:shock: ma sta shock, shock na kvadratCitiraj:
Andora prvotno napisa
povlacin sta san rekla o skupoci...
Printable View
:shock: ma sta shock, shock na kvadratCitiraj:
Andora prvotno napisa
povlacin sta san rekla o skupoci...
a vidi sad - kaže sestra da je u Tadina Papa 200 kuna 8)
???
Ja sam cijelu drugu trudnoću išla privatno. Došlo me cca 4500 kn, ali samo zato što sam predostrožnosti radi išla svako malo. Inače, brisevi bi mi doktor radio privatno preko uputnice. Znači odem socijalnom po uputnicu, moj ginekolog mi uzme briseve i kad nalazi budu gotovi, ja ih pokupim i odnesem svom priv. ginekologu. Pri svemu tome platim samo jedan pregled.
Ja sam u Mimice platila 300 za UZV (neki super moderni) i samo 100 za papu! U socijelne sam plaćala 80 kn da mi nalazi brže stignu.
Jel ko bija kod Obada?
Imate li za preporučit nekog socijalnog koji će mi dat uputnice i komplikacije bez puno pitanja?
Ol si trudna? :saint: :)Citiraj:
makita prvotno napisa
za uputnicu je još uvjetno rečeno ok, ako voliš gledat ogavnu sestru. Ali inače potpisujem sto pises. Stvarno je bitch! :)Citiraj:
trinity prvotno napisa
:D :roll: vidi potpisCitiraj:
sbuczkow prvotno napisa
promaklo mi. :DCitiraj:
makita prvotno napisa
čestitam :)
Nije ti bilo promaklo, tek sam bila nadopisala. Ovo je friško
aha. a sta znaci dvi crtice, da su blizanci? :)Citiraj:
makita prvotno napisa
ma jeeee, ko da ima testera za blizance :lol:
(a možda i jesu blizanci :? )
Makita, cestitam :D
Dvi crtice, svaka u svom prozorcicu, ah, kad cu i ja to opet vidjeti....
Da i ja dam svoj doprinos ovom rekla - kazala...Zavorović je otišao u mirovinu prije godinu dana i došla je ginekologica kojoj ne znam ime, ali kažu da je jako dobra. Prijeteljica koja je bila privatno kod dr. Pejković i jako je hvalila otišla je na pregled kod ove nove i odlučila ići kod nje. Kaže da joj je vrlo brzo našla uzrok i rješenje nekih problema koje dr. Pejković nije uspjela riješiti. I ja sam tamo zapisana, ali, na moju sramotu, još nisam bila.
ne spominji mi testere za blizance :/Citiraj:
Andora prvotno napisa
meni je test pokazao da nisam trudna (clear blue), a u meni ne jedna nego dvi bebe :mrgreen:
nemam pojma, nisma nikad koristila taj tester. :P Ali, tako sam i pretpostavila da je nesto jednostavnije od onoga sto sam ja mislila... :)Citiraj:
Andora prvotno napisa
Ne znam koliko ih je, nego samo da se nešto zbilo :DCitiraj:
Andora prvotno napisa
Mada nemam blizance u obitelji...
Dvi crtice su zato jer prva u svom prozorčiću pokazuje da je test ispravan, a druga ukazuje na trudnoću, ako se dogodila. Naime, nisam još tila požurit na UZV(kažu da je bolje sačekat da prođe 6-8 tjedana), a kako mi kasni, htjela sam potvrdu. Nisam mogla izdržat i živit u neizvjesnosti :mrgreen:
Hvala na čestitkama
makita, cestitam :love:
čestitam kakve lijepe vijesti!!!
vertex, ajde ako nije problem sazna ime te ginekologice
Dr. Pejković je ok , i imam samo hvale za nju, dok je moja gin. bila na godisnjem dr. Zanchi ona ju je mjenjala i pokazala mi se izvrsnom, samo sto je malo "mesar" al inace jako je stručna.
Kod doktorice Aračić sam vodila trudnoću, ner nisam htjela da mi ginekolog kao u prvoj trudnoči nabije modricu na stomak jer sam taj mjesec se udebljala 4 kg :oops: (uhvatila me za stomak rukomi stisla i protresla da sta sam ja to ucinila od sebe) zato sam otisla kod Aračićke vodit trudnoću a ne u Zanchi. I na kraju, Dr. Aračić je bila jako dobra cijelu trudnoću, SAMO sto mi nije rekla da djetetu prsti i dlan nisu razvijeni....... sad... znaći i ona je nestrućna i jos sam ljuta na nju....
makita!!?
sto se ne falis?
pa ecstitam ! :D :heart:
za ginekologe
kazu da je dr majic ok , kao socijalni ginic, cujem i za dr vulica roberta, on sad otvara ordinaciju preko HZZO-a
ja najvise volem dr mimicu, iako nema prirodni pristup kakav bi ja htjela ali je mislim najstrucniji od svih...
ostale necu komentirati :mrgreen:
je li komunikativan na pregledu? :) vise mije puna kapa ginekologa koji šute... :roll:Citiraj:
zrinka prvotno napisa
pa, ne bih ga nazvala komunikativnim, kad bi ga opisivala, ne bi mi to palo na pamet
mi se znamo vec dosta godina i mnogo smo toga prosli, pa ja pricam a i on, ali nije bas da ce previse pricati...
al meni se cini jako strucan, ozbljan i predan poslu i da nas ne dozivljava kao na traci, nego obati paznju na bitno
i mislim da je jako dobar dijagnosticar...
Ah... dakle svi su isti. I moj je isto tako vrhunski stručnjak a govori samo najnužnije. :)Citiraj:
zrinka prvotno napisa
glavno da je rekao sestri jednu recenicu kad sam dosla u rodiliste : ''njoj ne drip!'' :D
za ostalo, ma nek ne prica :love:
Pa obznanila sam, vidiš da se falim :mrgreen:Citiraj:
zrinka prvotno napisa
Di je ordinacija dr. Vulića, ta nova???
taj vulic, je li to "the" vulic iz rodilista?Citiraj:
makita prvotno napisa
ne, u bolnici je marko, ovaj je robert i mislim da ima s mimicom ordinaciju, bar se tako reklamira u novinama.Citiraj:
sbuczkow prvotno napisa
nema vise
robert otvara svoju
neznam jos gdje je
jedna moja kod roberta vodi trudnoću, napisat ću vam večeras di je jer sam zaboravila :oops:
jeste li primijetile mozda da se u splitu vrti 5 istih imena medju doktorima? :)Citiraj:
lara26 prvotno napisa
pa kad nam fali ginekologa....
:) ne, nego nitko ko nije iz "klana" ne moze dobit specijalizaciju... :(Citiraj:
mikonja prvotno napisa
robert vulić je u obada :P
upisuje pacijente i radi privatno. etoga :mrgreen:
kakav je?Citiraj:
Mayaa prvotno napisa
razmisljam da se premjestim
ova jedna moja poznata kod njega vodi trudnoću, kaže da joj je odličan. hm, ona ide privatno pa sad jel to ima veze boga pitaj :/Citiraj:
lara26 prvotno napisa
evo sam se prijavila, pa sta bude 8)
Ja otišla u Majića...sve 5 8)
cestitam makita :*