ajde koksy, dragog sa svenom da ga lijeci,a ti u duuuuguuuu setnju, i sretno!
Printable View
ajde koksy, dragog sa svenom da ga lijeci,a ti u duuuuguuuu setnju, i sretno!
Sretno draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ želim sutra ujutro piti kavicu uz najljepše vijesti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sretno koksy!
koksy ako mozes kad legnes digni nogu u zrak, jednu i lezi na bok, takodjer pomaze da se beba spusti. ovo je samo kad lezis, jer kako su ti cure rekle cetvernoske je najbolje.
i zelim vam aktivnu noc ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~hajde Doriane...još noćas~~~~~~~~~~~~~~~
Dorki Dorki Dorki
Sretno Koksy! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
Pridružujem se lijepim željama ostalih cura, vjerujem da će bebač prije utorka biti već u tvojem naručju ;)
JOj, kako je ovo napeto :klap:
Sretno i da što prije maziš malenog Doriana :heart:
Cijeli vikend sam bez foruma i stalno mislim je li se što desilo.
Vibram da do jutra sve bude gotovo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zasad apsolutno nista...
Al je Svenu napokon pala temp. sad je zaspao da cu se i ja malo smirit i popricat s Dorianom. Ne znam jel ikad ijedna zena toliko jako prizeljkivala trudove... A o pucanju vodenjaka da ne pricam, rade bi to nego dobila na lotu :-)
Hvala na vibricama i lijepim zeljema, i ja se nadam burnoj noci!
Sretno, koksy! Neka ti sve bude kako želiš.
koksy možeš to gledat pozitivno - doma si sa Svenom dok je bolestan. Vjerojatno bi ti bilo teško ležat u bolnici znajući da je on doma s temperaturom. A za dan-dva će sve doći na svoje mjesto.
koksy, ja sam toliko uzbuđena ko da si mi tu kraj mene :lol:
želim ti aktivnu noć, sve će biti u redu!
Koksy,vidim da si on line....osim ako nisi tu da javis da je krenulo brrrrrzo gasi komp i idi pricaj sa Dorianom,dizi noge,stoj cetvernoske,uvali se u kadu ma svasta pokusavaj.....sretnoooooo!!!!!!!!!
Jooj, draga koksy, sva sam se naježila od uzbuđenja. :-)
šaljem vibrice i dobre željice i čekamo sutra maloga mišića! :-)
Koksy kako je protekla noć??
bit ce sve ok.samo smireno.sretno tebi i bebi. :)
koksy, ~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Naravno, nista...
Idem sad u trudnicku, optimisticna sam jer sam ih zvala da pitam ko radi i tamo je doktorica za koju sam bas stekla dojam da ne voli indukcije. Nadam se da cu barem s njom uspjet popricat. Javim vam novosti!
Pusa svima!
sretno...drži se.....
pratim i zelim ti svu srecu
imam osjecaj da ce nocas stici mali misic
Sretno koksy :heart:
Sretno :)
Koksy sretno i da krene jos danas
Sretno!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
one iz dubine duše za sve naj naj!
Sretno!
Srećno i od mene ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vragolan mali nas drzi sve u neizvjesnosti.
super za svena
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Napisat ću ti moje iskustvo. Termin prošao, ja prvorotka, bojim se poroda, sestra rodila nedavno, ima totalne drame s dojenjem (zapravo sama sa sobom), uglavnom, nervoza sa svih strana. Odlučila sam se izolirati, sjedila i lagano skakutala na lopti cijeli dan i visila na Rodi i to na topicu o smiješnim situacijama s poroda i vrištala od smijeha i shvatila da je strah poprilično nestao, a ja doslovno poželjela otići rodit. Ugasila forum, gledala nešto ležerno na Fox life-u i taman kad sam odlučila da idem spavat krenuli su trudovi. Dakle, opusti se, furaj pozitivu i sve će biti onako kako treba. Sretno!
ja stalno virim da vidim ima li vjesti od koksy...
bit će da je ostala........ ???
~~~~~~~~~~~~~~~~~
grizem nokte!8-)
I ja stalno škiljim tu na forum.
Bože kako joj od srca želim prirodan porod.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..da sve bude kako želiš!!
Nema je na forumu !! Izgleda da je ljenjivac krenuo put svjetla.
!!!!! Prema svjetlu Dorijan, prema svjetlu za ime Boga!!!!!!
Juhuhu!!
joj ja ću krepat od smijeha :lol:Citiraj:
!!!!! Prema svjetlu Dorijan, prema svjetlu za ime Boga!!!!!!
koksy znam da ti nije ni najmanje lako, ali možda te ovi naši komentari nasmiju do trudova i potaknu doriana da nađe put ka izlazu :klap: