ovisi o debljini, vremenskim uvjetima, itd. osim toga, postoji neka smola koja se moze staviti na podlogu koja nije dosta suha
uglavnom, ja onako laicki mislim da mozes sanjati i da bi ti se taj san mogao ostvariti :)
Printable View
ovisi o debljini, vremenskim uvjetima, itd. osim toga, postoji neka smola koja se moze staviti na podlogu koja nije dosta suha
uglavnom, ja onako laicki mislim da mozes sanjati i da bi ti se taj san mogao ostvariti :)
pošto sam totalni antitalent za uređenje interijera molim malu pomoć
naime riječ je o novoj kupaoni točnije o pločicama,zidne bi bile velike(30x60), plave
od porculana uzeli smo ih na jednoj akciji al nije bilo njihovog
para za pod trebali bi početi raditi ovih dana a nisam odlučila što na pod,možda
nešto crno ili ne...još i fuge?! sanitarije su bijele!!?!
tnx svima
nemoj crno
koja je nijansa plave?
babyiris, do jeseni možeš bez problemna biti unutra
na pakiranju piše Dodger blue
što bi mi savjetovala da to izgleda lijepo kad se već troši
bucka, super
kak je to lijepo :-D
ja sino brojim, nadam se da će stvarno i ostati sitno...
super, bucka!
mi nismo tako temeljiti, jos uvijek nemamo ormare, krevet, djecju sobu samo djelomicno.... neki dan sam htjela fotkati i skuzila da zapravo nema kadra u kojemu nesto ne nedostaje :(
daj pogledaj koja je to od ovih, pa napiši
DodgerBlue
ovisi kako zamišljaš kupaonicu, ali može ići i svjetlozelena i tamnozelena i ljubičasta... da ostane u nijansama mora
eventualno može i narančasta, ali onda po zidovima mora biti i bijele da se potpuno ne zatvorite
gdje god se kupuju i ostali sudoperi
stvarno ih imaš svugdje
znam da Kralj ima dobre cijene, ali možda se nađe i povoljnije...
dodger blue 4. ovo ti je odlična ideja za ljubičasti pod
a što misliš o nekom dekoru ili bi bilo previše jer su hladne boje?
pošto su zidne 30x60 nakako mi se čini da
bi bolje izgledale vodaravno složene
uh kako nevolim radove u kući
U elektromaterijalu trenutacno( tj. do 30.04.) imas sa bonom iz dm-a popust od 40 %. Pise na kuhinje ali ja sam zvala i rekla je da daju i na sudopere,tj. nemoras cijelu kuhinu kupit,mozes i samo sudoper da bi realizirala taj popust.
Tako da ako kosta oko 2000 kn ovako, sa ovim popustom ga dobijes za nesto vise od 1000 kn, sto je ljepa cijena za ovakve sudopere...
ok, thanks. proguglala sam i vidim da ih ima posvuda.
pogledam elektromaterijal
babyiris nama je majstor rekao da obično treba za 1 cm glazure 1 tjedan, pa koliko cm toliko tjedana, a mi smo čekali sušenje u najgore doba-zimsko.
ma mislim da je to bilo jos kada su bile u djiru one naljepnice, posto cijela knjizica vrijedi jos do kraja mjeseca, mislim da su nakon te jos dvije izdane, ali nisam sigurna. Ma pitaj nekoga tko je skupljao te markice, sigurno imaju jos, cisto sumnjam da su to ljudi trosili, ja sam to slucjano skuzila prije mj. dana jer smo bas trazili kuhinju pa mi je to uletilo u oci..
Poslije svakog pranja suđa ga samo pobrišem spužicom kao što bi i svaki drugi i ne vidi se. Odlično se održava.
Zna se malo vidjeti tragovi ako ga ne brišeš, ali čim ga drugi put pobrišeš ne vidi se više...
Mislila sam da će mi biti koma za održavanje, ali pokazalo se upravo suprotno.
za 6 mjeseci se sagradi kuća od temelja do krova.
ovo što si ti opisala (ako su osigurana financijska sredstva), može biti gotovo za 3.
a gle, onda možeš i godinama... desetljećima
Ma, samo da se mi uselimo do zime. ;)
useljavamo u novi stan i odluke trebam donositi brzinom svjetlosti, a totalni sam antitalent za vizualizirat kako bi nešto moglo u budućnosti izgledati. :roll: kupujem stihijski kad vidim nešto što mi se sviđa, a kasnije lupam glavom o zid jer ne znam šta s tim dalje. dakle, trebam malu pomoć :mrgreen:
ovo su pločice za kuhinju koja će bit bijela (klasika), drvene radne površine. kakve fuge stavit? pločice su mat, muljavo zeleno-bež-smeđe, ovisno o kutu gledanja i svjetlu. voljela bih da boja bude zahvalna za održavanje.
i drugo pitanjce. u kuhinji postoji šank zidan od cigle. totalno je bezveze, ali ima predivno izrađenu drvenu ploču na vrhu pa sam ga odlučila nekako sredit. gore navedene pločice imaju divne bordure, svaka pločica je priča za sebe. može li se nekako taj šank ožbukati i obojati u bijelo, a da te male ukrasne pločice nekako ugradim u tu žbuku? nisam još smislila točno kako bi to izgledalo no jel uopće izvedivo? kao na fasadama, kad su rubni djelovi kuće obučeni u kamen koji strši van iz fasade. a jesam objasnila.. :mrgreen:
hvala na pomoći.
fuga - ja bih stavila neku varijantu smeđe ali ne pre tamnu, najbolje da uzmeš pločicu i staviš uz fugu dok odlučuješ ili kako je meni MM uzeo mali dio nekih 30x50 na kartonu pa ih je zaljepio i pofugirao da vidim u živo
a šank... bilo bi baš dobro da to napraviš kako si zamislila - ja to već vidim i sviđa mi se :) a to bi ti mogao napraviti svatko tko ima vplje se poigrati.. čak i vi kad bi imali vremena... samo moraš napraviti neke modlive veličine tih bordura da stoje tamo dok se žbuka suši - da ti ne iscuri preko....
a greške o kojima pričate - nekima možda i nisu greške.. neki ljudi znaju što žele i na koji način to žele pa nema potrebe da im netko naplaćuje nešto što mogu i znaju sami.... nekima je potrebna samo ideja... nekima više... greška je samo ako se čovjeku na kraju se sviđa (što se vrlo lako dogodi i sa vojskom profesionalaca koje plati)
meni danas zapele za oko ovakve zavjese http://www.horton-interijer.hr/flos.php
ima ih frendica arhitektica i uživo mi super izgledaju!
Ovdje ima krasnih ideja.
http://www.designspongeonline.com/category/sneak-peeks
aaaaaaaaa, na ovo sa tvoje stranice http://www.designspongeonline.com/20...n-cottage.html
Joj, nemoj. Danas sam ušla u kućicu koja na gradilištu (pola susjedova, pola naša), ruševna i nitko u nju nije ulazio godinama. Ima toliko krasnih stvari. Ulazna vrata dvostruka, jedan se otvaraju van, a druga unutra. Police uzidane u zid, zidani štednjak s pećnicom iznad, gredenc, jedna stranica starinskog kreveta, ali imamo takav ovdje gdje smo sada. Imam dosta takvog starinskog namještaja u garaži, od kuće koju smo rušili. MM je djed bio mlinar pa ima i pravi mlin. Mislili smo ga osposobiti. Zapravo, s većinom od tih stvari ne znam što bih pa mi je gornja stranica otkriće. Iako, nisam baš za takvo šarenilo. Dosta se prvotne ljepote uništi takvim jakim bojama.
Vjerojatno lak za farbanje brodova?
:heart: apri :-*
i ja mislim da lak za čamce, btw prekrasno je................sanjarim u jutro............