hehe, isto takoCitiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
Printable View
hehe, isto takoCitiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
Tata! ja te razumijem u potpunosti. Opće je suglasje da razgovor o bolnoj temi ima terapeutski učinak, ali i dalje vjerujem da ovo nije takva tema. Gospoda jednostavno ne blate dame.
a dame blate svoje muževe?
Davor:E da...takav je život...kad siluju ženu, onda je to uvijek sramota i za ženu, jer je eto izazivala/u pola deset navečer šetala psa po parku/obukla mrežaste čarape...itdCitiraj:
To možeš gledati iz odnosa dječice u vrtiću. Kad dječak udari djevojčicu - to je sramota za dječaka. Kada djevojčica udari dječaka - to je opet sramota za dječaka. Onih 99,9% su toga svjesne
...no kako bilo da bilo:
Davor:
xCitiraj:
Gospoda jednostavno ne blate dame.
Baš tako, gospoda ne blate DAME, a ova teta je sve samo ne to. Sam se ti Tata! drži i pojaviti će se već neka koja će znati cijeniti to što te ima.
sofke:...stvar je u tome da se ljudi danas olako tituliraju damama i gospodom...Citiraj:
a dame blate svoje muževe?
Gospoda koja blate svoje žene više nisu gospoda, a dame koje blate svoje muževe više nisu dame.
No stvar je osobne procjene i mjere dobrog ukusa gdje počinje blaćenje...
Ups, sam je DAME trebalo biti podcrtano :oops:
Citiraj:
Tata! ja te razumijem u potpunosti. Opće je suglasje da razgovor o bolnoj temi ima terapeutski učinak, ali i dalje vjerujem da ovo nije takva tema. Gospoda jednostavno ne blate dame.
Davore, ne nameće li ti se i u jednom trenu pitanje, koliko se tu doista radi o dami?
Skidam kapu svim istinskim damama, ali dame ne čine to svojim muškarcima, kao ni džentlmeni svojim ženama... ne planira se dijete i brak s onim koga ne voliš, samo zato što ne možeš s onim koga voliš, jer taj to već ima... nisu obitelji niti zagoreni kolači, a niti kukavičja gnijezda ili sam možda i dalje samo naivac neprilagođen današnjem svjetonazoru, Davore, ali to je moj nepokolebljiv sud!
Tata!
Uh... Magazin... Tata!, iako nemam usporedivih iskustava želim ti da što prije otpustiš iz svog života u "veliku i sveobuhvatnu" Nju i da je čim prije počneš pisat malim slovom i da kreneš dalje, jer za dumanje o Njoj, što je bilo i zašto, kako - tu kruha nema. Meni se onako doimaš (oprosti, ali i zbog sklonosti "Magazin slici svijeta"), ajmo reći, ne znam to drugačije opisati, malo previše "romantičan" i mislim da ti je maria71 dala dobar savjet. U tom smislu vjerujem da će ti biti lakše ako probaš "zaključiti" ovu priču, nema tu krivnje, a i odgovor tko je kriv, zašto i kako - sumnjam da će ti što pomoći, a i nema smisla ako potraga za odgovorima predugo traje. Probaj dati sam sebi odgovore na ta svoja pitanja, ali čim prije, i stavi točku na te stvar i kreni dalje, vjerujem da ćeš dočekati svoju sreću, jedino ovaj put kreni - onako, malo više "racionalnije" i probaj naći nekog tko ti je sličniji, tko će cijenit tvoje kvalitete, a ne ti spočitavat da si ovakav, da si onakav, da si dadilja djeci itd., ako razumiješ što ti želim reći :love: . Puno sreće ti želim u novoj ljubavi, a sigurna sam da ćeš sa sinom uspjeti izgraditi dobar odnos.
Jedan tata je vrlo hrabro odlucio iznijeti svoju pricu na ovom podforumu i pokazati da nisu uvijek muski ti koji su ovakvi ili onakvi (a cesto bude generalizacija na ovom pdf u tom smjeru ;) ) Ja mu prva dajem medalju za hrabrost :saint:
Nemojmo ga sada secirati ko CSI ekipa.. Dopustimo mu da se osjeca dobrodoslo i da ostane medju nama :*
:?Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
Ispravak - najmanje jednoroditeljke generaliziraju. Na prste se mogu ubrojati u ovoj temi. :)
ima i u tome nešto. iako, mislim da su koji put i reakcije npr. od stray cat ako nisam pobrkale, koje su i prema (uglavnom) ženama bile u stilu - osvijesti se, popij kavu i pročitaj još jedanput što si napisala - bile dobrodošle. Naravno, po defaultu suosjećam sa svima koji takve stvari prolaze, ali nisam sigurna koliko im trebaju samo zagrljaji, a koliko i malo, ajmo reći, kritičkog razmišljanja, uz ogradu da je lakše ovako nama biti generali poslije bitke... ali možda Tata! baš to i dijelom traži - nekoga tko će onako sa strane i bez emocija reći svoje mišljenje..Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
e, a zamisli da nas priroda učini dvospolcima pa da se sami oplođujemo. ne bi bilo potrebe za međusobnim prilagođavanjem, a vrstu bismo održali.Citiraj:
... jer možda su nam priroda i evolucijska nit opstanka čovječanstva baš namjenili podijeljene obaveze, da bi jednostavno bili ovisni jedni o drugima i zajednicom muškarca i žene stvarali kompletnost... ironiziram naravno, ali tko može reći da tu nema i istine...
kako su samo komplicirani ti naši muško-ženski odnosi! a opet, bez njih bi život bio tako dooooooosadan!
jedno je tegobno iskustvo za tobom i ono te navelo na mnoga razmišljanja o međuljudskim i međuspolnim odnosima. sve je to životna škola, nekad lijepa, a ponekad i ružna.
uživaj u trenucima koje provodiš s malim harambašom i nadam se da te život vodi u pravcu one lijepe priče u kojoj su svi kamenčići mozaika uredno posloženi.
Ako se ne varam, tata! je rekao da se javio zato sto se ovdje cesto pise lose o muskima (oni su uzrok raspada braka) te da je htio iznijeti svoju pricu da pokaze da i zene mogu biti "problematicna strana".Citiraj:
ina33 prvotno napisa
Nek me netko ispravi ako sam krivo procitala/protumacila.
Ovo je podforum za podrsku jednoroditeljima, tako da vas sve molim da i njemu pruzite potrebnu podrsku :)
ja sam valjda ne samo prizemljena, nego već i ukopana u "čvrsto tlo"... oće to s godinama :lol:
i zbog toga:
balade i šansone volim na nosaču zvuka.
romantiku u dovoljnim, ali ne i prevelikim količinama.
po davorovoj "definiciji" - vjerojatno sam muškog roda :mrgreen: .
slažem se s mariom71 - da si bio zaljubljen u ljubav i brak...
tvoji postovi su kilometarski, lirski, poetski, ili kako se to već zove, a meni je čak teško otkriti granu od tolikog lišća... drvo i šuma su još daleko...
nisu svi ljubitelji ive andrića :mrgreen: ... netko voli i manje, "reporterske" rubrike... kratko, jasno...
a ja najviše volim (još kraću) skarlet o haru:
sutra je novi dan!
eto ti na... a kad sam na drugom topiku napisala curi da ne znam da li ona zaslužuje svog muža - sručili se ljudi na mene... :lol:Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
Pa to je jasno da mogu, mislim - meni, a nadam se i svima, je kristalno jasno da su često i žene uzrok raspada braka i da nisu jednoznačno svetice u svemu i tu uvijek svako ima moju podršku. Nego, ja mislim da bi se Tata! trebao odmaknuti od toga - pitanje krivnje - i okrenut novi list i u tom smjeru su moji postovi - mislim da mu je to "zdravije". Mislim da bi to bila bolja strategija i put zacijelivanja i put ka novoj vezi, od tapšanja po ramenu - jest, ona je kriva. Na kraju krajeva - svejedno je to tko je kriv - nisu se našli iz ovog ili onog razloga, treba otvoriti oči i trezveno krenuti dalje, po meni.Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
kratko, jasno, efikasno :mrgreen: .Citiraj:
ina33 prvotno napisa
:naklon:
I prestati obične ljudske osjećaje uzdizati u svemirske visine....
Ja volim svog sina i svog muža. Ali ne onako kako neki na forumu pišu ( posebno kada pišu o svojoj ljubavi prema djeci )
Za Marka bih dala život, no isto tako kritički ga promatram i nisam što bi rekla moja pokojna baba "majmunski" zaljubljena u njega....
Isto vrijedi i za muža, njega volim , jednom postojanom zagasitom ljubavlju...
nema kod mene vatrometa, prskalica i intenzivnih boja....kao super nova
ja sam bijeli patuljak, a i on ipak zrači ;)
Citiraj:
maria71 prvotno napisa
To te ja pitam!
Idem ti odma naštrikat jedan nakvaknjak.
:lol:
Nadam se da se ne smiješ meni, jer sad kad dođe Mare meni nebu niš smiješno.
Letili budemo i ja i nakvaknjaki.
Ovo potpisujem i ja.Citiraj:
Loryblue prvotno napisa
Stvarno mi je žao što sve ovo proživljavaš. :love:
Tata,
Meni se tvoja supruga cini kao jedna veoma nezrela, neodlucna i izgubljena osoba. Po svemu sudeci ona tebe nikad nije voljela, ali je u tebi vidjela sigurnost, spas i neku vrstu izlaza iz svoje zavrzlame. Mozda je iskreno htjela pokusati nesto ozbiljno s tobom, izgraditi porodicu i harmonican dom, ali ni u jednom momentu nije bila dovoljno odlucna i karakterna da svoju proslost ostavi iza sebe. Tako je nastavila zivjeti dva zivota paralelno; jednim je dominirao razum, a drugim njeno srce. Imam osjecaj da je svjesno htjela biti s tobom, svjesno htjela biti majka i dobra supruga, ali kao sto sam rekla nije bila dovoljno zrela i karakterna da otkloni ono sto bi stajalo tom cilju na putu. Ona jednostavno nije bila dovoljno jaka da se odluci za samo jedan zivot, sa svim mogucim posljedicama i rizikom koji bi on donosio. Umjesto toga, igrala ja na dvije stolice cekajuci ili nadajuci se da ce se to jednog dana nekako samo od sebe rijesiti.
Sumeja, sve si ti to lipo sagledala samo što brak i dite nisu situacija: pišit ću - kakit ću.
meni takva osoba nije nezrela nego pokvarena do srži.
a očito ima problema (ako je usdit po napisanom) i sa glavom.
po postovima Tate! dotična ex supruga je bila s njim, a u isto vrime i s drugim. začela s mužem dite (?) jer nije s onim s kojim je želila jer je taj već imao dicu pa mu dica od priležnice nisu padala na pamet.
Sumeja je konačno vrlo rječito dala jedan kvalitetan, realan i objektivan osvrt, vidi se da je predano ušla u srž problema i dala pedantan sud koji ima glavu i rep... hvala... djeluje mi vrlo logično i razborito
Loryblue se nadovezala moralnom vertikalom doista brak i dijete nisu dječja igra pa da se možemo igrati kako želimo! to je preveliki zalogaj pa i nečijoj nezrelosti, da to ne bi shvatila i bila olako opravdana nezrelošću.
anchie76. potpuno si u pravu, dobila si pravu sliku posta - Tata! se javio, jer se ružno piše o muškima i iznio jednako bolnu priču, ali s muške strane doživljenu bol! ne da bi time branio sve one loše muškarce, nego da bi unio notu objektivnosti i srušio toliko prozvani mit muške nezrelosti i sve tome udomaćene stereotipe. "ljudi ovo je 21. stoljeće, vremena su ljudskih prava, ženske emancipacije i spolne ravnopravnosti..." mislio sam da će i drugi shvatit što je "pisac" htio poručiti, a ne samo preletit preko retka...
sorciere. vjerujem da ti je život dovoljno kompliciran da bi slušala još i tuđe žalopojke, zato žudiš za ogoljenom jednostavnošću u tri riječi... ja ne volim preletit novine čitajući samo naslove i time formirat svoju informativnost, čitam svaki detalj onoga što me zaintrigira, i nikad mi nije žao izgubljenog vremena, jer po naslovu odmah selektiram čemu ću interesno poklonit pozornost, a što preskočit... kad promislim možda je Davor u pravu, takva potreba za pojednostavit je nekako primjerenija muškima, (he he šala), doista ne mislim tako, jer bi to bio samo još jedan stereotip u nizu, ali mi onako objektivno gledano ostavljaš dojam umora od života, neke tihe apatije i non stop naglašavaš tu dob od jednog stasitog 60-godišnjaka... ma tebi treba mlado društvo ne samo u vidu djeteta! poradi na tome, ne mora biti intimno, ali treba bit veselo i uživo, ovo ovdje je dobar kružok, ali te očito slabo motivira društvo s druge strane ekrana... i dalje nepopravljivo govoriš o sutonu dana, a ne veselo o jutarnjoj zori... žao mi je... promrdaj se malo ženo, nije niko ugasio svjetlo, i kako naš Žak kaže, "svako jutro sunce se opet rađa"!
Maria71. sto ljudi sto ćudi..neki su emotivni do bola da se rasplaču nad uvenulom tratinčicom, a nekima ni uplakano ostavljeno dijete u košari neće narušit ravnodušnost...satkani smo od miliona stanica i nikome one ne funkcioniraju jednako..pa stoga poštujem tvoju iskrenost, nekad je jednostavnije tako, život doživjet kao neko bijelo zagasito sivilo, bez puno iznenađenja...ali ja ipak volim kao malo dijete kad vatrometi pršte...možda si u pravu da svi mi drugi samo previše dramatiziramo i uzimamo k srcu...
Maria dugujem ti odgovor.. nisam bio zaljubljen u ljubav i brak...brak mi apsolutno ništa ne znači bez ljubavi..jer to je samo jedan običan papir s neka dva potpisa i forma koja zapravo ne garantira ništa, osim nekog pravnog slijeda od kojih koristi imaju samo oni koji pravno eventualno nešto i nasljeđuju (što sam ja uzgred debelo popušio)..a sama institucija braka je odavno izgubila svoju svrhovitost u moralnom održavanju ljubavi, poštovanja i nerazdvojivosti među supružnicima, pa eto ne mogu biti zaljubljen u nešto što je tako marginalno, administrativno i pravno...u ljubav ne možeš biti zaljubljen...ali evo reći ću ti iskreno, bio sam zaljubljen u obitelj! i konačno sam osjetio neizmjernu želju da je s nekim i ispunim..to mi je bio jedini i najveći motiv zbog kojeg sam gutao sva ta sranja i proveo taj dio života dokazujući zapravo cijelo vrijeme sebe drugoj, koja me cijelo vrijeme omalovažavala i samo nalazila razloge manjkavosti, preuveličavala mane, zamjerala svaku banalnu sitnicu i iz petnih žila tražila dokaze da ja nisam za Nju kako bi time oprala i opravdala vlastitu savjest da gubi dobrog čovjeka za lošeg! i da se razumijemo povjerenje mi je najveći stub jedne obitelji i da sam imao jasne dokaze da ga je ona odavno porušila, ne bi mi bilo na kraj pameti biti zaljubljen u obitelj s Njom!
e sad Anita-AZ je konačno kapitulirala i priznala Tata! je muško...hvala hvala Anita.. pjesma magazina je samo bila čisto u službi primjera, dapače primjera loše oformljene atmosfere nastupa koji ne prati ničime težinu riječi... pa samim time niti ne nudi da se ljudi asimiliraju s tim... barem ja! nikako ne mogu o tužnoj stvari pričat s veselim osmjehom na licu i razdraganosti u duši i očekivat da će netko shvatit težinu o kojoj pričam...
tweety. hvala na extra pozivu! svratio sam pogledom i umro od veselog smijeha od stvorene atmosfere... curke nisam još stigo navuć kupaće, al očekujte me uskoro... vidim vas kao ekipu prpošnih Bejvočica, sve zategnuta čvrsta tijela, bujnih majčinskih grudi, a ja ću kao Mič Bjukenon uletit među vas na dasci s posljednjeg vala, dok se sunce u pozadini utapa u moru, točno u 12 kod ok koralja! neznam samo dal da se pravim da sam usput dobio daskom po glavi za extra brigu i njegu ili samo da frajerski uletim? ha?
napomena: tko god u ovoj izjavi nađe i trunku zlonamjernosti, pravit ću se da je nedruštveni trut ili ekstremno štreberski ozbiljan!
Tata!
uživam čitajući te
istovremeno suosjećam s tobom i još više cijenim iskrenost kojom si svoju intimnu bol podijelio s nama :love:
dobrodošao na forum!
hm, gdje rastu muškarci koji znaju ovako lijepo pisati :)
Ah i opet se pokušava opravdati žene za ovakve postupke.Citiraj:
Sumeja prvotno napisa
Zašto se ne gleda jednako na iste stvari kod muškaraca i žena?
I opet, da je ovo napravio muškarac-drvlje i kamenje bi na njega sasuli!
Ne želim pisati svoje mišnjenje o Tatinoj! ženi jer nemam baš neko mišljenje o ženama koje ovakve stvari rade i sto kao ni o muškarcima koji isto to rade...
nije Tata! prvi muž kojeg je žena ostavila radi oženjena doktora
poznam jednog, drag čovjek .....
tata - ti si genijalac... da nema tvoje (psiho)analize i umjetničkih djela magazina i žaka - ja bih proživjela ostatak svog života u umoru, apatiji, neznanju, itd... (predugačak ti tekst :mrgreen: ).Citiraj:
Tata! prvotno napisa
fascinirana sam što me netko ovako "pročitao" :lol: , i to nakon svega nekoliko postova.
ipak, neću se zabrinjavati - jer uspješnost tvoje (psiho)analize - pokazala se u tvom prvom postu ;) ...
budi ti meni živ, zdrav, i debeo... :*
a ja ću sa svojih 50 i dalje prednost davati nekom od 60 :mrgreen: ...
p.s. o, joj, meni je uvijek žao izgubljenog vremena... jer sam ga mogla potrošiti kvalitetnije - npr. baveći se nečim što me doista zanima ili zabavlja. pa odoh u tom pravcu :preskaceuze:
Nebitno je sasvimvolim li poetičnost i opširnost, no moram reći da mi nije jasno zašto se uopće ovdje rodila sumnja dali je Tata! muško ili žensko i kao majku kćeri žalosti me činjenica da su stereotipi još uvijek vladari naših umova, ali i izbora odgojnih pravaca.
Jednako tako mi je bezveze ono o damama i gospodi...
draga sorciere,Citiraj:
tata - ti si genijalac... da nema tvoje (psiho)analize i umjetničkih djela magazina i žaka - ja bih proživjela ostatak svog života u umoru, apatiji, neznanju, itd... fascinirana sam što me netko ovako "pročitao", i to nakon svega nekoliko postova.
nit sam ja dojma da sam genijalac, niti sam radio tvoju psihoanalizu, niti ću se osvrnut na magazin i žaka i kontekst i svrhu kojoj su poslužili... dakle ja sam samo iznio svoj dojam o tebi, citiram: "ali mi onako objektivno gledano ostavljaš dojam umora od života, neke tihe apatije"... imam li na to pravo? dao sam si toliko slobode iznijeti svoj doživljaj tebe, ispričavam se ako sam te povrijedio, jer na bazi par postova je doista nemoguće sudit o nekome i imati neko kompletnije mišljenje, ali zato sam iznio samo dojam, prvu impresiju! mračna mi je... oprosti, ali meni upravo tako djeluje... ako želiš možeš moj sud doživjeti kao dobronamjerni korektor nekoga tko te prvi puta sreće i stvara sliku i eto bit će mi drago ako razum prevlada taštini, a ako misliš da nisam u pravu i pustiš me da se uvjerim u suprotno, opet dobro, al onda ne zamjeraj...
ovo je doista bilo vrlo vrlo vrlo nisko... podsjetilo me tako živo na Nekoga...Citiraj:
ipak, neću se zabrinjavati - jer uspješnost tvoje (psiho)analize - pokazala se u tvom prvom postu
i opet ću citirat sebe i dokazat da si me nepravedno izvukla iz konteksta i opće neznam čemu ova tvoja zamjerka: "ja ne volim preletit novine čitajući samo naslove i time formirat svoju informativnost, čitam svaki detalj onoga što me zaintrigira, i nikad mi nije žao izgubljenog vremena, jer po naslovu odmah selektiram čemu ću interesno poklonit pozornost, a što preskočit...Citiraj:
p.s. o, joj, meni je uvijek žao izgubljenog vremena... jer sam ga mogla potrošiti kvalitetnije - npr. baveći se nečim što me doista zanima ili zabavlja. pa odoh u tom pravcu
pa ako ti se post naslovom nije učinio zanimljiv, brate nikom ništa... odeš završiš ručak, opeglaš, staviš novi spis u registarator ili šta god već ne... niko te ne drži za ruku i sili da išta čitaš do kraja i gubiš svoje dragocjeno vrijeme... svako je vladar svojih interesa i želja, a najgori su mi oni koji širom otvorenih očiju, netremice gledaju film do samog kraja i onda na kraju filma slavodobitno poseru sve i kažu "koja glupost!"... i zato ja ipak mislim da iz tebe progovara taština, jer odmah osorno odbijaš mogućnost da netko iznese dojam o tebi i nažalost neprijateljski istom vraćaš napadom... i to vrlo niskim!
inače sam mišljenja da svatko u životu mora imati korektora i ne biti slijep na argumentiranu kritiku, ako ne želi odletjeti nebu pod oblake od superiornosti i samoizdizanja i ako doista želi biti objektivan prema sebi i kvalitetno izgraditi ponašanje i karakter u okolini! Ovo molim te nipošto ne uzmi osobno, jer je izneseno kao moje generalno mišljenje.
A tebi sorciere još jednom sve moje iskrene isprike ako si dojma da sam te nespretno povrijedio, uistinu mi nije bila namjera ni želja! Možda sam te želio samo dobronamjerno trgnuti da živneš duhom, al eto povlačim se...
Tata!
Tata!
OK, doživio si što si doživio i u svakom slučaju kalvarija te vrste nije nikome za poželjeti, ni muškarcu, ni ženi, bez razlike.
Ali, nekako u meni tinja dojam da želiš potvrdu od ovdje prisutnih da je tvoja ex glupača i kako se svi slažemo sa svim onim što si ti o njoj već zaključio. Nemoj ovo shvatiti kao okrutnost, ali koja je svrha potpore takve vrste? Bojim se da će ti život proći u postavljanju retoričkih pitanja na koje možda nikad ni nećeš saznati odgovor, niti će ti se dogoditi iluminacija takve vrste.
Ja ti zaista mogu reći da mi je žao što si proživio to što si proživio, ali nemaš ništa od toga da i dalje razbijaš glavu o toj ženi. Vrijeme nikoga ne čeka, a neumoljivo juri.
Izdvojio si Sumejin post kao nešto smisleno napisano, s glavom i repom, kako si rekao, ali vidiš upravo to mi potkrepljuje stajalište kako želiš da svi razgalabamo i složimo se u jednom: the woman is a bitch. Mislim da se to neće dogoditi. Kao prvo, za svaku priči, potrebno je čuti i drugu stranu, makar, čak i ako je sve tako kako ti pišeš, ne razumijem poantu toga :? , a drugo, većina prisutnih na ovom pdf-u (ne svi, ne generaliziram, ima puno "ljudski" sprovedenih razvoda" je već oguglala na takve bezosjećajne ljude, tzv. niže tipove, ali naučili su krenuti naprijed ( a to je najbolje i najvrjednije što se iz ovog iskustva da naučiti) osim povremenih sve rjeđih pogleda, s gorčinom upućenih u prošlost.
Nemoj me krivo shvatiti, ne želim te povrijediti, dapače, pokušavam ti samo reći da razmišljanje o tvojoj bivšoj nije vrijedno toga. :*
Seciranje prošlosti i analiza svega toga što se dogodilo je strašno bolna i ne vrijedi to činiti.
Tvoja bivša je takva kakva je, ili bolje rečeno, dragi Tata! zašto sve to lijepo ne staviš u prošlo svršeno vrijeme.
Život ide dalje i kreni i ti s njim. :)
Bit će ti puno lakše.
Romy,
potpuno krivo! Uopće nisam ovdje došao s nekim očekivanjima. Došao sam ispričati priču... i možda razbiti stereotipe koji vladaju. Doista je godilo vidjeti tolike silne podrške i reakcije, razumijevanja, ali ja sam svoju podršku odavno našao u sebi i prebolio one teške trenutke. Ovo mi je dodatna dragost i potpora, ali koja nije ništa bitno promjenila u meni, niti inicirala neki podstrek, jer ga nije ni trebalo poticat.
Nisam došao ovdje blatiti, niti očekivao transparentne "kučka", "bitch", "kurva" i slično..to bi me iskreno i povrijedilo kao krivo doživljenog..ona je to što je, zauzela je mjesto u mom životu i svjesti takvo kakvo je i to nitko od vas ne može promijeniti, ni dobrim ni lošim komentarima. Bog zna da bih želio da je sve bilo drugačije, ali nije! To je, što je! Žalovanje je daleko iza mene..ako možete, prihvatite da sam se ovdje javio samo s pričom, a ne i s očekivanjima.
Reakcije su naravno uvijek neminovne... one su normalan i ljudski izraz da ste doživljeni i da netko ima potrebu priložit sebe... Neću sigurno osudit ni jednu reakciju, ni lošu, ni dobru, jer je naprosto reakcija prirodni refleks svakoga ko se vidio pozvan riječima izrazit svoj dojam... mogu dati eventualno svoj komentar ili dodatno obrazloženje za neke nejasnoće ili ako primjetim da je krivo shvaćen neki moj izneseni detalj ili namjera...
no u svakom slučaju zahvalan sam svima koji ste se javili, dali dio svog utiska i poklonili svoje vrijeme... jer time ste iskreno izrazili sebe i podijelili utisak!
Hvala...
Tata!
čemu krenuti na putovanje ako unaprijed blokiraš mogućnost da te to putovanje promjeni?
držati monologe i nije neka zabava ....
Sto posto potpisujem! Tata!, mislim i da žene i da muški na ovom pdf-u više-manje dobiju taj savjet - zaboravi i move on, koja sad korist od toga on je ovakav i onakav, ona je groozna - imaš svog malog harambašu, a s njom zaključi priču. Mislim, i nije neko čudo i neznana istina da žene mogu bit grozne, nezrele, sebične i krive za propast braka. Žao mi je što ti se to dogodilo, ali move on, pa makar onako kao što si rekao kao Mič Bjukenon među Bejvočerice, go-go-go :love: !Citiraj:
Romy prvotno napisa
:D :klap:Citiraj:
ina33 prvotno napisa
haha...jao jao..koja neprimjerena metafora...al ajmo onda ovako, kad kreneš na putovanje onda si blokirao jedino mogućnost da putuješ u mjesto s kojeg si pošao! OK sad? Svi ostali doživljaji putovanja su dobrodošli, jel tako? a ti doživljaji su vaše reakcije! Na koje nisam imun... nadam se da se dalo primjetiti... jel sad do kraja razumljivo?!Citiraj:
čemu krenuti na putovanje ako unaprijed blokiraš mogućnost da te to putovanje promjeni?
Tata!
Koliko su ti odredili vremena, a koje možeš provoditi s djetetom?