:evil: ode post , i to kakav post, u 3 čoška . . .
Trak :klap:
moram priznati da sam ja bila disciplinirana s jelom iako sam si dala dozvolu za grijeh danas. ali 2 nespavača i jedan bolesnik rade čuda :mrgreen:
Printable View
:evil: ode post , i to kakav post, u 3 čoška . . .
Trak :klap:
moram priznati da sam ja bila disciplinirana s jelom iako sam si dala dozvolu za grijeh danas. ali 2 nespavača i jedan bolesnik rade čuda :mrgreen:
SRETAN ROĐENDAN IVANE :sing: :D :dancingfever: :* :heart:
I nek ti se ostvare sve želje!!!!
Uskrs kod nas prošao baš obiteljski! Pola dana bili kod mojih i bilo super.....sve osim vremena.Roku moja mama uzela genijalan vlak od drveta,totalni unikat sa sajma starina,očarao me full,za razliku od Roka kojem je bio bezveze jer ništa ne radi :roll: pa mu je za svaki slučaj kupila i klasičnu željeznicu (265. po redu :roll: ).
Onda smo popodne išli kod svekija,a kad tamo :shock: opet željeznica..mislim stvarno too much!Ali on je bio presretan !
Mi smo svi troje toliko jeli da je to prestrašno,ali zaista.Opet sam se udebljala i ja ću sutra na dijetu,odnosno kad potamanimo sve ove delicije što su mi dale mama i sveki! Baš mi je bilo loše od hrane :oops:
dobro jutro,cure!
preživjela jučerašnji dan,ali nije gotovo! :x
ja bi najradije ostala kod kuće,da budemo nas četvoro sami i da "uživam" :mrgreen:
trak jeste danas u zoološkom?ja i M.M još uvijek vječamo :roll: bojimo se gužve(automobilske) :/
Nema šanse da idemo.MM bi htio ali mi ne pada na pamet jer će biti strašna gužva.Kao prvo neće biti parkinga,a ja ne mogu pješke do tamo,kao ni Roko. A i on ne voli gužvu,a bit će totalni cirkus...iako vjerujem da će biti super,ali me parking ubija,a tamo se zaista nema gdje parkirati.Prošle godine je bilo prestrašno,auti parkirani do Kopike a red za kompu kilometarski! Tako da ćemo propustiti taj event !Citiraj:
tetamaja6 prvotno napisa
Ići ćemo drugi dan kad nije gužva!!
i nas brine parking,prošle godine su uletjeli slučajni i pokajali se!
kod nas odgođeno i zbog gostiju koji su se sad najavili! :x (piz***,zato što nemaju obzira kad treba otici,a klinci su dosta agresivni,pa uvijek glumim žandara) :evil:
IVANE SRETAN ROĐENDAN!!!!! :* :* :*
:sing: :dancingfever: :joggler: :tele:
što se danas događa u osječkom zoo?
i mi imamo drveni vlakić ručni rad,nikad se nije poigrao snjim :/
SRETAN ROĐENDAN IVANE :* :* :*
[quote="NINA80"]što se danas događa u osječkom zoo?
Danas je organizirana proslava Uskrsa ponajviše za klince.Bit će animatora,uskršnji zeko,predstava dj. kazališta,razne igrice za djecu i sl. Baš sad čitam na osječkim stranicama da kompa vozi i to besplatno,ali ipak ne hvala jer je osim već spomenute gužve,vani toliko hladno da je to užas živi.Bili smo samo kupiti kruh i smrzli se :x
Sad smo doma,jeeeedeeemo :roll: stalno,a popodne ćemo opet u goste kod kumova!!
Yas-jel danas party?Što je Ivan dobio? :*
hladno je,uopče nije za biti na otvorenom bar u Zg-u
kod Ivana je sigurno :sing: :dancingfever: :joggler: :gumi: :preskaceuze: :tele: :D :shykiss: :love: :love2: :mljac: i treba biti veselo
Sreat,sretan Ivane i sve najljepse.
Samo da prijavim da sam i ja dobila bojana jaja od kolegice s posla,bas su cool.
Odoh se sad odmarati,krepana sam,a tek je prosao prvi radni dan :(
SRETAN RODJENDAN IVANE!
:joggler: :joggler: :joggler: :joggler: :joggler:
cekam izvjestaj sa rodjosa....
Ivane sretan rođendan!
dobar provod! :tele: :sing: :klap:
IVANE, SRETAN ROCKAS :* :love:
Hvala Bobčice!!Citiraj:
Bobčica prvotno napisa
Puse tebi i Ajnici :* :love:
Cure :heart:
hvala u ivanovo ime za čestitke
strgana sam...raport i slike kad uhvatim malo vremena
SRETAN ROĐENDAN IVANE!!!
od nekih koji nisu jučer radili :oops: :love: :* :heart:
Bokić!
alo žene jeste žive? kako se diše jutros?
MM jedva otišo na posao (naviko se bit doma :mrgreen: ), a ja jedva dočekala da se malo vratimo u normalu.
Kala spavala do 15 do 9 :shock: , baš me iznenadila jer duže od pol 8 nema šanse - otkako je krenula u vrtić
upisala sam si novi tečaj i danas počima :D , jedva čekam
Živa sam,naravno i dežuram od pola 7 :roll: opet sam u fazi ranog ustajanja!
Nama netko buši u zgradi pa se Roko probudio isto u 15 do 9 :x !
Mial-super za tečaj :D
MB-šta ima kod vas??
ma već je zbrisalaCitiraj:
traktorka prvotno napisa
:*
Mateo u vrtiću,ostao :( nema njegovih teta a ja se nadam da če doći ono na smjenu u 9:30 još sam je pitala u petak jesu dežurne,rekla da neće biti dežurne sobe a jutros u 07:30 skupljaju se u dežurnoj :/
jeli Kala zbog dežurstva neide ili :?
da, nekako još uvijek izbjegavam dežurstva.Citiraj:
NINA80 prvotno napisa
al nemam pojma kako ćemo preko ljeta.
a u biti još moramo prije riješiti i novu nam tetu,
definitivno joj treba vrtić, vidim da doma već radi gluposti jer joj je sve više dosadno.
al pošto je ona mamino i tatino djete ( koji su ovisnici o kompu :mrgreen: ) pa bi igrala igice na laptoru :lol: , samo malo i gotovo, al to samo malo nikako da bude malo pa onda cendra i onda nam je veselj.
a pribjegnem laptoru kad već osjetim da smo na rubu obe pa da izbjegnemo neželjne posljedice
nebi htjela da se Mateo preveč veže za neku od teta što zbog tog tih dežurstava,što če na jesen već imati neke nove,ili slučaja kao vašeg da teta ode iz nekog razloga pa mislim nek ide -nek se navikava,koliko got ja radila s njim doma nije mu kao u vrtiću, djete treba s djetetom
zato nabavi dječiji laptop,pa svatko svoje :mrgreen:
E ovaj put JA se nisam prežderavala. Od kolača sam pojela jednu šnitu orehnjače, tri šnite kuglofa i mama me natjerala pojest jednu kakao kocku :x (sve to u tri dana naravno). u dva dana dvije šnite šunke (bez ičega), a za ručak (oba dana :mrgreen: ) par komada janjetine samo sa salatom (matovilac :mljac: ). Za večeru moj sin i ja jedemo cornflakes :shock: :shock: :shock:
samo pasem travu, ova će beba biti neka gadna vegetarijanka!
patrik je dobio (samo :roll: ) još jedan bager s "pikolicom", a moja mu mama namjerno nije htjela kupit nikakav autić jer ih stvarno ima na stotine, pa mu je kupila nekakvu drvenu igračku s nekim žicama i drvenim šarenim perlicama koje se kao broje i čak sam se začudila što ga je to zanimalo punih petnaestak minuta iako kad smo ga pitali hoće li nositi doma, reko je nek ostane kod bake :mrgreen: :roll:
Dobio je i nešto robe i keša, a čokolade je jeo malo, a luuuuuuuuuuuud je za pranjem zubi. Imamo novu foru - stanem ga na visoko da se vidi u ogledalo i onda uživa kako mu se pjeni pasta :mrgreen: , i onda ih četka još jače, samo da se što jače pjeni. Ma ne znam na koga sam više ponosna, na njega što je to super prihvatio (samo šteta što nije ranije) ili na sebe kako se samo uspijem sjetit toga svega (samo šteta što nisam ranije).
Nina ma viš ta ti je pametna, ja kao da ju poštedim pa napravim sr***
Stijena :klap: za klopu, za pametne dosjetke, svaka čast
Ni patrik ovaj tjedan ne ide u vrtić jer nema jedne njegove tete, a ni njemu ni sebi ne želim priuštiti dežurstvo jer mi nema ništa gore od toga.
iako je isto za ne prepoznat u odnosu kad ide u vrtić.
jao što on napravi od kuće kad neode u vrtić :shock: ,a koliko bude nervozan,a koliko ima energije i tako iz dana u dan
treba imati konjske za trogodišnjaka-mislim da su sad najaktivniji
Kaj sam zbrisala - tu sam.
Ak nemaš kaj pametnog za prijavit nemoj ništ priajavljivat - pa sam htjela prešutit da je Domagoj prošel bronhitis a da Mislav se upravo razboljeva tj sad on kašlje ko slon.
Nadam se da nije nekaj za antibiotike al s obzirom da kaže da ga boli uho mogu se slikat - opet antibiotici :x :evil: :x i već mi je pu k..ufer boleštuga i zločestoće i histeričnih ispada i nespavanja i SVEGA :x :evil:
Al hvala na pitanju :mrgreen:
Ma daj MB-samo easy,sve bude došlo na svoje kad napune 3 :mrgreen:
Vidiš kak je meni sad super 8) Roko se sam igra već dva sata,a ja radim što treba i dalje (odgovorno :P ) tvrdim da je (bar) meni sad puuuno lakše !
Nina-Roko je i dalje vrlo aktivan,ali fakat se zna duže sam igrati i nije naporan kao prije,jedino što može napraviti nereda za bar troje djece,no dobro...šta ga briga kad ima spremačicu :mrgreen:
Stijena-jesam propustila ili je sigurno cura?
A gdje su splićanke :?
Uprkos gore citiranom...Citiraj:
Modesty Blaze prvotno napisa
Sinoć smo završili na ORL-u jer je Lovre ugurao komadić wc papira u nos.
Beat that!
:shock: Lovre,pa šta se dogodilo?
[quote="Maruška"]:lol: :lol: :lol:Citiraj:
E CARICE!!!!
Traktorka iz tvojih usta u Božje uši - samo ne znam kak će to čudo tako brzo se obistiniti jer kod nas su najatraktivnije skakanje po trosjedu (sam čekam kad će se neko lansirati u orbitu), jurnjava sa kamionima uz horizontalni let do tepiha i/ili nekog oštrog ruba, hripljanje i kašljanje na 200 metara, svađanje, nadglasavanje i odgovaoranje na duge staze, sprint pred mamom koja te uhvatila i pokušava te spremit u kaznu i slično
Pa ništa... Ja peglala, MM bio (da prostite) na wc-u, Lovre trčao od jednog do drugog... Tijekom jednog 'posjeta' tati je uzeo komadić wc papira i donio ga u dnevnu sobu. Ne bi ni primjetila da mu nije ispao i da ga nije podigao uz slavodobitno "A-ha!" i direkt u nos! Moje "Ne" je rezultiralo time da ga je pokušao prstićem izvaditi - naravno, samo ga je još dublje gurnuo...
Da ne duljim, završili smo u bolnici na ORL-u gdje je umro od straha kada mu se doktor s onim povećalom/svjetiljkom na glavi približio na 10 centimetara. Na kraju mu ga nisu vadili. Doktor vjeruje da će se uskoro razgraditi sam od sebe, u međuvremenu se nalijevamo fiziološkom.
A kašljanje direkt u facu nekome?Citiraj:
Ne nadaj se da će proći s trećim rođendanom...
Ne Mare ne direkt u facu nekome nego po duljini - hripljanje i kašljanje po nekoliko minuta. Ma za poluditi.... Pa onda izbor sirupa "Ajmo vidjet - koji ćemo sirup ovaj puta... hmmm naučili smo već da Proslan ne djeluje ali ga vole.... da vidimooo.. dr theiss ili neki drugi, Apipol? ili? Ima kaj novog?"
Luda sam više od svega
Kužim. Mi smo prošli tjedan (ona trodnevna temperatura) odradili prvu bolest u životu koja nije uključivala slinjenje i kašljanje u trajanju od barem sedam dana.
Ono moje 'u facu' je spadalo u kategoriju nepodopština. Naime, jednom se desilo da se nakašljao direktno u Šimu. Odmah smo ga maknuli i objasnili mu da se to ne smije raditi. Sada, naravno, svaki put kad zakašlje, dođe do prve raspoložive osobe i nastavi kašljati na silu direkt u toga nekoga. To mu je baš zabavno! Za poludit'!
E da. Prijavljujem jednodnevni posjet Zagrebu, sutra.
A kad ćeš za Osijek?Citiraj:
Maruška prvotno napisa
A za papirić-vjerujem da će se sam razgraditi. Jel on shvatio "lekciju"? Mislim da bi se Roko uplašio za vjeke vjekova!!
MB-bar ne voze vlakove po cijele dane :roll: