Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1243

Tema: Gdje boli neplodnost?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

danas je jedan od onih dana kada se "bez ikakvog razloga" osjećam jako loše. znam da je preda mnom još dug put, možda, možda i ne. ali ne mogu si pomoći. jednostavno 24 sata na dan živim za svoj sljedeći postupak, nedostupna za ostatak svijeta. stalno sam u svom filmu, tako mi je lakše kad razmišljam kakva ću biti mama, kako ću imati zdrave bebice... osjećam se tako sama. jadna, u svojoj familiji imam 10 nećaka i nećakinja. muka mi je već od svih tih rođendana, krstitki, pričesti... želim bebu, želim da i nama neko donosi darove, a ne samo mi nekome. želim ići u dućan i konačno svojoj bebi kupiti neku majčicu, hlačice. ne samo drugima. toliko me boli i nema nikoga samo da me zagrli, njima to ništa ne znači jer svi imaju djecu. ja sam jedina posebna jer se više ne volim družitis njima, kad non stop razgovaraju o djeci i porodu. one su tu "doma". šta njih briga za moje propuhivanje, za folikulometrije, za AIH-ove, za testove koji su negatovni??? kad one imaju jedino ono što ja želim???? evo danas sam stvarno loše, najgore mi je sada ići na posao i glumiti kako je sve super. hvala bogu na ovom forumu na kojem provodim puno vremena. i znam da nisam jedina, a ni sama...

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    danas je jedan od onih dana kada se "bez ikakvog razloga" osjećam jako loše. znam da je preda mnom još dug put, možda, možda i ne. ali ne mogu si pomoći. jednostavno 24 sata na dan živim za svoj sljedeći postupak, nedostupna za ostatak svijeta. stalno sam u svom filmu, tako mi je lakše kad razmišljam kakva ću biti mama, kako ću imati zdrave bebice... osjećam se tako sama. jadna, u svojoj familiji imam 10 nećaka i nećakinja. muka mi je već od svih tih rođendana, krstitki, pričesti... želim bebu, želim da i nama neko donosi darove, a ne samo mi nekome. želim ići u dućan i konačno svojoj bebi kupiti neku majčicu, hlačice. ne samo drugima. toliko me boli i nema nikoga samo da me zagrli, njima to ništa ne znači jer svi imaju djecu. ja sam jedina posebna jer se više ne volim družitis njima, kad non stop razgovaraju o djeci i porodu. one su tu "doma". šta njih briga za moje propuhivanje, za folikulometrije, za AIH-ove, za testove koji su negatovni??? kad one imaju jedino ono što ja želim???? evo danas sam stvarno loše, najgore mi je sada ići na posao i glumiti kako je sve super. hvala bogu na ovom forumu na kojem provodim puno vremena. i znam da nisam jedina, a ni sama...
    Ružo, draga, drži se. Svi imamo takvih dana. Mene opet neki entuzijazam puca. Bliži se ta menga i nekako sam odmah bolje volje jer ću u zg, a to je samo korak bliže do bebe. Nisi sama naravno. Kad se sretnemo na vv ići ćemo na kavu u kantinu. Drži mi se. Ja odoh na posao. Pusa.

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    potpisujem svaku riječ,svi oko mene su trudni,čak i čuvam male nećake svaki dan,al ja želim osjetiti kako je to napokon čuvati svoju bebu.veselim se svim trudnicama al svaki put mi je sve teže i teže biti u njihovoj blizini,jer i ja želim takav osjećaj

Hajdi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Do oba deteta sam došla kroz MPO.

Iako je sve to daleko iza mene, još mi je loše kad se setim kako mi je bilo, a to je kako je sad vama.

Ni sa kim nismo delili naše probleme, i sad mi je drago zbog toga.

Izdržite, verujte, ne posustajte, želim vam puno sreće.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Hajdi prvotno napisa Vidi poruku
    Ni sa kim nismo delili naše probleme, i sad mi je drago zbog toga.
    100 ljudi 100 čudi! meni je upravo druženje s ljudima iz MPO priče pomoglo da preživim i lakše prihvatim sve što nam se događa... to se posebno odnosi na cure s ovog pdf-a! no, iskreno, mislim da je za osvještavanje teme neplodnosti i MPO-a bolje o tome pričati, ne zatvarati se u svoja 4 zida, jer to NIJE ništa sramotno! a na loše šale, glupa pitanja i idiotske savjete sam ionako oguglala... za sve drugo sam prejaka da bi me pogodilo!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •