'o. :mrgreen:
Sretan sam.
Paula je jučer (2.god.) cijeli dan bila u gaćicama (bez pelene). U fazi smo odvikavanja. Miš mali, sama traži kada joj se ide na wc.
Ha, imamo mi wc dasku za nju...ali i wc stoličicu koja svira sve u 16 kada obaviš pos'o.
Sinoć oko 02 je nakurila tempicu....a jutros je imala 38. :sick:
Ne znam od kuda.
Ne šmrca, ne kiše, ne kašlja :?
Danas popodne idemo kod doktora da odklonimo svaku sumnju.
Da nije uho? Zubić?
Bumo vidjeli. Zabrinut sam.
:no:
uf da, :roll: , žak ti ni do koljena nije...samo reci, na kojoj to slici?
al ti je dijete zato prekokrasno (sliči mi na jednog našeg dragog malog prijatelja)
Ma isti vrag...ponedjeljak, utorak....tek sam u petak normalan.
Još jednom pozdrav svima....ja eto stig'o. :mrgreen:
Sretan sam.
Paula je jučer (2.god.) cijeli dan bila u gaćicama (bez pelene). U fazi smo odvikavanja. Miš mali, sama traži kada joj se ide na wc.
Ha, imamo mi wc dasku za nju...ali i wc stoličicu koja svira sve u 16 kada obaviš pos'o.
Sinoć oko 02 je nakurila tempicu....a jutros je imala 38. :sick:
Ne znam od kuda.
Ne šmrca, ne kiše, ne kašlja :?
Danas popodne idemo kod doktora da odklonimo svaku sumnju.
Da nije uho? Zubić?
Bumo vidjeli. Zabrinut sam.
:no:
lotus, dobro nam došli!
lotuse...tek došao a već se hvali :roll: , bravo za curicu bez pelena!!
temperaturica? ma niš strašno...i mi se često borimo protiv nekakvih misterioznih bez drugih simptoma, tijelo se bori s nekim virusom
već sam na puno mjesta ćula da su te priče zubi koji uzrokuju temperaturu budalaštine, jer tijelo non stop raste, djeca bi onda stalno bila pod temperaturom...
ajme visokih žena?! sve odreda manekenke
traktorka i josie, pa vi ste tanane, a ja mislilla da sam mršava 165/54 kad nisam u blaženom stanju?! ali fakat jesam, jedino me guza i noge izvlače, a svi mi kažu da sam kost i koža?? vjerojatno je stvar u građi...
Lotus- :bye:
Ja nisam mršavica-samo se furam na Kate Moss :mrgreen:
Stijena-super su nove fotke,torta mrak,a Patrik prelijep :*
Yasmin-ni ja ne vjerujem u priču o zubima i temperaturi, a i nemam dokaza kod nas.....
Lotus welcome, i mi smo znali imati istu temp. bez nekih drugih znakova, prođe samo za dan-dva....
Josie-vjeruj u kitove, a kada smo na moru moja seka stalno šalje poruke kako CNN prikazuje dva nasukala kita na Makarskoj rivijeri :lol:
I ja sam visoka 178, ali me fakat ima, doduše neki već govore da mršam, a ko da gledam kada smršam ostaću trudna....
traktorka po tvom opisu hitno mijenjaj nadimak, imam osjećaj da te u potpunosti vjerodostojno ne predstavlja :*
Ja sam jutros zakasnila na posao, jer sam dinu budila ravno 30 minuta, čak sam ga svoga presvukla, a on je nastavio spavati, iako je sinoć u devet već bio u carstvu snova...
Lotus :bye: , ipak si smogao hrabrosti pridružiti se nama, babama! Čestitam, znaš kad bi to MM napravio. NIKAD!
Da, ja sam prava, rasna Dalmatinka, a kad Vam kažem da volim nositi pete :P
Jure mi se već nekoliko dana žali da ga boli pupa, uhvati se za stomak i kaže uuuu mama, boli me pupa, jako.
E sad, prije 10-ak dana počeo je gledati Boba graditelja gdje se Krumpirko (inače njegov idol) najede jabuka pa se žali da ga boli stomak.
Zato sam mu taj crtani ukinula, ali žalopojka se nastavila, evo već i 6. dan.
Nema proljev, ne povraća, jučer temp 37,2, generalno je grintaviji i jučer je jaaaako slabo jeo. Npr. kaže, daj mi kruha masla, ja mu dam, on krene uzet pa kaže joooj, ne mogu, boli pupa...
Stomak mu je mekan...
Popodne ću do peda da nam da uputnicu za nositi govance na analizu jer u zadnje vrijeme dosta kopa po zemlji, za vikend se puno kupao i kopao po pijesku, imamo psa...pa da otklonim sumnje.
Što vi mislite
Držim fige da nije ništa! :*
Citiraj:
bera prvotno napisa
Definitivno me ne predstavlja,bar se nadam :oops: Kad sam se logirala (nakon godinu i pol svakodnevnog isčitavanja) onda sam htjela nešto malo drugačije,pa mislim da i je....
Wana,nadam se da nije ništa,iako meni kad Roko kaže da ga nešto boli,uvijek se nažalost pokaže istinito !!!
:shock: :shock:
pa zene sta ste vi jele?
gdje ste rasle?
ja sam jedva 170 cm kad se doooobro ispravim!
kilaza.....tuzna sam kad se sjetim da sam nekad imala 55 kg
sad sam na 66kg
trudnocu pocela sa 61 kg i dobila 25 u trudnoci (prasica :mrgreen: )
eto ostalo mi jos najmanje 5 kg za smrsaviti
nisam nezadovoljna ali nedostatke tj. visak dobro prikrivam
u biti ja sebi i ne izgledam tako lose :P
al traktorka :naklon: i mijenjaj ime!
probala ja UN dijetu i odustala, bilo je rezultata ali nisam imala volje...
dok sam bila na dijeti (6 tjedana sam izdrzala) primjetila sam da se vise znojim i da mi znoj ima cudan miris da ne kazem uzasan... od kako sam prestala sa dijetom sve je o.k, znojim se ali nema neugodnog mirisa
lotus :bye:
Jure :*
ha, kaj nije dobra (jedna i druga, ne zna se koja je mračnija) ja pekla :lol:Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Inače, kratki izvještaj s ročkasa (obadva) je: patrik je bio preeedobar (ne smijem ga hvalit, ne smijem ga hvalit, ne smijem ga hvalit.....), jedino je prvi dan s klincima bio malo naprasit, ali ništa osramoćavajuće, čak naprotiv, dijelio je igračke i htio se igrati u tom nekakvom svom stilu - začudila sam se
svjećice su se puhale prvi dan 5 puta, drugi možda i 6 i sad ih konačno znamo i ugasit - eto rješenja misterije čemu toliko istih slika s gašenjem svjećica :lol: (ovo gdje mama kao puše je bilo skroz na početku dok nismo još usvojili)
dobili smo toliko igračaka da ću ih sad stvarno počet prodavat preko oglasa, no moram još razmisliti o tome jer ovih par dana je takav mir u kući kad se Patrik igra da je možda bolje da ih ostavim
između ostalog najeo se pršuta i toplih sendviča za cijeli život, a njegova majka je u nedjelju navečer već bila u delirijum tremensu - ma, ne, ne od silnog alkohola koji je (kao) popila, nego od iznemoglosti....ali dobro, sad sam opet pametnija za još jedan rođendan, ili se ovo računa kao dva, hm :/ , ne znam
Stijena fotke su super!
Torte genijalne....
a ti mi djelujes kao jako smirena osoba :)
:lol: :lol: :lol: sorry, al na ovu zadnju konstataciju moram odvalit pitam se što bi MM rekao na to, ustvari ne moram se ni pitat jer znamCitiraj:
haribo prvotno napisa
a za ostalo - hvala
aha, skužila sam - misliš, ne bih imala toliko kila da nisam smirena i da se živciram :lol:
tako izgledas na slici i nemoj mi kvariti mastu :P
Stijena sad sam i ja skuzila zasto imam visak kilograma....
definitivno se premalo zivciram :mrgreen: :lol: :lol:
Sve se žalite na višak kila,šta se tu nitko osim mene ne živcira ??? :?
pa....živciramo se mi sve, ali onda utjehu nalazimo u ogroooomnim porcijama hrane, bar ja :roll:
izgleda da nama od zivciranja raste kilazaCitiraj:
traktorka prvotno napisa
ili se pogresno zivciramo :lol: :lol: :lol:
eto recepta za sve one koji se izgladnjuju i muče onim silnim dijetama
obično su rješenja za najveće probleme uvijek tako jednostavna :lol:
Meni Stijena izgleda kao jedna jako vesela i brbljiva osoba, jesam blizu ??
A Haribo kao neka dobra duša !!
Mogu ja vas sve zamisliti ako hoćete..........
Hajde Traktorka zamisli mene...... Ne bih o kilaži, samo ću reći da ovaj moj nick ne odgovara stvarnom stanju, ispravnije bi bilo Točka :)
Poludit ću!!! :x
Ja ne znam kako nitko izgleda! A da samo znate kako sam kurijožasta...
(MM već mjesecima 'sređuje' kućno računalo i ništa!)
A jeste se našle pričati o kilama!!!
Nama s viškom kila nabijate komplekse i grižnju savjest, a vi se prepucavae koja ima manje i nakon koliko mjeseci (ili dana ) je to skinula. STvarno niste fer.... :(
Mi neki dan u šetnji i pored nas prođe novi passat (crni) i kaže meni MM kako je dobaaar, reko' isti ja; on :shock: kako, rekoh ogroman sa oblinama na pravom mjestu :lol: (nije mogao a da se ne složi :P )
Brižna mama definitivno,intelektualka,možda malo preozbiljna,ali srdačna i topla,sam pogodila??Citiraj:
Točkica prvotno napisa