Citiraj:
tikica_69 prvotno napisa
X tikice , ovo ti moram potpisati :(
Printable View
Citiraj:
tikica_69 prvotno napisa
X tikice , ovo ti moram potpisati :(
Ma sramota. Nismo bolje mogli ni ocekivati. Uf sto sam bjesna.
BHany editirala uvredljivi sadržaj
tonili potpisujem te u potpunosti, uzela si mi riječi iz usta!Citiraj:
tonili prvotno napisa
ZASTUPNICI koji ste glasali za ovakav zakon SRAMITE SE i molite dragog Boga da vam pomogne!
Evo i ja sam pogledala glasovanje...prestrašno, presramotno, pretužno...
Samo da im se stolice što prije izmaknu, Nije bilo ni za nadati se ničem boljem od "naših" zastupnika...oni ionako zastupaju samo svoje guz...
Nisam danas mogla gledata, vidim da i bolje da nisam.
Što je s amandmanima HSLS-a?
Kako je glasao HSS?
Sramite se, svih 77.
http://img243.imageshack.us/i/shit4brain7sq.jpg/ i tako x 77!
odbijeni amandmani HSLS-a i SDSS-a jer nisu u skladu sa pravilnicima Sabora. HSS --> ZA, naravno :evil:Citiraj:
Biene prvotno napisa
XCitiraj:
tonili prvotno napisa
A što je s HSS-om; u srpnju su samo ostali sjedit u sabornici i bili suzdržani ("guzicama "izglasali), a sad su ZA? Pa njihove su namjere bile pročitane već po ljeti, sad se nisu trudili niti prikrivati pravo lice. Oni su mi definitivno najljigaviji od svih.
Dakle iako smo naslućivali ovakav scenarij poučeni iskustvom od ljetos ipak ostaje gorak okus......
Kad tad izmaknut će se i njihove stolice, samo na zalost to neće vratiti naše vrijeme.
Jad i žalost. :evil:
Milanka još jednom :naklon:
Jad i bijeda je ova naša realnost :evil:
Nažalost, sve su političke stranke i pojedinačni zastupnici samo sakupljači bodova, jedino SDP i HNS shvaćaju pravu problematiku ovog zakona.. jedini način da se zakon izmijeni je da se promjeni vladajuća garnitura, ova gomila trulih nesposobnjakovića.
Iako sam, kao i tikica, očekivala točno ovakav završetak, oog trenutka moja ljutnja i bijes nije nimalo umanjen :evil: :evil:
Uh, toliko im zločestoga želim :evil:
Sramota! :evil:
Fuj fuj fuj :evil:
Njima u čast sam promijenila avatar. Bljuc.
Da ishod jednak svim onima 10 kada se ćeka pozitivna beta.
Znaš da nisi, bilo bi pravo čudo da jesi, ali opet u dubini duše nadaš se da ipak bude pozitivan. Ipak je nada postojala, mala, ali... I nisam išla ovaj mjesec nikamo, ali osjećaj je isti.
Jedino ne rezumijem zašto su onda napustili sjednicu. Znate ono kada šutiš, izgleda da se slažeš, govoriš potvrdno. Svaka čast, ali mogli su sjediti tamo i dati svima do znanja da i oni sudjeluju i odlučuju i da su protiv ovog eksperimentiranja!!!
Stvarno ogavno! :x
A ja ću se upucati ako ista gospoda uzmu i sljedeće izbore! :evil:
Ma u biti smo si sami krivi za sve što se događa u ovoj Zemlji! :evil:
Ljudi dragi imaju i oni djecu. tko kaže da se njima nece dogoditi ista sudbina, a onda ćemo mi njima govoriti - nema potrebe ići u inozemstvo!I ovdje se to može napraviti - kako i koliko dugo to netreba nitko znat
Licimjeri :evil: :evil: :evil:
Nisam baš sigurna na koga misliš, ali ako misliš na oporbu koja je napustila sabornicu, meni je sasvim razumljivo zbog čega - Vesna Pusić je jednom prilikom to vrlo zgodno sažela - to je svinjarija.Citiraj:
vinalina prvotno napisa
cure drage i dečki, znam koliko smo svi skupa revoltirani, povrijeđeni, ljuti, razočarani...ma sve...vjerujem da je to čita vatromet osjećaja...negativnih
i ja sam zajedno s vama..
ali ajmo ipak ostati na nivou i ne koristiti baš ružne izraze :/ , pls
sad ću malo pročešljati pa ako mi se učini da je nešto previše neprimjereno, oprostite mi, počistit ću :love:
moram priznati da se i ja to pitam, zasto nisu ostali i jasno rekli NE, pa vec je dokazano da izlaskom ne mogu postici puno, draze bi mi bilo da su glasno i jasno rekli NE...o ostalim, bez komentara, samo se jos vise molim i nadam da ce parola/moto "sve se vraca, sve se placa" njima doci sto prije na naplatuCitiraj:
vinalina prvotno napisa
Sigurna sam da Pupovac stoji iza svega sto je rekao ali izgleda da se Gajica "odmetnuo". Malo sam zlocesta, ali dao je svoj glas i za jos manje Srba u Hr jer neplodnost ne pita za nacionalnu pripadnost. Cudan covjek.
Ja se više ničemu ne čudim u ovoj našoj Hrvatskoj neki su se do jučer kunuli kako neće glasati za zakon pa ipak jesu a sve to se danas skoro i ne spominje nigdje, izgurale su ga važnije vijesti
Ja sam totalno razocarana sto je to bio Ratko Gajica.
Ljetos je rekao ovo:
http://metro-portal.hr/vijesti/hrvat...etnoj-oplodnjiCitiraj:
Ratko Gajica (SDSS) smatra da se treba omogućiti sloboda izbora pojedinca, te drži da je medicina danas toliko napredovala da može dobro kontrolirati i usmjeravati pitanje medicinske oplodnje. U tom slučaju pitanje bračne ili izvanbračne zajednice nije ono što je najvažnije, smatra. "Pustimo ljudima da odluče hoće li medicinski potpomognutu oplodnju, a ako struka kaže da postoje svi medicinski preduvjeti, onda pitanje bračne i izvanbračne zajednice nije primarno", rekao je.
Slobodu izbora mi nemamo - nama prisilno oplode samo 3 jajne stanice bez obzira na nase zelje. A tako ce i ostati, zahvaljujuci vama.
Rtl i htv su onako usput javili nesto o ovome danas a nova, cini mi se, nista osim onih vijesti u dnu ekrana.
Citiraj:
taca70 prvotno napisa
da i to piše umjetna oplodnja FUJJJJJ
a ovo je sve skupa tako žalosno, tužno i poražavajuće
mamicu im......jareću želimo im da prolaze ovo što i mi, pa će se možda zapitati!!!!! :shock: ma malo mušmule..... pa imali smo velevažnog Bajsića za primjer pa???? svjedno je digao rukicu gore
meni je samo žao što se brojim kao građanin ove hebene države
:( :cry: :cry: :cry:
Vidila sam i ja što je bilo.
Fuj, fuj, fuj!
Uvijek se nekako skupi tih 77 gadova :bljak:
na teletekstu rtl-a pise
"lakse do umjetne oplodnje"
obecavam da vise nista necu reci, ali fakat bih mogla svasta sada ovdje napisati...
Na htv-u su cak rekli da i dalje ostaje zabrana zamrzavanja max 3 js :?
na zalost ljudi uglavnom nemaju pojma sto pricaju.
Ma stvarno im treba poslat mailove upozorenja - mislim tv kućama. Kad već pišu i govore o ovoj sramoti, nek bar pišu pravu sramotu!
xCitiraj:
tonili prvotno napisa