Super mi je vaša rasprava, sapunica, nema šta. Samo da priupitam jel vi to možda pričate o dr. Mariću?
Kad već hvalite/kudite, ja sam valjda prošla sve doktore na svojim kontrolama s 12 dana prenesenosti, samo pitajte :mrgreen: .
Dr. Fr. neodlučan u ključnom trenutku, kao liječnik ne baš najbolji, ali pokazao se čovječnim, što cijenim
Dr. Si. je najlošiji liječnik koji me pregledao i nažalost porodio, ne samo što sam radi njegove epiziotomije zaradila napuknuće sfinktera nego je bio i vrlo bezobrazan prema meni (a zaista bez razloga)
Dr. Krištofić, da nije bilo nje koja me sašila, strah me i pomisliti što bi bilo, ugodna i ljubazna
Dr. Saftić ugodan i stručan
Dr. Finderle, najbolji liječnik, jedini koji je točno procijenio težinu mog djeteta, pregledava nježno, stručan je i ljubazan
Dr. Marić, ugodan, stručan
Dr. Že, kod njega stvarno ovisi o raspoloženju, misli da je jako duhovit, a takav stav u biti dosta opušta, pregledi su mu nježni, ali ja mu zamjeram jer mi je probio vodenjak i ogrebao Niki glavicu, plus što mi je rekao da vidi glavicu na pregledu 10 dana prije rođenja, i daj je beba mala i plave kose, a Niko je imao preko 4 kile i crnu kosu
Dr. Pr. stvarno neugodan pregled i pristup
Dr. Mamula, službeni i neloš pristup
Još ih znam, ali zaboravila...