osijek ime je :zaljubljen: baš je posebno kao i tvoja curica! drži nam se draga još malo! još malo i uživati ćete u vašoj ljepotici!
Boxica :heart: javi nam se što češće draga! pusa velika malom ljepotanu i naravno tvojoj vejikoj curici!
kejt, draga sve je to normalno. pogotovo sad dok ti hormoni još divljaju tijelom. tvoj anđelčić će uvijek ostati s tobom a i ova mala mrvica treba svoju mamu! :heart:
Tibi :love2: znam da je strah veliki, ali probaj ga koliko god bilo teško nekako pospremiti. ja sam baš nekako sigurna u tvoju trudnoću, a kad prođeš ove kritične tjedne vidjeti ćeš kako će sve postati lakše. mazi bušeka i od mene.
ares kako si? jesi nam zdrava?pusa bebuški!
ivaa, ne znam kako je kad te doma dočeka dijete, ali znam kako je biti to dijete. moja mama je izgubila dijete u 7.mj. trudnoće, a ja sam tad imala 3 godine. iskreno sjećam se da mi ništa nije bilo jasno. mama se stvarno maksimalno posvetila meni, i iako je sigurno bila pretužna ja to nikada nisam vidjela. mene već sada muči kako i kada Nii reći da na groblju leže njezini braco i seka, ali polako još ima vremena, mislim da ću sama osjetiti kad će biti spremna.
pusa malenoj Gretici!
bambus pusa Ivanu! našem ljepotanu!
mi smo vam super, uživamo u zimi. svaki dan smo u šetnji, Nia obožava ići van. kad ju stavim u skafander odmah počne nešto "pričati" i smijati se! ma strašna je, sad već pravo komunicira s nama!
puse svima!!!!