ruža82 prvotno napisa
danas je jedan od onih dana kada se "bez ikakvog razloga" osjećam jako loše. znam da je preda mnom još dug put, možda, možda i ne. ali ne mogu si pomoći. jednostavno 24 sata na dan živim za svoj sljedeći postupak, nedostupna za ostatak svijeta. stalno sam u svom filmu, tako mi je lakše kad razmišljam kakva ću biti mama, kako ću imati zdrave bebice... osjećam se tako sama. jadna, u svojoj familiji imam 10 nećaka i nećakinja. muka mi je već od svih tih rođendana, krstitki, pričesti... želim bebu, želim da i nama neko donosi darove, a ne samo mi nekome. želim ići u dućan i konačno svojoj bebi kupiti neku majčicu, hlačice. ne samo drugima. toliko me boli i nema nikoga samo da me zagrli, njima to ništa ne znači jer svi imaju djecu. ja sam jedina posebna jer se više ne volim družitis njima, kad non stop razgovaraju o djeci i porodu. one su tu "doma". šta njih briga za moje propuhivanje, za folikulometrije, za AIH-ove, za testove koji su negatovni??? kad one imaju jedino ono što ja želim???? evo danas sam stvarno loše, najgore mi je sada ići na posao i glumiti kako je sve super. hvala bogu na ovom forumu na kojem provodim puno vremena. i znam da nisam jedina, a ni sama...:cry: