Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4725

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 4

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ajme koliko nas ima da više ne znamo tko je što napisao!

koksy draga naša hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!

cure moje ja imam osjećaj kao da smo jučer šupirali onu groznu 2009.god. , a evo već je i ova na izmaku!
    kad se sjetim koliko je tuge bilo na našem PDF-u prošle godine, a onda je krenulo Špiro, Karlo, Zeid, Malik, Ivan, Ivan Goran, Iva, Nola, Nia
    zatim Tibi čeka bliziće, osijek čeka svoju Kim, Ares je trudna, Koksy je trudna,sve se to dogodilo ove godine! i donijelo nam ipak utjehu da iako je teško i nama se osmijeh vratio na lice! vjerujte cure svima će nam zasjati sunce opet, iako se sad to možda ne čini tako!

sve vas ljubim drage moje!

ivaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj bzara prvotno napisa Vidi poruku
    cure moje ja imam osjećaj kao da smo jučer šupirali onu groznu 2009.god. , a evo već je i ova na izmaku!
    kad se sjetim koliko je tuge bilo na našem PDF-u prošle godine, a onda je krenulo Špiro, Karlo, Zeid, Malik, Ivan, Ivan Goran, Iva, Nola, Nia
    zatim Tibi čeka bliziće, osijek čeka svoju Kim, Ares je trudna, Koksy je trudna,sve se to dogodilo ove godine! i donijelo nam ipak utjehu da iako je teško i nama se osmijeh vratio na lice!
    E sad ćemo mi "nove" na ovom pdfu šupirati ovu i vjerovati da će i nama Nova biti kao vama ova
    sretno svima!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •