Zo dobila si zasluženu dvostruku nagradu, sada u miru uživaj svaki tren u njoj!:zaljubljen::zaljubljen:
Printable View
Zo dobila si zasluženu dvostruku nagradu, sada u miru uživaj svaki tren u njoj!:zaljubljen::zaljubljen:
Hvala Vam drage moje što se radujete zbog nas, zaista smo sretni i blagoslovljeni, strah me i dalje jer živim svoj san i bojim se, stalno ih gledam i još ne vjerujem da su ovdje...
Alyssa žao mi je što nisam vidjela poruku, naravno da možeš objaviti što želiš ako ponuda još vrijedi, prošla sam i spontane, kiretaže, laparoskopiju i svašta nešto, pa ako želiš pokušat ću napisati nešto o tome ako treba :heart:, žao mi je što nisam bila u stanju pomoći u vezi napora da ovaj besmisleni zakon padne, ali oni koji su izgubili svoje anđele znaju u kakvom stanju se čovjek nalazi kada ponovno nakon mnogo vremena uspije dočekati pozitivan test, nadam se da mi ne zamjerate
hvala Vam još jednom od srca, želim svima ovo što sam ja doživjela i želim da napišete priču poput moje :heart::heart:
ZO predivna priča i čestitam
Čestitam na noćnim ptičicama! Predivno, ZO!
ZO kad stignes posalji nam slikice tvojih malih anđelcica....:-)
draga ZO nemam riječi osim ČESTITAMO na dva malena :angel::angel:
draga nije san niti java TI SI MAMA :-D:-D nagrađena za sva čekaja,patnje i boli da bi došla do svojih mišeka
šaljemo vam puno,puno,puno :-*
Predivno ,nisam znala da ovakve bajke u stvarnosti postoje.Predivno,sva sam se bila najezila,...Sretno vam,svima cetvoro.
prekrasno, uživajte, uopće ne postoji veća sreća od ove koju sad osjećaš, zapamti ju za cijeli život:-)
Draga ZO, ajde molim te isprazni inbox da ti mogu poslati poruku :*
Draga moja ZO!
Čestitam i ovdje na najvećoj sreći i ljubi mi svoja dva mališana.
Nadam se da će noćne ptičice uskoro postati dnevne :zaljubljen::*
Nadam se da ćemo ih uskoro i upoznati.
mala2 čestitke i tebi na curkama
:zaljubljen::zaljubljen: Prekrasna priča... čestitam tebi i tm! uživajte u svekom trenutku vaše srećice!
mala2, čestitam na malim princezama :zaljubljen:
Naslov je dva dječaka, a stigle i 2 djevojčice:heart::heart:: mala2 iskrene čestitkeeee
Draga Zo i Mala 2 čestitam vam od :heart:!
Valjda sreća stvarno može biti veća jedinoako je još ovako dupla. :zaljubljen:
Alyssa obrisano :kiss:
mala2 nisam mogla ni zamislit ljepši nastavak moje teme, čestitam od srca :heart::heart:
Spremam se napisati što sam sve koristila od terapije u trudnoći i koje su moje dijagnoze, pa ako nekome pomogne ili bude imao pitanja tu sam :heart:
hvala svima od srca :heart:
Mala2, čestitam :)!!!
mala2 čestitam:-D:-D:-D
Predivno, stvarno život piše romane. Čestitam od srca!
Prekrasno! Čestitam od :heart::-D
ZO čestitam ti od srca!!!!:-D:-D
:zaljubljen::zaljubljen:
nij eme bilo jako dugo, ali kako ja volim čitati ovakve priče :)
divno, divno i još jedamput divno :)
život je čudesan.. zar ne?
Uživaj sa svojom dječicom, a strah je normalan... malo po malo i on će nestati... vidjeti ćeš :)
Čestitam od sveg srca
divno, zo. čestitam na ptičicama od sveg srca!
update:
strah još uvijek prisutan :-)
uživamo zajedno, još ne vjerujem tolikoj sreći, svaki dan je nova radost...
dečki su rođeni kao male mrvice, sad već imaju skoro 7 kila, 4,5 mjeseca, smiju se, guguću, papaju prste...
zaista smo sretni, svima želim ovoliko veselje...:heart::heart:
predivno :heart::heart:
Draga moja ZO
puno pusica šaljem tebi i tvojim malim dečkima i uživajte maksimalno skupa.
Tako volim ovakve priče, sa sretnim završetcima, koje daju nadu drugim curama na ovom forumu. samo treba biti uporan, svaku od nas čeka na kraju teškog i trnovitog puta mala mrvica.
Draga ZO:heart::heart:
:heart:
Draga ZO :heart: :heart:, bravo za tvoja dva dečka :zaljubljen: :zaljubljen:. Posebno mi je drago da si uspjela. Velika :kiss:
Predivna priča! Stvarno bajka. Volim kad mi od sreće dođu suze. Uživajte!
:heart::heart:
:zaljubljen::love2::klap:
Ova priča zbilja čovjeku uljepša dan, tjedan, mjesec.....
Draga Zo, zbilja se radujem zbog vas. Javljaj nam se cesce :heart:
draga moja zo, tako mi je drago čitati o tvojoj radosti, fakat si je zaslužila :heart::heart: često mislim na tebe :heart:
ZO cestitam tebi i tm od srca, ma... predivno nakon svega i bas onako kako i treba biti :) nabaci nam koju slicicu da vidimo momcice ;)
Dečki su već tako veliki. Pravi frajeri. Šaljemo im puse.