Draga ZO, iako sam sve znala i pratila, ne mogu od sreće zbog vaše sreće.![]()
Draga ZO, iako sam sve znala i pratila, ne mogu od sreće zbog vaše sreće.![]()
Zo,prekrasno,čestitke na prekrasnim malim ptičicama
čuda ipak postoje,uživajte![]()
Draga ZO, nemam ti što reći što već nisamTvoja je priča motivacija mnogima ovdje. Uživaj sa svojim dečkima i nadam se da ćemo ih imatu priliku vidjeti
![]()
![]()
Divna prica,ljubi svoje andjelcice i sretno!!![]()
draga ZO, čestitam od srca tebi i tati i malim pišuljcima. ovo je predivno!
Čestitam!
draga ZO, tako mi je drago!!! Uzivaj u sreci, zasluzila si![]()
Draga ZO ovo je stvarno krasna i ohrabrujuća priča, čestitke od srca mami, tati i dečkima![]()
Draga ZO, čestitke od
Hvala ti na predivnoj priči, jedna sam od onih kojima su se zaredale negativne bete...ali ovakve priče nam uljevaju puno nade i optimizma i daju snagu , još jednom HVALA
aaaaa, čestitam na malim miševima.... priča je meni posebno lijepa jer su rođeni kad i ja
, znaš, mi ovnovi smo ti veliki borci, uvijerit ćeš se sama
![]()
Jao prekrasno! Čestitam od srca. ljubite se i mazite!
Čestitam!!! Baš divne vijesti!!![]()
![]()
ZO milačestitiam ti od
i neka tvoji dječaci uživaju uz predivnu mamu i tatu.
Znaš, na neki način sam u izlaznoj fazi i onda kad pročitam ovakve priče kao što je tvoja, pitam se kako nešto takvo uopće mogu i pomisliti.
Šaljem vam 1.000![]()
Draga ZO! Čestitam od srca
I meni je šapnula ptičicai već se duže veselim zbog tebe, ali ova vijest je ipak ona koju sam dugo čekala
![]()
Čestitam na ostvarenju sna, ovakve priče imaju posebno značenje!
ZO, baš si me obradovala!
Iskrene čestitke draga, uživaj!
prekrsna priča kakv svi čekmo![]()
totalno si me pastopila
čestitamo ti od srca nas troje
jedva čekamo slikice
pa ti si vec rodila!!! ma bravo, draga moja!!! OD SRCA TI CESTITAM!!!
znala sam da si trudna, cesto sam se pitala u sebi najprije, pa na forumu di si nam nestala, pa mi je netko prisapnuo sretnu vijest i od tada sam vibrala od srca sto cesce.
uljepsala si mi tjedan, iako brisem suze hehehe
cmooooooooooooooooooooooooooooooooook!!!!!
predivno,cestitam na dva mala princa!!!!
Stvarno dirljiva prica,da ti suze krenu........sretno!
Na svijetu ne postoji ništa ljepše! čestitam draga na najvećoj sreći. sada počinje dugo razdoblje divljenja i čuđenja...osobito kada gledaš dva mala lišca koja spavaju i u snu se osmjehuju... Uživajte!![]()
zo, draga, tako mi je drago da ti se dogodilla takva sreća, da je sve prošlo super i da napokon imaš svoje malce uz sebe,![]()
Draga ZO, nisam mogla ni zamisliti da je tolika sreca razlog tvog izbivanja s foruma! Cestitam od srca na dva mala cuda, uzivajte
!
Poslala sam ti poruku negdje nakon Nove godine i zamolila te za odobrenje da u knjizi forumskih prica objavimo jedan tvoj staaari post, bas mi je bilo cudno sto se ne javljas. Radi se o postu s teme Kako ste se osjecale kad ste saznale..., za poglavlje Susret s neplodnoscu. A sad bi mi bilo jako drago da uvrstimo i ovu prekrasnu pricu, da na najljepsi moguci nacin zatvorimo krug!
Ovo mi daje snagu za dalje. Prekrasno! Od srca čestitam!![]()
Sjedim na poslu, a oči su mi pune suza od ove priče. Ali isto tako mi daje snage za dalje![]()
Stvarno nevjerojatna priča! I onda još dva anđela!! Ma predivno, draga Zo. Uživaj u svojoj sreći....
Prelijepa priča. Čestitam od srca i uživajte u svojoj dječici!![]()
zo predivna priča, hvala ti što si je sa nama podijelila. Čestitam tebi i tm na vašim malenim čudima![]()
i uživajte u divnim zajedničkim trenucima
![]()
Zo dobila si zasluženu dvostruku nagradu, sada u miru uživaj svaki tren u njoj!![]()
Hvala Vam drage moje što se radujete zbog nas, zaista smo sretni i blagoslovljeni, strah me i dalje jer živim svoj san i bojim se, stalno ih gledam i još ne vjerujem da su ovdje...
Alyssa žao mi je što nisam vidjela poruku, naravno da možeš objaviti što želiš ako ponuda još vrijedi, prošla sam i spontane, kiretaže, laparoskopiju i svašta nešto, pa ako želiš pokušat ću napisati nešto o tome ako treba, žao mi je što nisam bila u stanju pomoći u vezi napora da ovaj besmisleni zakon padne, ali oni koji su izgubili svoje anđele znaju u kakvom stanju se čovjek nalazi kada ponovno nakon mnogo vremena uspije dočekati pozitivan test, nadam se da mi ne zamjerate
hvala Vam još jednom od srca, želim svima ovo što sam ja doživjela i želim da napišete priču poput moje![]()
Čestitam na noćnim ptičicama! Predivno, ZO!
ZO kad stignes posalji nam slikice tvojih malih anđelcica....![]()
draga ZO nemam riječi osim ČESTITAMO na dva malena![]()
draga nije san niti java TI SI MAMAnagrađena za sva čekaja,patnje i boli da bi došla do svojih mišeka
šaljemo vam puno,puno,puno
Predivno ,nisam znala da ovakve bajke u stvarnosti postoje.Predivno,sva sam se bila najezila,...Sretno vam,svima cetvoro.
prekrasno, uživajte, uopće ne postoji veća sreća od ove koju sad osjećaš, zapamti ju za cijeli život![]()
Posljednje uređivanje od rvukovi2 : 05.05.2010. at 11:03
Draga ZO, ajde molim te isprazni inbox da ti mogu poslati poruku![]()
Draga moja ZO!
Čestitam i ovdje na najvećoj sreći i ljubi mi svoja dva mališana.
Nadam se da će noćne ptičice uskoro postati dnevne
Nadam se da ćemo ih uskoro i upoznati.
Prekrasna priča... čestitam tebi i tm! uživajte u svekom trenutku vaše srećice!
mala2, čestitam na malim princezama![]()
Naslov je dva dječaka, a stigle i 2 djevojčice: mala2 iskrene čestitkeeee
Draga Zo i Mala 2 čestitam vam od!
Valjda sreća stvarno može biti veća jedinoako je još ovako dupla.![]()
Alyssa obrisano
mala2 nisam mogla ni zamislit ljepši nastavak moje teme, čestitam od srca
Spremam se napisati što sam sve koristila od terapije u trudnoći i koje su moje dijagnoze, pa ako nekome pomogne ili bude imao pitanja tu sam
hvala svima od srca![]()