A koje dane on radi (Bojanić)? Ja od 16. 9. pa na dalje idem gore na preglede,jer su mi zadnji tjedni pa ajde javi ako znaš kad je on gore.Citiraj:
alex k. prvotno napisa
Printable View
A koje dane on radi (Bojanić)? Ja od 16. 9. pa na dalje idem gore na preglede,jer su mi zadnji tjedni pa ajde javi ako znaš kad je on gore.Citiraj:
alex k. prvotno napisa
Ne znam koje dane je on gore, ali namjeravam provjeriti sad u srijedu kad idem na zadnji pregled kod Samoilovićke. Javim ti!
P.S. Vidim da su nam termini blizu, bit će to dvije male vage... :mrgreen:
Ja ne vjerujem da ću do termina,jer mi je 3. beba za redom u 3 godine,sklona sam otvaranju i još k tome otvorena sam,navlačim se s dvogodišnjakinjom i dečkom koji još nema godinu i ne hoda,nosim ga i tak svaki dan.....
Kad saznaš za Bojanića molim te javi. :*
admin ce me ubiti ali ne znam gdje da pisem...
mm me nagovara da se dogovorim s nekom forumasicom i njenim mm za povremena druzenja u kc (jer od nasim frendova nitko nema djecu) tako da...ako je netko nekad zainteresiran tu smo :mrgreen:
Imaš pp!Citiraj:
Angelina_2 prvotno napisa
Ja bi isto pohvalila dr. Kolarević. Isto sam se naslušala svakakvih priča o njoj ali kad sam završila u bolnici, tri tjedna prije poroda, bila je stvarno super prema meni. Išla sam u 6 mj. na pregled i bila je ona - opet riječi pohvale, tako da sam odlučila da ću ostati kod nje.
Ali za Samoilovičku više nemam komentara. Nedavno mi je frendica išla na kiretažu - blighted ovum, što naravno ova nije vidjela već ju je šopala tabletama i vaginaletama, nije ju nakon neprestanog krvarenja čak ni na uzv pogledala. Ma koma
Zna tko kad radi Bojanić. Drugi tj. idem na odjel na pregled,a ne znam kad radi...koji dan?
Vidim da će početkom listopada biti gužva u KC rodilištu :lol: moj termin je 08.10.
Evo, ja jučer provjerila - drugi tjedan radi svaki dan osim petka.Citiraj:
evita prvotno napisa
Hvala ti. Ja ću najvjerojatnije u utorak. Samo se bojim da mi pregled ne potakne trudove.
Što se tiče vaših iskustava s ginekolozima u KC, meni je trudnoću vodila dr. Samoilović i stvarno nemam nikakvih prigovora na nju. Vrlo ljubazna. Sada sam u nedoumici kod koga da se prijavim idući tjedan, mislim da ću random izbor napraviti, tko bude dežuran kod njega/nje ću biti. Neki imaju pozitivna iskustva s jednim doktorom, drugi imaju negativna s tim istim i obrnuto.
Ma da...tko je dežuran taj bude....tak i ja. Meni je isto Samoilović vodila trudnoću i sve ok. Nebi je mijenjala. A sad na odijelu budem vidla. Samo nebi baš dr. Plavec,jer je dosta gruba.Citiraj:
w latka prvotno napisa
Kad ti ideš na pregled?
Evita imaš PP
Kad smo vec kod dr. Samoilović, meni je vodila prve dvije trudnoce i bila sam prezadovoljna s njom, ali u zadnje vrijeme sam cula toliko negativnih stvari o njoj da ni sama nemogu vjerovati, a i na svojoj kozi sam osjetila njenu nestrucnost.
Da je ljubazna to stoji, ali sto se tice njenog rada, nemam rijeci...
Mojoj kumi je beba umrla nakon mjesec dana zbog teske srcane mane koju je doticna doktorica kako je i sama rekla trebala vidjeti jos u ranoj trudnoci, a nije ju vidjela :cry:
Jednoj curi je rekla da ima cistu na jajniku jer nije dobivala mengu puna 3 tri mjeseca, otisla je po jos jedno misljenje i ispalo je da je trudna.
Ja sam takoder imala blighted ovum i to se vidjelo vec na prvom pregledu, ali njoj je to promaklo jer mi nije htjela vjerovati da sam trudna punih 7 tjedana, a ne 5/6 kako je ona rekla. Za pregled me narucila tek za 4 tjedna, umjesto za tjedan ili dva kako se inace postupa u slucajevima kad srce ne kuca. Naravno, zavrsila sam na kiretazi :cry:
Jedna moja poznanica je jako prokrvarila u 37 tjednu trudnoce, otista je k njoj na pregled, a ona je rekla da to nije nista, da se vjerojatno prebrzo otvorila, uslijed cega je doslo do puknuca kapilare. Posto se krvarenje nije zaustavilo, ona se javila u rodiliste gdje su ustanovili da se posteljica odlijepila i da treba hitno napravit carski te da je dosla samo malo kasnije beba bi umrla :shock:
Jos jednoj mojoj kolegici je takoder rekla da je sve u redu i da nema razloga za brigu, a njoj je tako naotekla stidna usna da je prokrvarila i drugi doktor ju je odmah htio ostaviti u bolnici.
I kao secer na kraju danas cujem, da je jedna trudnica zavrsila u bolnici jer joj je dala neke tablete, od kojih joj je jako natekla jetra :shock:
Neznam, ja nakon svega ovog vise ni u ludilu ne bi isla k njoj, makar je ljubazna i sve to, ali jednostavno ne radi svojoj posao kako treba.
Znam da niko nije nepogresiv, ali niti za jednog drugog doktora nisam cula da je imao toliko propusta u radu.
Zao mi je jer mi je jako draga i ljubazna, ali stvarno vise nemam ni trunke povjerenja u nju.
S druge strane, dr. Kolarevic koje sam se grozila me jako ugodno iznenadila svojim pristupom i mislim da cu se prebaciti kod nje ili kod dr. Bojanica ili kod Sertica :mrgreen:
Imam i jednu dobru vijest vezano za KC rodiliste, kolegica s posla je nedavno tamo prvi put rodila i nisu je rezali. Doduse, pukla je, ali ima samo jedan sav :D
Tako da se defitivno moze proci i bez toga :D
Citiraj:
Lucya prvotno napisa
Ups, nekaj sam zeznula :mrgreen:
Vjerojatno nisu stigli rezati,jer dok sam ja pitala,rekle su sestre da kad stignu prvorotke obavezno režu...Ne znam...jedino ako je došlo do promjene....Citiraj:
Lucya prvotno napisa
Vidim da više ne svraćate na ovu temu, ali sad sam ju tek vidjela i ne mogu vjerovati kaj čitam o mojoj dragoj, najdražoj ginekologici dr. Samoilović!?!?!?!?! :cry:
Pa kaj je sve to istina?
Ona mi je vodila trudnoću i sve je bilo za 5, jako ljubazna, otvorena za sve razgovore, stalno nasmijana i jako stručna!
Bar je meni tako bila!!!!!!
Ne znam kaj da sad mislim?
Možda ipak nije tako crno kako pišete, možda nekad netko pretjera pa preuveliča stvar??
Stvarno ne znam i ne mogu vjerovati!
A ja sam čula pak o njoj samo najbolje, da je najbolja kod nas, da je pretrpana koliko pacjentice odlaze k njoj od ostalih....
Baš sam u bedu sad.....
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
svatko ima svoju priču
recimo ja sam otišla kod dr.Sertića jer mi je bilo hitno, a dr.Samoilović je bila na godišnjem i mogu reći da me je tako priredio da više nikada ne bih mogla imati djecu pa me dr.Stanišić uputio na vađenje u transfuziju jer sam Rh (-) i spasio cijelu stvar dakle....
a doktorica S.mi je vodila obje trudnoće i jako sam bila zadovoljna
međutim posebne pohvale za dr.Stanišića, on mi je bio na drugom porodu i tak je normalan i korektan i jako stručan i ima laganu ruku... :)
Sad sam se nasmijala malo jer sam ga zvala Fredi Kruger zbog svojih ručetina. Svu me raskrvario na pregledu, al mi je bio na porodu i super je bio. Al samo sam molila Boga da ne bude on, baš zbog tog iskustva i bio je, no kažem, sve 5Citiraj:
irena bajrić prvotno napisa
pa vidiš sve je relativno
sto ljudi, sto ćudi....
ja sam nedavno rodila u kc,u desetom mjesecu 2008.iskreno,od muke i straha nisam rađaonicu dobro ni vidjela.nisam imala vremena gledat uokolo tjekom poroda.a šta se odjela tiče nisam baš zadovoljna prvenstveno osobljem.sestre su prilično grube i bahate,svaka čast izuzecima kojih je jako malo.ukratko,jedva sam čekala da sam otišla sa bebom kući!
Kopiram sa drugog topica:
Citiraj:
w latka prvotno napisa
Citiraj:
w latka prvotno napisa
Hej, curke. Jel stvarno istina da ako tata želi na porod ne moraš na tečaj? Hodam k dr. Behin i uvijek ju zaboravim pitati jer se zapričamo oko nečeg drugog. S njom sam prezadovoljna, imam osjećaj ko da dođem prijateljici na kavu a ne na pregled, sviđa mi se što je perfekcionist,tj. sve mora štimati,ak je samo neka sitnica smeta, odmah napomene,al me zato uvijek zna i smiriti. Molim se da se potrefi da mi bude na porodu. Čula sam da sada i u KC možeš roditi na stolici, lopti itd. jel to istina?
Koliko sam ja upoznata ,ako želiš da tata prisustvoje porodu nemorate na tečaj za trudnice. Mi smo taj tečaj obavili u vž i nakon toga sam pročitala da čak preporučaju da rodilja nije sama u rađaoni a kako se u kc tečaj ne održava,odnosno nije se održavao,nije trebala potvrda da ste tečaj obavili negdje drugdje. Ali svejedno pitaj jer neznam kakva je situacija danas
Vindira,sad tek vidim da si i ti iz Ludbrega :D
A kaj, i ti si? :DCitiraj:
No@n@ prvotno napisa
Slijedeći put valjda neću zaboraviti. Inače vani je izvješeno da se preporučuju tate na porodu, ali nigdje da se održava kakav tečaj pa i ja mislim da se može bez njega.Inače mojoj prijateljici će prisustvovati muž, ali njoj će biti treći porod pa joj je dr. rekla da joj M može na porod
Jesam. U kc-i se tečaj ne održava jer nemaju prostor. Tj. preskupo bi ih stajal najam prostora a oni žele da si tečaj priušte sve zainteresirane trudnice. Stog razloga netreba potvrda o obavljenom tečaju. Dovoljno je samo izraziti želju da netko bude uz tebe na porodu.Tak je meni objasnil moj gin. još u ono vrijeme kad sam bila trudnica. Neznam dal se do sad nije kaj promjenilo po tom pitanju.
A jesi na porodu prikopčana na ctg ili nisi?
Kad sam prvi puta rađala,bila sam cijelo vrijeme prikopčana na ctg. A na drugom porodu se toga ne sijećam sobzirom da sam rodila za nekih pola sata od dolaska u rodilište
Ne treba vam tečaj. Može tatek biti na porodu. Može i bilo koja druga osoba.
Aha, tak je.Pitala sam svoju giničku.Citiraj:
evita prvotno napisa
Zna li netko, ima li Kc stočlčić?Citiraj:
vindira prvotno napisa
trebam rodit kroz dva mjeseca u Koprivnici..ima neka friška rodilja da nam da najsvježije informacije!?!
dal' su se doktori promijenili ili je ista garda, Cisk, Behin, Plavec, Kolarević, Bojanić, Stilinović...ili...
mislim da sam tu negdje pročitala da imaju sve te "nove-stare" spravice, ali ih ne koriste. :/
Ja rodila prošlu nedjelju,isti su doktori,bio je Chick dežuran i mogu ti reći da mi je bio jako super i brižan prema meni.Baš sam se ugodno iznenadila.Citiraj:
Ivky prvotno napisa
Misliš na Stojanovića, a ne Stilinovića?
Ja sam se slobodno šetala u predrađaoni a mogla sam koristiti i pilates loptu,al nisamCitiraj:
Ivky prvotno napisa
Vindira i Ivky-dobre ste
dr. Cisk,Chik :lol: = Dr. Csik
dr. Stojanović,Stilinović :lol: = Dr. Stanišić
:P