Mi smo tražili prijevremeni i odbili su nas dan prije upisa!!! Ni slova ni riječi prije. Doktorica je predamnom korigirala iz spremna u nije spremna!!! Bili smo do zadnjeg dana čisto da vide imaju li dovoljno djece za 2 razreda. Imali su pa nisu htjeli riskirati..Razlog-emotivno nije baš spremna, sve je riješila ali je u razgovoru mahala nožicama i igrala se s prstićima!!!!!!!!!!
Bez riječi sam kimnula glavom iako je Doktorica započela razgovor sa " Gospođo ja smatram da je vaše dijete spremno za školu ali stručni tim..i onda je pedagogica biflala kako se prijevremeni ne prakticira više, kako u godinu dana puno sazriju, bla, bla..Nije li mi to mogla odmah reći? Zar nije nakon individualnog i grupnog testiranja mogla vidjeti/reći da nije za školu?? Nije jer mi je rekla nakon prvog testiranja da uopće ne sumnja da će mala grafomotoriku odraditi odlično. Ni nakon tog testiranja nije nazvala. A dogovor je da ako ne prođu zovu odmah!
Uh naježim se kad se sjetim!!:evil: Čisto jer mi je dijete sve to prošlo da bih joj morala reći-ipak nećeš u školu!!! Micica, vrlo je to cool prihvatila, bolje od mene i MMa. Toliko o emotivnoj ne-zrelosti!