irenas, ne zelim te obeshrabriti, no meni je dan poslije vodenog do ručka tek bilo tesko...
Printable View
irenas, ne zelim te obeshrabriti, no meni je dan poslije vodenog do ručka tek bilo tesko...
josie izgledaš mrak,ženo-mrak :naklon: ,fotke su ti super.dijeta,pa ne znam gdje bi ti još bila tanja!?
curke, hvala vam na komplimentima, ali nisam radi njih došla na ovaj topic.
dijeta mi je apsolutno potrebna jer nisam zadovoljna svojim fizičkim izgledom i težinom koju sada nosim.
da ne mislite da sam ćaknuta, do sada nikada u životu nisam bila na dijeti jer sam bila uvjerena da mi ne treba, sada je drugačije. :/
ne trebam, doduše, izgubiti 20 kg, ali ih definitivno trebam srezati.
ne osjećam se dobro, ako mi ova djeta pomogne, super, a ako se pokaže kao promašaj, pa ništa, idemo dalje.
molim vas, ako mi može netko odgovoriti na gornje pitanje o broju dnevnih obroka?
ja doista ne mogu pojesti tri kuglice sladoleda od jednom, a kamo li 3 šnicle...
Pa onda jedi manje. Ali međuobroci nisu dozvoljeni.
Izdržala vodeni dan bez problema ali moram priznati da sam se jutors fizički osjećala loše.Vjerovatno mi se srozao tlak.Odem u špajzu,nema banana...........pojedem jabuku i čekam da mi bude bolje.....ništa a već je vrijeme Dori za vrtić.Na kraju sam popila sok od jabuke(sa šećerom) i dva zalogaja kruha pa sam malo došla k sebe.Da nisam ne znam kako bih sjela u auto i krenula nekud,nema šanse.Sad se osjećam odlično,lagano........Ali svejedno nisam siguran da bih se opet opustila u to,jedino u slučaju da drugi dan nemam nikakvih obaveza pa da ujutro mogu duže spavati i odmarati.
irena, sad me plasis, ja sam danas na vodenom danu
ma ako se ujutro ne budem mogla ustati, ostat cu duze spavati
trinity najbolje tako,ali nek te tješi da nakon dva zalogaja nečega mi je bilo bolje.Pripremi bananu za svaki slučaj.
banane imam kuci, mada sam planirala ujutro jesti kruske ili nesto slicno, jos cu vidit danas
a ja se ionako svako jutro budim i ustajem smozdena od noci provedene s mojom curkom, kronicno sam umorna, a radni tlak mi je oko 90/60 (sto bar mjere nisu takve :oops: )
josie, čekaj malo, jesi li ti opatica s maškara? Pa kaj nemaš ti kila MANJKA? :? :shock:
Možda sam te zamijenila s nekim, ali čisto sumnjam...
ja prijavljujem kapitulaciju :P ,ali vas podržavam :)
ja se danas vagnula i imam 2 kile više od početka dijete...hmmm...ne ide mi baš naj, ali se ne dam.
bravo svima koji su preživjeli vodeni dan. :D
luna- ish :x
Bila mi prijateljica s mužem par dana u posjetu. Dalje vam neću ništa pričati... :oops:
zasto ruzo bas sad :(
jesil skinula dovoljno kila?ako jesi,savjetuj nas kako???
fritulice,razumijem te...
bebelina,gdje si???
A ja ogladnim kad god se ti javis! :lol: bila kod mame i dva dana jela sve zivo, ali vaga i dalje pokazuje 4,5 kg manje! :D Amo dalje!!!
Ciciban skupa smo pisale post! Tu sam :bye:
Ruzo ne ostavljaj nas :cry:
čekajte...vi jedete i zabranjeno voće?Citiraj:
bebelina prvotno napisa
čisto da znam postupati prema nepisanim pravilima :mrgreen:
Ajmo se pobrojat već dugo nismo,dakle
1. irenas(8kg)6 to go
Pa ja uvijek pijem kavu s cukrom i mlijekom. Kad sam gladna pojedem voce, dan sebi dan oduska pa malo zgrijesim ... :oops:
1. irenas(8kg)6 to go
2. Bebelina (4,5) 7 to go
ček,ček ja trebam sve skupa izgubiti 8(krenula sa 68 ) a do sad su otišle 2 pa treba još 6.Da ne pomislite da sam izgubila 8 kila pa to bi ipak za mene prevaranticu bilo malo previše :mrgreen:
stojim na 58, :D ,bez obzira na različite kombinacije,prije bi rekla brljanje :lol:
uh, ljubomorna sam!
Citiraj:
bebelina prvotno napisa
na mene ;)
lavache (7kg) 5 to go...
nikak da se spustim ispod 60...
al' brrrrljam...
da si dam malo truda, uspjela bi ziher...
1. irenas(8kg)6 to go
2. Bebelina (4,5) 7 to go
3.lavache (7kg) 5 to go...
Citiraj:
irenas prvotno napisa
bravo :naklon: :naklon:
hejhej, ovi brojevi u zagradi (kolko sam skužila) ne znače koliko smo kila izgubile, nego koliko sveukupno kila želimo izgubiti...
kaj ne?
Ja sam u zagrade napisala koliko sam izgubila. :? Ali zadnja dva dana me nesto trbuh boli , pa jedem bez reda!
Da,da i ja sam u zagradu stavila koliko kila želim izgubiti,tako su i one sretnice prije nas radile.Citiraj:
lavache prvotno napisa
dobro je da se ja nisam javila,jer bih u zagradi mogla napisati koliko sam kila dobila :oops:
Ali ne gubim nadu 8) ,sutra je novi dan,jos je i ponedjeljak!!!
:D
hmmm... a da probamo ovako da ne bunimo okolinu :):
1. lavache - start - 64; do sada - 3; cilj 57
btw, jutros sam se vagnula i imam 61.
redovito hoopam po par sati, strašan mi je to gušt!
a jedem više manje po propisima... gomila salate je sad u igri...:)
Curke, moze malo pitanjce:
ako ste dosli u napast "prekrsiti" vocni dan, cime je to najbezbolnije uciniti ;)
Naime, MM se vec 5 ciklusa pridrzava rezima, i fakat je vidno skinuo kile, al je u subotu dosao u pravo iskusenje i narucio si pizzu.
Ak se vec ne moze nakon nekoliko ciklusa izdrzati taj vocni da, sto da mu preporucim da je najbolje da pojede (ako takvo sta postoji) :?
Pa ja tokom vocnog dana gricnem malo stapica ili peciva da mi umiri trbuh.
A vama necu reci koliko imam kila vec samo da sam ih 6 izgubila u ovaj 21 dan :D I idemo dalje!
Citiraj:
bebelina prvotno napisa
nisi fer :lol: ,ja se ne javljam,jer što sam sve pojela ovih dana, :mrgreen: ,strašno,ali sad nemam snage nastaviti...kad skupim ponovno ambicije prijavljujem se,a sad me gosti napadaju posjetama,pa nije fer da ja držim dijetu...zar ne ;) ,tuj tamo škicnem vagu,vrtim se oko 59 pa se mislim dobro je... :*
Ma da ja imam 59 nikad nebi ni drzala dijetu. Reci cu samo da sam u zadnjoj trudnoci dobila 30 kila :shock:
Citiraj:
bebelina prvotno napisa
aaaaa znam ja kako je to :mrgreen: ,ali hrabro....malo mi se vrti u zadnje vrijeme pa ću još pričekati,pa ja bi 54 na vagi i onda ću stati jer ipak dojim... :)
Cure, pridružit ću vam se u trkeljanju 8) .
Na dijeti sam mjesec dana, skinula sam 3 kile, još 4-5.
Ovo mi je drugi pokušaj. Prije 3 godine sam imala istu situaciju, skinula sam 7 kila, ali u 2 godine sam ih uspješno vratila natrag.
Nadam se da će mi i ovaj put za taj pothvat trebati barem 2 godine :lol: .
e i ja bih ovako, ali meni još niti kila nije pala :( , a stvarno se držim dijete...Citiraj:
ruža prvotno napisa
54kg, a sto je to ?:tele:
Ipak sam ja jedna prosjecna stokilaca!
Citiraj:
bebelina prvotno napisa
ma zakon si, :lol: :lol: ,pa dobro ja cjelu vječnost imam 48-50,pa bi ja bar blizu staroga!nemrem vjerovati da imaš toliko....zezaš me :*