našla sam jaaaaako mekane šlapice bez uloška :D
u deichmannu
gledala sam za cure, hello kity i disney princess, mi smo uzeli hello kitty
Printable View
našla sam jaaaaako mekane šlapice bez uloška :D
u deichmannu
gledala sam za cure, hello kity i disney princess, mi smo uzeli hello kitty
"Bambi cipelice imaju čvrst i malo povišeni dio u području pete i gležnja koji podržava stabilnost stopala. Đon im je savitljiv i elastičan, čime se omogućuje veća pokretljivost stopala. Važno je napomenuti da svi modeli Bambi obuće imaju anatomski uložak koji pruža potporu unutrašnjeg luka stopala. Bambi cipelice su udobne,
dobro oblikovane prema dječjem stopalu i izrađene od prirodnih materijala."
Ovo boldano je problematično kod takvih cipela, jel tako?
da
dalo bi se raspravljati i oalu uložak je definitivno puno veći problemCitiraj:
čvrst i malo povišeni dio u području pete i gležnja koji podržava stabilnost stopala
i ja sam ih kupila još prije mjesec dana, super suCitiraj:
Lutonjica prvotno napisa
a i cijena 8)
cure, možda glupo pitanje, ali da li su ove cipke unisex:
http://www.lutonjica.hr/details.php?itemId=112
:?
po meni jesu.
jesu, jesu, vidjeh sada na služb. stranici ;)
molim vas savjet!
mali "počinje" hodati (diže se, drži za kauč...), mislim da će to ubrzo uslijediti
zanima me da li da kupim ove Preshoolians IWB, da li je dovoljno "debeo" džon sad za zimu (iako neće hodati, tu i tamo ćemo ga staviti na "tlo" možda)
ili je možda bolji izbor Guccio, Pediped ili sl.?
molim vas savjet!
mali "počinje" hodati (diže se, drži za kauč...), mislim da će to ubrzo uslijediti
zanima me da li da kupim ove Preshoolians IWB, da li je dovoljno "debeo" džon sad za zimu (iako neće hodati, tu i tamo ćemo ga staviti na "tlo" možda)
ili je možda bolji izbor Guccio, Pediped ili sl.?
I mene zanima! Što za zimu?
mene zanima kakve slapice za jaslice?
jel fura tko shooshoosice u jaslice?
:?
mi trenutno furamo neke ultra mekane iz deichmanna ili balerinkice (iako svi ostali imaju čvrste cicibanke ili frodice)
Lutonjice, kako izgledaju te iz deichmanna?jesu li slicne bambicamam i cicibanakama, samo mekane i ne ko kalupi?
dorian nosi te, ili jedne slicne, i po doma ionako samo to nosi, ili je u carapama s abs-omCitiraj:
anatom prvotno napisa
sad trenutno nosi crocsice, jer ih ima i jedna curica u vrticu s kojom je opsjednut :mrgreen:
meni sve slape od druge djece izgledaju ko cipele :?
daCitiraj:
anatom prvotno napisa
onako su visoke i na čičak
ali su cijele mekane, nemaju uloška, a đon je izrazito savitljiv, nekako je pjenast
hvala.ici cu pogledati i nadati se da imaju broj 17! :mrgreen:
Koje su cipelice dovoljno tople za prve korake djeteta zimi? Sve nesto gledam Pedipedice, prekrasne su mi, ali ostaje pitanje djona- je li dovoljno debeo za hodanje vani zimi? Ako nije, ima li kojih mekih, savitljivih, bez uloska, a toplih?
mene zanima koliko su tople Gucio... [/b]
Da, mislim da sam naisla negdje na vezu izmedju cipelica Gucio i zime. Bilo bi dobro kad bi se javio netko tko pouzdano zna, probao ih ili nesto.
M. ima mekane iz deichmanna. genijalne su. zapravo su vunene. može biti u njima cijeli dan a noga joj se uopće ne znoji. može ih sama obuti...Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
evo ih
Gucio su diiivne, ali uopće nisu tople. Ja sam odlučila naručiti Stonz čizmice, jer se mogu obuti i preko cipelica, pa ih navučeš dok ste vani, a u zatvorenom ih skineš. Nogica se ne kuha, što bi se sigurno događalo u bilo kojim toplijim čizmicama s obzirom da je centralno posvuda! Koštaju cca 250 kn, ali se mogu dugo nositi jer jedna veličina obuhvaća raspon od nekoliko brojeva. Zvuči dobro, slatke su jako, nadam se da se neću razočarati!
Ja sam nedavno našla lijepe Chicco cipelice za prohodavanje br. 17 (dovoljno mekane, s fleksibilnim potplatom a lijepo drže nogicu). Moja ih princeza voli nositi ;) za razliku od onih ukrasnih koje je nemilosrdno skidala!Citiraj:
anatom prvotno napisa
Moja curka ove zime nosi one čarape sa kožnim đonom po kući. Udobne su joj, a ne skližu se. Ispod obučem štramplice i termo čarapice i nema zime :mrgreen: A najbolje mi je što se peru u mašini i suše u sušilici :D A i koštaju 20 kn pa su peri-deri :mrgreen:
ajde pomagajte vi koje ste već kupile...
moj prohodava i voljela bih da to bude u toplim nogicama (kad je vani)
koje da mu uzmem? ne da mi se Bambi, Ciciban i sl. koje su iznutra čista koža jer mi se čini da su 1) prekrute i 2) prehladne
što mislite, Pediped? Gucio?
Čizmice? "Tenisice"?
geox?
Za prohodavanje su nam bile divne Jack&Lilly, koje su jako slične Pediped, ali nikakao nisu ni za hladnije vrijeme. Geox imamo sad, ali mi se čini da su joj jako krute i nekako nespretno hoda u njima. Ja ću (sad već sektaški!) ponoviti: Stonz čizme preko nečeg mekanog i fleksibilnijeg od svih ovih bakandži koje su po većini dućana s dječjim cipelama! A još nam nisu ni stigle, ali tako vjerujem u njih, na puno su mi ih strana hvalili!
ja razmišljala o: http://minishop.t-com.hr/bebuska/Pro...&ppsn=1&cid=34
vjerojatno je dovoljno toplo, ha?
gdje ih kupuješ i da li ima malih brojeva? hvala :)Citiraj:
Ninči prvotno napisa
Prekrasne su čizmice! :heart:Citiraj:
Maya_78 prvotno napisa
Ja za Pediped imam samo riječi hvale! Mi smo imali tenisice i toliko smo ih nosali da su se peterostruko isplatile! Moja cura ih obožava! Imam osjećaj da joj ništa nije udobno kao one! Šteta pa smo prerasli sve te brojeve :(
Mi smo svoje kupili u Bosni. Kad sam zadnji put bila u Slavoniji, kupila sam joj jedne, a onda joj je baka otišla po druge, tako da imamo rezervu kada se jedne peru. Platili ih 5 KM, što je cca 20kn. (čak i manje) Mojoj pašu 22/23 broj i znam da je bilo i manjih, ali da me ubiješ nemam pojma koji je najmanji broj. Inače sam takve slične čarapice vidjela i u Deichmannu.Citiraj:
morula prvotno napisa
hvala :*
drži ih i DEICHMANN (oko 30 kn su)Citiraj:
morula prvotno napisa
kakva su vam iskustva sa Preschoolians veličinama?
ja sam, naime, odokativno procijenila br. na 19 te mu naručila čizmice
veličina/dužina noge je negdje cca 11, niti toliko (kad ne stoji)
nisam imala printer, a znam da oni imaju onaj mjerač (lijenost...)
piše da su njihovi brojevi nešto veći... mislite da će biti ok?
ja vas čitam i čitala sam puuuuuno po internetu i potpuno sam 'za' za mekane, savitljivce cipelice bez uloška.
moj sin ima 14 mj i mi smo prvo imali robeez-e dok se nije počeo dizat... a onda smo uzeli pediped originals. to još sada nosi (tek je prohodao ovaj tjedan) ali kad dobro prohoda mislim si uzet opet pediped ali ovaj put pediped flex.
.. ali isto bi volila kad bi mogla neke cipelice provat ovde u HR, da ne kupujem 'slijepo' preko interneta. jeli zaista istina da stvarno nema u dučanima ovakve slićne cipele? (možda jedino u deichmann??)...
isto tako me zanima, kako prevladate komentare od druge ljude što govoru da 'kakve su to ukrasne cipele? to nije za hodanje.. di je uložak? moraju imat deblji dno!' i bla bla bla.. meni je puna kapa takvi komentara!
ja u zadnje vrijeme imam fantastičan argument, naime bili smo nedavno s margitom kod ortopeda (ona sad ima 2,5 godine i nikad u životu nije na nozi imala klasičnu dječju cipelu tipa ciciban ili bambi...) i on se naprosto oduševio kako joj je svod stopala savršeno razvijen. rekao je neka samo nastavimo nositi mekane cipelice bez uloška.Citiraj:
isto tako me zanima, kako prevladate komentare od druge ljude što govoru da 'kakve su to ukrasne cipele? to nije za hodanje.. di je uložak? moraju imat deblji dno!' i bla bla bla.. meni je puna kapa takvi komentara!
zašto si išla kod ortopeda?
potpisujem...Citiraj:
riba26 prvotno napisa
i ja moram ubrzo smisliti univerzalan odgvoor
sugestije?
ima od rođenja preveliku rotaciju kukovaCitiraj:
Zara1 prvotno napisa
Ja im spomenem istrazivanja, zdravu pamet i tako to. Pokusavam ih uvjeriti da je priroda namjenila da budemo bosi, ali, eto, zbog svakojakih okolnosti ne mozemo pa djecici trebaju cipelice najslicnije bosoj nozi.
riba 26 mislim da su pediped flex za djecu od druge godine. mozda da nazoves zenu ili posaljes mail, jako je ljubazna, sigurno ce ti znati reci.
Ja sam kupila cipelice Jack&Lilly koje sam našla na sajtu "Bebuška", kako što si, pretpostavljam i ti Pediped. Budući da nisam bila sigurna hoće li Lucina bucmasta nogica stati u njih, poslala sam im mail i dogovorili smo se da ih dođemo probati. Bili su jako simpa i ljubazni, pa probaj tako ako te zanima nešto iz njihove ponude.
evo da prijavim... mi smo ipak kupili elefanten cipelice sad kad je dobro prohodao. još bi nosio pediped ali skoro ih je prerastao.. i ne samo to nego se nekako skližu i to mi se ne sviđa (iako po njihovome, dijete više pada ako se stavi ona guma dole da spriječava pad).
elefanten su njemačka marka i imaju lipu brošuru na net-u. Z izgleda jako zadovoljan... cipelice su savitljive, bez uloška, i imaju mjesta kod prste. mi smo uzele neke što se veže, ne zato što sam to tjela, nego to su jedine od te marke što imaju više mjesta kod prstića (moj mali je mali buco :oops: )