Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2729

Tema: topic za one koji upravo preuređuju stan/kuću IV

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Ora prvotno napisa Vidi poruku
    Ja imam Blancov sudoper, oduševljena sam njime. Jako se jednostavno održava. Prođeš samo s krpicom i izgleda ko da je novi iz dućana... s time da je moj crne boje oliti antracit.
    Svakako preporučam...
    Ne vide se tragovi od vode (kamenca?) Mene izluđuje glancanje standardnog sudopera koji je nakon 5 min opet koma...
    Gdje se mogu kupiti Blanco sudoperi?

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

dodger blue 4. ovo ti je odlična ideja za ljubičasti pod
    a što misliš o nekom dekoru ili bi bilo previše jer su hladne boje?
    pošto su zidne 30x60 nakako mi se čini da
    bi bolje izgledale vodaravno složene
    uh kako nevolim radove u kući

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj ivano2 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne vide se tragovi od vode (kamenca?) Mene izluđuje glancanje standardnog sudopera koji je nakon 5 min opet koma...
    U elektromaterijalu trenutacno( tj. do 30.04.) imas sa bonom iz dm-a popust od 40 %. Pise na kuhinje ali ja sam zvala i rekla je da daju i na sudopere,tj. nemoras cijelu kuhinu kupit,mozes i samo sudoper da bi realizirala taj popust.
    Tako da ako kosta oko 2000 kn ovako, sa ovim popustom ga dobijes za nesto vise od 1000 kn, sto je ljepa cijena za ovakve sudopere...

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Mellyca prvotno napisa Vidi poruku
    U elektromaterijalu trenutacno( tj. do 30.04.) imas sa bonom iz dm-a popust od 40 %. Pise na kuhinje ali ja sam zvala i rekla je da daju i na sudopere,tj. nemoras cijelu kuhinu kupit,mozes i samo sudoper da bi realizirala taj popust.
    Tako da ako kosta oko 2000 kn ovako, sa ovim popustom ga dobijes za nesto vise od 1000 kn, sto je ljepa cijena za ovakve sudopere...
    zvala sam elektromaterijal na velesajmu u zg i oni ne drže blaco sudopere???

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

zvala sam elektromaterijal na velesajmu u zg i oni ne drže blaco sudopere???
    ali drze Franke, barem ovi u Rijeci gdje sam ja bila. Ma pitaj samo
    za granitne sudopere..

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Mellyca prvotno napisa Vidi poruku
    U elektromaterijalu trenutacno( tj. do 30.04.) imas sa bonom iz dm-a popust od 40 %.
    oprosti, kako se dobiva taj bon? nisam dobila onu knjižicu s bonovima... moraš zatražiti (kad ostvariš određenu količinu bodova)?

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Maya_78 prvotno napisa Vidi poruku
    oprosti, kako se dobiva taj bon? nisam dobila onu knjižicu s bonovima... moraš zatražiti (kad ostvariš određenu količinu bodova)?
    ma mislim da je to bilo jos kada su bile u djiru one naljepnice, posto cijela knjizica vrijedi jos do kraja mjeseca, mislim da su nakon te jos dvije izdane, ali nisam sigurna. Ma pitaj nekoga tko je skupljao te markice, sigurno imaju jos, cisto sumnjam da su to ljudi trosili, ja sam to slucjano skuzila prije mj. dana jer smo bas trazili kuhinju pa mi je to uletilo u oci..

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Poslije svakog pranja suđa ga samo pobrišem spužicom kao što bi i svaki drugi i ne vidi se. Odlično se održava.
    Zna se malo vidjeti tragovi ako ga ne brišeš, ali čim ga drugi put pobrišeš ne vidi se više...
    Mislila sam da će mi biti koma za održavanje, ali pokazalo se upravo suprotno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •