amaria, naježila sam se kad sam vidjela naslov, i još se ježim, znam da si predivna mama, i tvoj muž tata...ipak je dvoje dvoje:-), ajme, ljubi djecu i pozdrav i sretnom tati!
Printable View
amaria, naježila sam se kad sam vidjela naslov, i još se ježim, znam da si predivna mama, i tvoj muž tata...ipak je dvoje dvoje:-), ajme, ljubi djecu i pozdrav i sretnom tati!
Predivan poklon za Božić i predivno je da je seka uz svoga bracu.:heart:
:klap: čestitam!!! predivno!!!!!
ma moram i ovdje čestitat od srca.... ljubi malu preslatku cujicu i naravno bracu!!!
Ma ovaj je forum pun iznenadenja. Najvise volim ovakava krasna... cestitam Ti...
Prekrasno ! Uživajte :zaljubljen::heart:
Predivno:heart:
cestitam:-D
Amaria23 nemam riječi da ti opišem kako mi je drago zbog vas,grlite se,ljubite i uživajte,ovo će stvarno biti čaroban Božić,čestitam
tek sad kad vidin u naslovu,sva se najezim,tako mi lipo izgleda ovaj moj topic...Bome Bozic mi je svaki dan sa njima...sve zelje su ostvarene...puna sam emocija iako ovo nije prvi dan da smo zajedno ,alli svejedno...fala vam na cestitkama i nekako se nadam da ce se jos netko javiti sa divnim vjestima jer uvik dodju 2-3 posvajanja odjedanput!! :D...
puse lipi naši od vaših Slavonaca :)
djeca su vam prekrasna...ko bi rekao lane u Pragu da će nas ovako trefiti sreća :)
bit će ovo savršen Božić...
Preprepredivno, čestitam vam na vašoj sreći, znala sam ja po tome kako si bila izbezumljena od osjećaja kad si dobila sina da taj višak emocija čeka da se prelije na još nekoga.
Baš mi je uljepšala večer ova vijest. Da Bože uskoro još koja na ovom podforumu.
Danas sam sva nekako nostalgična i euforična jer je nama točno odinu dana da je naša princeza s nama.
Koja prekrasna vijest!!:-D:-D:-D
Napokon ste kompletni, prava obitelj!
Želim vam svu sreću ovog svijeta!
Prekrasno! Uživajte u svojoj djeci! :heart:
Divno! :-D:klap: Cestitam :heart:
Merry Christmas! Ovo je preprepreprekrasan poklon za Božić koliko vama, a još više i braci i seki jer su opet zajedno!!! Predivno! Uživajte u kompletnoj obitelji!!!:zaljubljen:
Ovo božićno vrijeme je nekako posebno za naše sve obitelji, prije točno dvije godine mi smo saznali informaciju da u jednom centru imaju dječicu za posvojenje i mi za sam badnjak nenajavljeni odjurili u posjet centru na drugom kraju države, nadajući se da će ta ludost uroditi nečim, barem su nas zapamtili. Ta dječica nisu bila naša ali ta luda želja da i mi stvorimo obitelj je jako brzo se ostvarila, i sad čekamo Božić s troje djece.
Tko vjeruje u čuda, tomu se i ostvare.
:heart: prelijepo...
Uzivajte! :zaljubljen:
Predivno! Sretan Božić vama i dječici!
Savršena godina :-D
amaria,od srca ti čestitam.:heart:
molim te malo mjesta u inboxu za mene:)
amaria čestitam, baš lijepo što su brat i sestra zajedno :)
čestitam, amaria, na krasnoj obitelji! i meni je jako drago što su braco i seka zajedno.
fala vam svima...fala na lipin cestitkama..ispraznila sam inboks!!pusa svima,od nas troje...
Stvarno predivno!
Iskrene čestitke, uživajta!!!
Koliko je sada star braco, a koliko seka?
molim skandy da pocisti inboks jer joj ne mogu odgovoriti....a meni prigovaras za pun inbox.ccccccc. Braco sad ima 14 mjeseci a malena ima 3 miseca...ona je s nama od pocetka,tako da je to zaista poseban osjecaj!!!imali smo onu rupu od 0-7 mj.pa nam je sve novo.a kad napunimo 7 mjeseci,sve znamo... presretni smo...iskreno...uzivam u svakoj sekundi svog vrimena...i u umoru i u veselju,i tuzi,i boli...tu smo jedni za druge...
napravila sam mjesta za tebe ;-)
Predivno :-D uživajte u svakom trenutku :zaljubljen:
anamaria 23, divnu vijest tek sad pročitah! Čestitam, i samo uživajte, dječica nevjerovatno brzo odrastu! Pričaj nam kako se sve izdešavalo, vidim da je i vas iznenadilo!
leptirice moja..(evo i mene)..šaljemo jedan veliki poljubac malim anđelima!!!
Čitam ovu priču već 3. put ispočetka i nemogu opisati koliko sam sretna što se sve tako savršeno odvilo, što su braco i seka skupa.....ma neznam što bi rekla nego....život često piše nevjerovatne priče. Sretno i uživajte u svojim srećicama!
Moj dragi je danas navrsija 15 mjeseci. 15 mjeseci i 15 000 poljubaca...seka ga prati u stopu...Blagdani su divni...ove sam godine dobila dva poklona ispod bora,i zahvaljujem Onom gore sto me nije zaboravio...
Ova godina je bila puna iscekivanja i iznenadjenja,nadam se da ce druga biti isto tako divna...mirna,spokojna,i sretna...
Napokon vise nema onog nemira,hoce li nece li,kad cu ja,svi imaju samo ja neman,osjecam bas mir,jos nisam svjesna koliku sam srecu imala...i imam...
sve ce biti dobro...sretna sam zbog mnogih cura.pogotovo moje drage valiant...zelim da se sve osjecate kao ja...sto zelim sebi zelim i vama...
Sretan vam i blagoslovljen Bozic i sretna Nova Godina!!!Saljem vam puno poljubaca i zagrljaj,i dva mala balava poljupca od mojih malih macica!!!
Sretna i sve ostalo naj i vama svima, lijepo ispratite ovu, ova je bila za pamćenje, pusa mališanima. :heart:
:zaljubljen::zaljubljen::zaljubljen::zaljubljen::z aljubljen: Sretan Božić i nova godina i vama!
Sretna nova cijeloj obitelji, puno ljubavi, zdravlja i veselja!!!!!!:zaljubljen::heart:
evo i nas...moj dragi je narastao,hoda, 17 mj. mu je u guzi...a draga je prava cura...ona je navrsila 6 mj...pocela papati voce,predivna je.tako su lipi i dobri...zubi rastu naveliko...jedva smo docekali prolice,stalno smo vani...setnja ljuljacke...
tako malo za sricu triba,dvi male mirisljave glvice,10 pokakanih pelena,jedan zagrljaj i 10000 poljubaca dnevno po glavi i to je pravi recept za uspjeh,srecu,radost...hdb da nas je spojija i da smo zajedno...
amaria, draga, ajme šta vas je lipo čitati, ka da vas vidim kako uživate:-)
:heart: prekrasno!!! žao mi što nismo bliže da se upoznamo i družimo :-( ako budete u blizini slobodno svratite :-)
Lijepo od tebe da si se javila i to sa lijepim vijestima!
Krasno si rekla: malo za sriću triba ................ali je nekima ta srića nedostižna!
Pusa dječici!:zaljubljen:
Prekrasna priča, uživajte u svojoj dječici!:heart:
prelijepa priča, da su dječica našla svoje roditelje i da su roditelji našli svoju dječicu :love: